aykutgultekin
Aktif Üye
:+1: :+1: :+1:aykutgultekin' Alıntı:Hangi mahkemeRTE nin satın aldığı, atadığı, görevlendirdiği hakimlerden oluşan mahkeme mi? Benim için çaldıklarının EN AÇIK DELİLİ ANINDA MAHKEMELER, HAKİMLER VE HSYK nın yapısıyla oynamalarıdır... Bundan başka delil arayanlara Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
imf ye borç veren türkiyenin 2013 cari açığı 98 milyar dolardır. imf 5 milyar dolar bizden haraç kesti diye bunu borç sanmak büyük cehalet olur.cehcah' Alıntı:aykutgultekin' Alıntı:Hangi mahkemeRTE nin satın aldığı, atadığı, görevlendirdiği hakimlerden oluşan mahkeme mi? Benim için çaldıklarının EN AÇIK DELİLİ ANINDA MAHKEMELER, HAKİMLER VE HSYK nın yapısıyla oynamalarıdır... Bundan başka delil arayanlara Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Birincisi Başbakanın böyle bir görevi yoktur. İkincisi paralelin görevlendir diklerinden iyidir. İlk olay patlak verince, dubai tatili için belgeleri açıklayacağım diyen savcı neden hala açıklamıyor kendi parasıyla tatil yaptığını? Çünkü yalan söylüyor.
Aynı temennileri bende sizin için diliyorum, Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Çalan çırpan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapsın? Hemde imf ye borçları kapatıp borç verecek durumda iken.
toker42' Alıntı:insanlarımız artık gördüğüne duyduğuna değil işine geldiğine inanıyor. kabataşta video görüntüsü olduğunu başörtülü bir bayanın tekmelendiği ve bunun videosu olduğunu başbakan söyledi ama bunun böyle olmadığı açığa çıktı olmayan videoya inan insanımız ortada olan bir onlarca telefon görüşmelere inanmıyor. akp başbakan ve oğlunun arasında geçen videoyu ABD ye test ettirmek için gönderdi yapılan araştırmada montaj bulgusuna rastlanmadığı öğrenildi. ama kimse bundan bahsetmiyor. her seçimde olduğu gibi başbakan algı yönetimini kullanarak bizi bitirmek istiyorlar diye karşısına bir güç oluşturuyor. bütün gücü elinde bulunduran bir başbakanın hala mağduru oynamasını anlamak mümkün değil. unutmayın bu seçimde hükümeti seçmiyoruz belediye ve muhtar seçimi yapıyoruz. genel seçim havasına neden sokuluyor anlamak mümkün değil. bu seçimle akp bitirmek istesenizde bitiremezsiniz sonuçta muhtar seçiyorsunuz.
cehcah' Alıntı:aykutgultekin' Alıntı:Hangi mahkemeRTE nin satın aldığı, atadığı, görevlendirdiği hakimlerden oluşan mahkeme mi? Benim için çaldıklarının EN AÇIK DELİLİ ANINDA MAHKEMELER, HAKİMLER VE HSYK nın yapısıyla oynamalarıdır... Bundan başka delil arayanlara Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Birincisi Başbakanın böyle bir görevi yoktur. İkincisi paralelin görevlendir diklerinden iyidir. İlk olay patlak verince, dubai tatili için belgeleri açıklayacağım diyen savcı neden hala açıklamıyor kendi parasıyla tatil yaptığını? Çünkü yalan söylüyor.
Aynı temennileri bende sizin için diliyorum, Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Çalan çırpan bir hükümet bu kadar hizmeti nasıl yapsın? Hemde imf ye borçları kapatıp borç verecek durumda iken.
aykutgultekin' Alıntı:Hangi mahkemeRTE nin satın aldığı, atadığı, görevlendirdiği hakimlerden oluşan mahkeme mi? Benim için çaldıklarının EN AÇIK DELİLİ ANINDA MAHKEMELER, HAKİMLER VE HSYK nın yapısıyla oynamalarıdır... Bundan başka delil arayanlara Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Allah Kadir-i Mutlaktır.Aliosman_eser' Alıntı:aykutgultekin' Alıntı:Hangi mahkemeRTE nin satın aldığı, atadığı, görevlendirdiği hakimlerden oluşan mahkeme mi? Benim için çaldıklarının EN AÇIK DELİLİ ANINDA MAHKEMELER, HAKİMLER VE HSYK nın yapısıyla oynamalarıdır... Bundan başka delil arayanlara Allah(C.C.) basiret versin, idrak versin, feraset versin inşallah...
Böyle bi olay olmasaydı benimde aklımda şüpheler kalırdı...
Ama dediğiniz gibi beni sen yargılayamazsın, benim oğlumu şu değil bu savcı sorgulasın demenin neresinde adalet var...
Herkes kendi savcısını seçebiliyor mu?
Senin oğlun ile benim kanun önünde ne farkım var...
Yok onlar yandaş savcılardı, paraleldi filan diyorsanız o halde neden bunların kanıtlarını ortaya koyup görevden atmadınız onları...
Bir yerlerden emirler alıyorlar diyorsanız nerede bunun kanıtı ....
Elininizi vicdanınıza koyunda öyle düşünün ALLAH(CC) için...
cehcah' Alıntı:Henüz mahkeme bile çaldı demeden, tutturmuşsunuz, çaldı, çırptı, ayakkabı kutusu, rüşvet, yolsuzluk... Bu söylemleri bahçeli ve k.k da kullanıyor. sorsan projen var mı, yok, ee ne koşuyorsun, ayakkabı kutusu... son kullanma tarihi geliyor bunların zaten. biri vatandaş yumruklar, mitingden kovar, diğeri kaset kırıntıları ile seçim programını sürdürür...
Neyse zaman ve millet en büyük hakem olacaktır...
bu gün yeni hedef açıklandı hocam. seçimden 1. parti olarak çıkmak :mrgreen:ct442002' Alıntı:Hükümet % 38'in üzerini başarı olarak görüyor. Benim şu an ki tahminim % 30-33.
Fakat son iki hafta alavere-dalavere olmazsa daha da düşer kanısındayım.
Belli olmaz, bi kaç tane mağduriyet hikayesi daha dinleyebiliriz. Örneğin Çakma suikast gibi....
http://www.aktifhaber.com/emre-uslu-cak ... 44988h.htm
cehcah' Alıntı:Sayın papaka cari açığın ne olduğunu öğren öyle gel. Cari açık devletin değil, vatandaşının yurt dışında yaptığı işlere kefil olduğu için üzerinde görünen borçtur, Anladın?
benimde birşeyler yazmama gerek varmı sayın cehcah?toker42' Alıntı:cehcah' Alıntı:Sayın papaka cari açığın ne olduğunu öğren öyle gel. Cari açık devletin değil, vatandaşının yurt dışında yaptığı işlere kefil olduğu için üzerinde görünen borçtur, Anladın?
bence sende yanlış biliyorsun cari açık bir ülkenin ithalat ve ihracat arasındaki farktır. ithalatı veya ihracatı sadece vatandaş yapmaz devlette yapar hatta en büyük pay devletindir. cari açığın artması ekonomik krizin ve bunalımların en büyük sebebidir. bir ülkenin cari açığının oluşmasında hükümetin ekonomik politikasına bağlıdır. akp hükümeti 12 yılda 7 milyardan 70 milyara çıkarıyorsa yani 10 kat artırıyorsa bunun sebebi ekonomik politikasıyla alakalıdır. peki cari açık bu kadar yüksek olmasına rağmen neden kriz olmadı bunun iki sebebi var 1. si vatandaş geleceğini harcadı yani tüketim ekonomisi ile ayakta durduk tabi bu ilerde ciddi bir patlamaya yol açacaktır tıpkı ABD de yıllar önce olduğu gibi ikinciside özelleştirmelerden gelen paraların çok olmasından tabi oda bitti. kısacası ev eşyası satarak karnınız doyar hemde çok lüks yemekler yersiniz ama bir yere kadar. (benim cahil olduğumuda söyleme ben aynı zamanda iktisat mezunuyum)
%30 u ben demedim sayın rte dedi.cehcah' Alıntı:Bakıyorum da % 30 lara kadar düşürdünüz, vay be... 2011 de de çok atan tutan olmuştu, ama seçim akşamına kimse uğramamıştı foruma.
Ağzına sağlık hocam. Özelleştire özelleştire kuruttular ülkeyi.toker42' Alıntı:cehcah' Alıntı:Sayın papaka cari açığın ne olduğunu öğren öyle gel. Cari açık devletin değil, vatandaşının yurt dışında yaptığı işlere kefil olduğu için üzerinde görünen borçtur, Anladın?
bence sende yanlış biliyorsun cari açık bir ülkenin ithalat ve ihracat arasındaki farktır. ithalatı veya ihracatı sadece vatandaş yapmaz devlette yapar hatta en büyük pay devletindir. cari açığın artması ekonomik krizin ve bunalımların en büyük sebebidir. bir ülkenin cari açığının oluşmasında hükümetin ekonomik politikasına bağlıdır. akp hükümeti 12 yılda 7 milyardan 70 milyara çıkarıyorsa yani 10 kat artırıyorsa bunun sebebi ekonomik politikasıyla alakalıdır. peki cari açık bu kadar yüksek olmasına rağmen neden kriz olmadı bunun iki sebebi var 1. si vatandaş geleceğini harcadı yani tüketim ekonomisi ile ayakta durduk tabi bu ilerde ciddi bir patlamaya yol açacaktır tıpkı ABD de yıllar önce olduğu gibi ikinciside özelleştirmelerden gelen paraların çok olmasından tabi oda bitti. kısacası ev eşyası satarak karnınız doyar hemde çok lüks yemekler yersiniz ama bir yere kadar. (benim cahil olduğumuda söyleme ben aynı zamanda iktisat mezunuyum)
hükümeti her eleştiren cemaatçimi oluyor ne cemaatçiyim nede işim olur. size göre birilerini savunmak için yada eleştirmek için işin içinde menfaat olması gerekli :mrgreen:sleepy67' Alıntı:burada akpye nasıl oy vereceksiniz diyenler eminim suanda cemaat içinde yer alan eğitimcilerdir.ne oldu.rant kapılarınız olan dersaneler kapatılıncamı aklınız başınıza geldi.çıkarcı cemaatciler.sizin herşeyiniz para olmuş.bu zamana kadar nerdeydiniz.5milyar tane oyum olsa hepsini akpye veririm.yeterki bana bu oluşumu bitirsin.ama az kaldı.31 mart sabahı operasyon baslıycak.önce sunların dersanelerini kapa sonrada devletin her kademesinden yolla sunları.neymiş niye polisler yerlerinden alınmış.kainat imamının adamlarını,kendisini arkasından vuran adamları birde devletin içindemi tutacak.sür gitsin hakkariye akılları başlarına gelsin.o kainat imamı ordada yardım etsin onlara.cemmati temizlesin bana başka bişey istemem