ipek10' Alıntı:50 kişi bile olamadık ha..bu bölümü okumaz olaydım...
ben emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Alıntı yaptığım mesaja sonuna kadar katılıyorum. BİZİM İÇİN YAPILACAK HERŞEY BİTTİ. Artık forumda da kimsenin sızlanmasını (dersle ve formatörlükle ilgili) şahsen istemiyorum. gerçekten böteliler bilişimciler bizler bilgisayar karşısında internet karşısında kendimizi kaybetmişiz. Keşke böyle olmasaydı.artık MEB yetkileleri ne görev verirse razı olacağız. Umarım herkes mutludur :verymad: :verymad:mfk' Alıntı:o kadar güzel bir ortamdı ki. Pırıl pırıl bir hava. Herşey hazır. Sendika 100lerce lira masraf yapmış otobüs tutmuş harika bir basın açıklaması hazırlamış çok anlamlı bir pankart yapmış. Kimse size gelin bizim sendikaya üye olun dememiş. Cemal hocam sendika kariyerini hiçe saymış. Tek istediği çoğunluktu. Tek eksiğimiz de çoğunluktu. Cemal Hocam gayet net konuştu. Hoş söylemesine de gerek yoktu. Herşey çok güzeldi ama bundan sonrası için destek vermem mümkün değil. Çünkü "SİZ" sahip çıkmadınız. Önümüzdeki ay benden bu otobüs (çünkü minibüs yetecekti) ve yapılan masrafların hepsinin hesabı sorulacak dedi. Bunları söylerken bile nazikti. Yüzümüze gülüyor "ne yapalım" der gibi bakıyordu. Artık şöyle yapılsaydı olurdu böyle yapmamız lazım masallarını geçelim. Bizim işim burada bitti. İnanılmaz bir fırsatı kaçırdınız. Artık hayal kurmayın.
Ya inanamıyorum ulusal ajansların gazetecileri ordaydı. Çevik kuvvet bile bizden fazlaydı. Daha yazılacak çok şey var. Bizden sadece katılım istendi. O da bizde yok. Bitti arkadaşlar geçmiş olsun.
biltek2007' Alıntı:Cemal Hocam Hepinize öz verilerinizden dolayı teşekkür ederiz. Fakat bu devam etmeli. Bizler haklarımızı alasaya kadar bu davayı sürdürmeliyiz. Türkiyede bir grup çalışır hak kazanır, gruba dahil olması gerekirken dışarda kalanlar da bu haktan faydalanır. Toplum psikolojisi bunu gerektirir. Fakat biz bilişim Teknolojileri öğretmenleri olarak zaten sayıca az bir grubuz. Bu yüzden grup dışında kimsenin kalmaması gerekmektedir.
1- Bütün bilişim teknolojileri öğretmenlerine ulaşıp kendi aramızda bir sözleşme imzalayalım. katılacaklar kesin kararını versin.
2- Bundan sonraki çalışmaları bu sözleşmeyi imzalayan bilişimciler üzerinden gerçekleştirelim. Öyleki bütün iletişim bilgileri liste halinde bulunsun.
3- Yapılacak eylem, basın duyurusu gibi toplantılarda bu grup birebir katılsın.
Böylelikle istikrarlı bir şekilde bu süreci devam ettirebiliriz.
Bugün olduğu gibi de geleceğim diyerek gelmemezlik durumları da ortadan kalkmış olur.
zysimsek' Alıntı:arkadaşlar bugün için çok üzüldüm ve son bikez daha şansımızı denememiz gerektiğini düşünüyorum yoksa 2011 yılında bilgisayar dersi tamamen müfredattan kalkacak 8-5 amelelik yapacaz akıllı olun arkadaşlar yol yakınken birlik olalım planım var o da şu
1.facebook twitter aracılıgı ile gruplar kuralım.....
2.buraya sadece bilişim teknolojileri öğretmenleri üye olsunlar sayımız eminim 500 i aşacaktır.
15 tatilde ankarada buluşalım eylemimizi yapalım ve son noktayı koyalım ama öyle bir eylem olsun ki hafızalardan kolay kolay silinmesin ne dersiniz arkadaşlaar yaallah ya bismmilaaah diyip bugün ilk adımı atmak istiyorum benimlemsiiniz
adanadan ben sorumlu olmaya hazırım her ilin bir sorumlusu olsun ve 20 bilg. formatör öğretmeni getirmeyi hedeflesin ...herilden 20 öğretmen hedeflesek 800 kişi gelebilecek durumda olsa 500 i gelse % 110 luk bi iş yapmış oluruz dediğim gibi adana ilinden sorumlu olmaya hazırım eğer olumlu mesajlar gelirse facebookdan hemen güzel etkili bir grup kuracağım ve yavaş yavaş toplanmaya başlıyacağız ....uyumayın arkadaşlar 20 sene 8-5 çalışılmaz sesimizi duyuralım birazcık aklı ve gururu olan varsa destek bekliyorum