Daha cumhurbaşkanı onaylayıp resmi gazetede yayınlanacak hocam
Eğer giriş 2008 öncesi ise açıklama koymuş hocam, hesaplamalarda farklılık olabilir diye, belkide bundan kaynaklıdır, 2008 sonrası olanlarda bir hata görmedik okuldaki arkadaşlarda ama öncesi olanların maaş hep eksik çıktı bizde.Özkansoft maaş hesabında birebir tutardı. bu maaşta özkansoft 277 tl muhasebeden fazla çıkartıyor. %100 devlet artışı diye bir yer var orası tutmuyor. hangisi doğru yapıyor acaba?
tamam hocam. teşekkürlerEğer 2008 öncesi giriş ise açıklama koydu hocam, hesaplamalarda değişken olabilir diye, belkide bundan kaynaklıdır, 2008 sonrası olanlarda bir hata görmedik okuldaki arkadaşlarda ama öncesinde olanların maaşı hep eksik çıktı içeride.
15/10/2008 TARİHİNDEN ÖNCE GÖREVE BAŞLAYANLAR İÇİN EK AÇIKLAMALAR
1-"Dereceniz yükselmesine rağmen maaşınız neden düşüyor?"
Bunun sebebi "3600 Ek Gösterge" düzenlemesinin maaşınıza olan etkisinden geçirilmesidir. Ek göstergeniz yükseldiği için daha fazla emeklilik kesintisi yaşanıyor.
2-Terfi alan kullanıcılarımızın bu durumlarını eğer maaş bilgi sistemi işlenmiş ise programda "Gelişmiş Seçimler" altında yer alanla ilgili alandan veri olarak girmeleri gerekmektedir.
EK NOT: ÖĞRETMEN KULLANICILARIMIZIN ÖZELLİKLE DERECE TERFİSİ ALDIKLARI HALDE BUNU VERİ OLARAK GİRMEDİKLERİ İÇİN PROGRAMIN EKSİK/HATALİ HESAPALAMA YAPTIĞINA DAİR MESAJLAR ALIYORUZ. ARALIK AYINA GÖRE TERFİ ALANICI KULLANLARIMIZIN GELİŞMİŞ SEÇİMLER ALTINDA YER ALAN TERFİ ALANINA MUTALAKA BU DURUMU VERİ OLARAK GİRMESİ GEREKMEKTEDİR. PROGRAM DOĞRU VE EKSİKSİZ VERİ GİRİŞİ YAPILMASI DURUMUNDA DOĞRU SONUCU ÜRETECEKTİR. (11/01/2023 - 23.25)
3-Hemen hemen tüm unvanlarda yaklaşık 600 puanlık bir Ek Gösterge yükselmesinin gerçekleşmesinden dolayı sizlerin maaşlarından sadece bu ay için Sosyal Güvenlik Kurumuna ek bir kesintinin kaldırılması gerekiyor. Bu nedenle program otomatik "Artış %100 (Devlet)" ve "Artış %100 (Devlet+Kişi)" şarkılarını iki alan altında bunu hesaplamakta olarak ve ekranda göstermektedir.
Daha cumhurbaşkanı onaylayıp resmi gazetede yayınlanacak hocam
Bizim okulda bir kaç kişi haricinde herkeste kuruşuna kadar doğru hesap eden özkansoft mahep nedense benim ve 1-2 öğretmenin maaşını eksik gösteriyor.
Ortak nokta aradım sanırım 2 den 1 e yeni düşen öğretmenlerde bir ekstra azalma oluyor. Halihazırda 1. derecede olanlar etkilenmiyor
Böyle bir şey olabilir mi yaklaşık 260-270 TL lik fark var mahep ile bordro arasında
Okuldaki öğretmenlerin %95 ini ise kusursuz doğru hesaplıyor
Kademe yıl derece eş durumu sendika vs hepsi de doğru görünüyor
Sebebi ne olabilir arkadaşlar
Tşkler hocam bilgi için“%100 artış” diye başlayan bir kesinti olmalı
Her derece/kademe/kıdem değişikliğinde bir defalık kesilir (Ekim 2008 öncesi kadrolu başlayanlar)
bu herkes için mi arkadaşlar ben bote mezunuyum 9.senem nasıl hesap yapıyoruzgormedim gostersinler hele bide yalnış yatırsınlar eylence olur veririm dilekceyi bide gulen adam resmi koyarım arkasına
derece kademeni yaz hesaplayalımbu herkes için mi arkadaşlar ben bote mezunuyum 9.senem nasıl hesap yapıyoruz
derece kademeni yaz hesaplayalım
5/3 hocamderece kademeni yaz hesaplayalım
Arkadaşlar son durumda ayın 15 inde maaşı yüzde 30 zamlı alıyor muyuz alamıyor muyuz
bu benim mi hocam bote mezunuyum ben + uzman değilim(105,56*9500*0,388581)/100=3.896,77yuvarlandi bu ozel hizmet tazminati kalemi
(60*9500*0,388581)/100=2214,91 ek tazminat UZMAN icin
toplam:6111,68tl(TEKNIK OGretMen Degilseniz)
bu benim mi hocam bote mezunuyum ben + uzman değilim
aynısı bende de mevcut..kesintilerde yer alan artış %100 (devlet+kişi) 1266TLBizim okulda bir kaç kişi haricinde herkeste kuruşuna kadar doğru hesap eden özkansoft mahep nedense benim ve 1-2 öğretmenin maaşını eksik gösteriyor.
Ortak nokta aradım sanırım 2 den 1 e yeni düşen öğretmenlerde bir ekstra azalma oluyor. Halihazırda 1. derecede olanlar etkilenmiyor
Böyle bir şey olabilir mi yaklaşık 260-270 TL lik fark var mahep ile bordro arasında
Okuldaki öğretmenlerin %95 ini ise kusursuz doğru hesaplıyor
Kademe yıl derece eş durumu sendika vs hepsi de doğru görünüyor
Sebebi ne olabilir arkadaşlar
Aynı durum bendede var, anlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı?Arkadaşlar 16 aralıktan beri mebbiste 2/2 yim. Maaş bordrosunda 3/2 yazıyor ve ona göre yatmış. Arada 900 TL fark var az değil. İlçeye mi bildirmeliyim bu durumu sizde de böyle mi?
Allah Allah niye derece verdiler ona göre yatmayacaksa değil mi?Aynı durum bendede var, anlamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı
Alanya—Allah Allah niye derece verdiler ona göre yatmayacaksa değil mi?
İl ilçe neresi?
Benim de Kandıra, bizim ilçeler mi hata yaptı acaba uzman olup derece alanlar yazarsa iyi olur.Alanya—
Benim de Kandıra, bizim ilçeler mi hata yaptı acaba uzman olup derece alanlar yazarsa iyi olur.
Aynen benim de orada 3/2 yazıyor ama 2/2 yim.Ekli dosyayı görüntüle 72825
Uzmanlık yazıyor ama derece kidem yanlış, benim 2-2 olmam lazım