Bu ülkede sınav soruları havada uçuştu hocam. Ecevit zamanında mıydı tam hatırlamıyorum kitapçıklar çalınmıştı ve sınav yapılmadan iptal edilmişti. Kamyonlardan çalmaya çalışmışlardı. O zamanlar biz o kurumlara tam güvenirdik. Şimdi hangi sınava girsem yanımdaki soruları biliyo mu acaba diyorum. Böyle hırsızlığın yolsuzluğun tavan yaptığı bi ortamda seçimlerde dalga dümen olmaz mı hem de en alası olur. Bunlar ne zaman geldi hiçbişeye güvenimiz kalmadı. Şimdi çıkıp yüzde 50 oy aldık millet iradesi diyo ya inanmıyorum arkadaş. Canı gönülden inanamıyorum. Çünkü kaypaksın, oynaksın, fırıldaksın. Herşeyi beklerim ben bunlardan.ct442002' Alıntı:bu seçimde % 120 bile alabilirler. Fazla oy pusulaları boşa gitmez herhalde...
Bu gazeteleri okuyanlar yemin ediyorum zavallı insanlar. Bilinçli bi şekilde okuyanlar fırıldak, kalpazan tipler. Bu hükümette o cemaatte bitirlimediği sürece bu ülkeye huzur yok. İt iti boğamaz. İki iti de ancak bi kurt boğabilir. Ona göre seçiminizi yapın.bozdagli' Alıntı:
toker42' Alıntı:share_' Alıntı:Seredar' Alıntı:Halka cahil diyen insanlar var ya.Birde onların oyunu bile almayan siyasetçiler var.
Bazıları için durumun ne kadar vahim olduğunu düşünün.uhaha:
uhaha:
dimi cahilse bikaç cilalı sözle kandır al oyunu madem cahil,herşeye kanıyor. sanıyorlar ki cahil oldukları için ak partiye oy veriyorlar. halbuki cumhuriyetin ilk yıllarında okuma yazma düşük iktidarda chp var. şuanda okuma yazma %95 ve 50 yıldır chp iktidar olamıyor. :lol:
demirelide unutmyalım demirel ülkenin başına 8 defa geldi. 8 defa sandıktan çıktı şimdi arkasından davul çalıyorlar. her ülkenin aydınıda olur cahilide
Bunlarin herkesle yatip kalkmisligi var hocam. Vardir bi cikmaz isleri. Cemaatle de isler tikirindaydi bozuldu. Bugun salliyo cemaate yarin yine kol kola gezer bunlar. Dun basbuga salliyolardi simdi en buyuk asker bizim asker. Bunlar firildak.papakaa' Alıntı:akşamdan beri kafama takıldı..
dün doğu perinçek yada yalçın küçük.. bizi bırakmaya mecburlardı dedi. bence öylesine söylenmiş bir söz değildi bu söz. neyi kastediyordu acaba..
orebro' Alıntı:halkın %50'si akp'yi destekliyor. bu anket öğretmenlerin halktan ne kadar kopuk olduğunu ortaya koyuyor. yazıklar olsun bu ülkenin öğretmenlerine!!
piluşum' Alıntı:orebro' Alıntı:halkın %50'si akp'yi destekliyor. bu anket öğretmenlerin halktan ne kadar kopuk olduğunu ortaya koyuyor. yazıklar olsun bu ülkenin öğretmenlerine!!
Kuyruk acını öğrenebilirmiyim. Her siyasi konuda ön sıralardasın. Kin ve nefretini kusuyorsun.
orebro' Alıntı:paradiso' Alıntı:Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi ?
Şaka şaka bu da ironiydi![]()
yaşanan son olaylar sonrasında, oy kullanacak insanların en azından temel zihinsel yeteneklere sahip olması gerektiğini düşünmeye başladım açıkçası..adam 3 kelimelik basit bir cümleyi anlayamıyor ama paralel devlet, dış mihrak falan diye siyasi analiz yapıyor!!
![]()
cehcah' Alıntı:30 mart akşamı bakalım ne çıkacak, önemli olan budur. Şimdiden adamlar 1 nisan , 4 nisan , 15 nisan... vs. gün gün sıralamışlar akp ezip geçerse kaos olur falan, seçim geçsin, hainler tek tek ayıklanacak.
piluşum' Alıntı:orebro' Alıntı:paradiso' Alıntı:Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi ?
yaşanan son olaylar sonrasında, oy kullanacak insanların en azından temel zihinsel yeteneklere sahip olması gerektiğini düşünmeye başladım açıkçası..adam 3 kelimelik basit bir cümleyi anlayamıyor ama paralel devlet, dış mihrak falan diye siyasi analiz yapıyor!!
![]()
CHP li olduğunu buradan çıkardım. İnsanlara tepeden bakıyorsun. Kişilerin verdiği oya bile saygın yok.
orebro' Alıntı:piluşum' Alıntı:orebro' Alıntı:paradiso' Alıntı:Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi ?
![]()
CHP li olduğunu buradan çıkardım. İnsanlara tepeden bakıyorsun. Kişilerin verdiği oya bile saygın yok.
sen de haklısın! o kadarcık beyinle bu kadar çıkarım yapılabilir işte..
share_' Alıntı:orebro' Alıntı:piluşum' Alıntı:orebro' Alıntı:paradiso' Alıntı:Benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi ?
![]()
sen de haklısın! o kadarcık beyinle bu kadar çıkarım yapılabilir işte..
insanları aşağılayan, koyun diyen bir zihniyeti çözmek için kuş kadar beyin bile yeter. basitlikler için çok beyin gerekmez. arkadaşın zannettiğin gibi beyni o kadarcık değil, senin ne olduğunu anlamak için beyninin az kısmını kullanmış ve verdiğin tepkilere bakılırsa sizi çözmek için beyne bile ihtiyaç yok. yakıştırdığınız sıfatların hepsine siz sahipsiniz.
cehcah' Alıntı:toker42' Alıntı:bu seçimin sonucu ne olursa olsun akp bitmiştir.
Bitik hali %45,5uhaha:
easytr' Alıntı:cehcah' Alıntı:toker42' Alıntı:bu seçimin sonucu ne olursa olsun akp bitmiştir.
Bitik hali %45,5uhaha:
hedef 2023, durmak yok yola devam. bazıların bel bağladığı twit hesapları vardı avnili falan, adam ne derse gerçek çıkıyor diyorlardı, o hesabın bir algı hesabı olduğunu yazdık inandıramadık. il il seçim sonucu verdi, başbakanın önündeki anket bu dedi, ne oldu? alayı yalan dolan çıktı. turpun büyüğünü bekleyenler ayvanın irisini yediler.
easytr' Alıntı:cehcah' Alıntı:toker42' Alıntı:bu seçimin sonucu ne olursa olsun akp bitmiştir.
Bitik hali %45,5uhaha:
hedef 2023, durmak yok yola devam. bazıların bel bağladığı twit hesapları vardı avnili falan, adam ne derse gerçek çıkıyor diyorlardı, o hesabın bir algı hesabı olduğunu yazdık inandıramadık. il il seçim sonucu verdi, başbakanın önündeki anket bu dedi, ne oldu? alayı yalan dolan çıktı. turpun büyüğünü bekleyenler ayvanın irisini yediler.