Re: 21 ARALIK SALI 12:00'DA İL MEM ÖNÜNDE İZİNLİ EYLEM
21 Aralık'taki eyleme katılan 25 arkadaşımdan Allah razı olsun,eğer maddi olarak bir sıkıntıya düştü iseniz de hemen yardımcı olmaya da hazırım...(Erzurum'un köyündeyim gelemedim,ama siz benim haklarım için orada idiniz...) :alkis: :alkis:
Şimdi gelelim o 25 Güzel arkadaşımın dışındaki geride kalan BİLGİSAYARCILARAAA..Heralde koca İstanbul'da sadece 25 tane Bilişim Öğretmeni yoktur,yada çevresinde..
Daha önce de size kızdım,nefret ettim,hatta aynı ünvanda olduğumuz için utanmaya başladığımı da berlirttim,kabul ediyorum mesajımda ağır ifadeler de vardı ki editlendim....
ama haketmiyormusunuz siz Allah aşkına,resmen tuzum kuru,ben iyiyim böyle,öğrenci beni takmasa da olur herkesin gözünde bilgisayarcı tamircisi olsam da olur zihniyetindesiniz daha.Ancak sizler böyle yaptıkca,bizim millet diyecektir ki,ya ben bu mereti öğretmensiz de öğrenirim ne olacak,o zaman Bilgisayar Öğretmenine gerek yok dermi demez mi??der der..ancak işte bize müstehaktır bunu da yaşayacağız.ama o gün gelince bilinki kimse size hakkını helal etmeyecektir.
daha devam edin siz sanal ortamda dert yanmaya devamm devammmm,gününüzü kurtarın,orada bir 100 kişi olamadınız,insan kuzenini yeğenini öğrencisini getirir yine gelir beee !!!
Evet forumda çok aktif bir üye değilim,bundan sonra tabi ki BBNET'e devam ancak ne hadi arkadaşlar hareket tarzı mesaj yazıcam,nede karşılaştığım sorunları yazıcam(karşılaşmadım gerçi ama olsa de yazmam),ve sizler karşılaşmamış olsanız dahi ki mutlaka karşılaşacaksınız o sorunları yazdığınızda size güleceğimm,hemde öyle böyle değill..
Tekrar 25 arkadaşıma teşekkür ederim,Eğitim Bir Sen'den arkadaşlara da tekrar haklarınız helal etmelerini isterim,tüm emeği geçen arkadaşlar haklarını helal etsinler.. :alkis:
En fazla sizler yoruldunuz,en fazla hayal kırıklığı yaşadınız,sanırım bu konu da burada kapanır,bu zümrelerle bir yere varılmaz...