genel bir iptal olmusmuydu daha once.. ben arastırdım ama bulamadım
evrim0626' Alıntı:her yerde iptal ama bu deprem yeni olmadıki 1 haftadır gündemimizde olan bir durum. insanların aklı niye son gün başlarına geliyor .cumhurbaşkanı iptal ettiğini deprem günü söyledi ama bizimkiler yine son gün. bence de iptal edilmesi normal kızgınlığım ona değil ama tören var diye 1 haftadır bando çalıştıran beden eğitimi öğretmenlerimiz artı dün akşam saat 8 e kadar çocuklara kıyafet ayarlamak için uğraşan, sonra onları okula getiren ve bunu gören çocukların çığlığı sonra iptal oldu çocuklar deyince gözyaşları neden soruları. bir işi zamanında planlasalar şaşarım zaten :-1:
o zaman kurbanlıklar bayram yapar işteacer50' Alıntı:çok saçma bir karar bence. madem öyle, oldu olacak kurban bayramı da iptal edilsin
acer50' Alıntı:çok saçma bir karar bence. madem öyle, oldu olacak kurban bayramı da iptal edilsin
aysegul_' Alıntı:Ne alakası var deprem ile Cumhuriyet Bayramı törenlerinin biri bana izah etsin.. Eğer ülkede yas ilan edilmişse, önce televizyondaki eğlence programlarını iptal etsinler.. 24 şehidin ardından hiç kimse hiç birşey iptal etmedi..
Deprem mazeretiyla Cumhuriyet Bayramı'nı iptal edin... Yarın Kurban bayramı tatilini uzatıp 10 Kasım'ı da aradan çıkarırlarsa hiç şaşırmam...