bunun gibi bakanları görünce bende yabancı bakan istiyorum
amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
+1Srebrenitsa' Alıntı:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
Onlar yüzsüz ya da kör hocam her şeye verebilecek saçma cevapları var. Biraz sonra gelirler...
:alkis:hasari' Alıntı:Kendi mezunlarını süründür git yurt dışından öğretmen al.
Gülüyorum....
ey1983' Alıntı:bunun gibi bakanları görünce bende yabancı bakan istiyorum
Srebrenitsa' Alıntı:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
Onlar yüzsüz ya da kör hocam her şeye verebilecek saçma cevapları var. Biraz sonra gelirler...
:+1:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
SilverMan' Alıntı:Srebrenitsa' Alıntı:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
Kendiniz gibi düşünmeyen, ötekileştirdiğiniz insanlar hakkında bu kadar pervasızca konuşabilmeniz büyük cür'et.. Yetmez ama evet de diyebilirler, tas tamam evet de diyebilirler. Şimdi çıkıp ötekileştirdiğiniz kişiler 'Bu Hayırcı zihniyet yüzsüz, geri zekalı ve terbiyesizdir' diye cevap verse ne hissedersiniz?
Eleştirmek başka, hakaret bam başkadır.
Tek kelimeyle 'terbiyesizsiniz'.. Hak ettiniz..
Sayın Admin: Saygısız ve edep yoksulları için bir filtre çeşidi yok mudur?
Gerçekleri çok açık yazmışsın hocam. seni de içeri almasınlar?Srebrenitsa' Alıntı:SilverMan' Alıntı:Srebrenitsa' Alıntı:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
Kendiniz gibi düşünmeyen, ötekileştirdiğiniz insanlar hakkında bu kadar pervasızca konuşabilmeniz büyük cür'et.. Yetmez ama evet de diyebilirler, tas tamam evet de diyebilirler. Şimdi çıkıp ötekileştirdiğiniz kişiler 'Bu Hayırcı zihniyet yüzsüz, geri zekalı ve terbiyesizdir' diye cevap verse ne hissedersiniz?
Eleştirmek başka, hakaret bam başkadır.
Tek kelimeyle 'terbiyesizsiniz'.. Hak ettiniz..
Sayın Admin: Saygısız ve edep yoksulları için bir filtre çeşidi yok mudur?
Güzelim ülkemde üretim bitmiş ya da yabancıya geçmiş. Çok önemli kurumlar satılmış. Ordunun bilmem ne kadarı uyduruk bir terör örgütü çıkarılarak hapislere atılmış. Sesini azıcık yükselten gazeteciler içeriye alınmış. Yargı hükümetin avucunun içine girmiş. Hükümeti kimin kurduğu önemli değil. Bugün AKP, yarın BKP... Ülkenin başındaki adam ülkemizi ve komşularımızı bölmeye yönelik bir projenin eş başkanı olmuş. Dün Iraklılar yandı, bugün Libya, yarın sıra gelmeyecek mi sanırsınız Türkiye'ye. Katliama ortak olmak hiç mi vicdanınızı sızlatmadı. Aşağıdaki fotoğrafa iyi bak! Daha dün kendini doyurabilen, kendine yetebilen sayılı ülkelerden olan Türkiye büyükbaş-küçükbaş hayvan ithal etmeye başlamış. Tarım bitti bitecek. Geriye ne kaldı? Açılım dendi teröristler azdırıldı. Devletin başkomiserine tokat atılır hale geldi. Milletin vekili taşla polislere saldırır oldu. Yeterince içimizde emperyalizmin ajanları yokmuş gibi şimdi de ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına öğretmen olarak getirecekler. Şimdi elini vicdanına koy diyeceğim ama yokki. Hainlerle işbirliği içinde olacağıma, destek olacağıma terbiyesiz olurum. Hak ettim çünkü...
![]()
Srebrenitsa' Alıntı:SilverMan' Alıntı:Srebrenitsa' Alıntı:amip33' Alıntı:Yetmez ama Evet diyenler nerede? Bir adım öne alalım. :alkis: :alkis:
Güzelim ülkemde üretim bitmiş ya da yabancıya geçmiş. Çok önemli kurumlar satılmış. Ordunun bilmem ne kadarı uyduruk bir terör örgütü çıkarılarak hapislere atılmış. Sesini azıcık yükselten gazeteciler içeriye alınmış. Yargı hükümetin avucunun içine girmiş. Hükümeti kimin kurduğu önemli değil. Bugün AKP, yarın BKP... Ülkenin başındaki adam ülkemizi ve komşularımızı bölmeye yönelik bir projenin eş başkanı olmuş. Dün Iraklılar yandı, bugün Libya, yarın sıra gelmeyecek mi sanırsınız Türkiye'ye. Katliama ortak olmak hiç mi vicdanınızı sızlatmadı. Aşağıdaki fotoğrafa iyi bak! Daha dün kendini doyurabilen, kendine yetebilen sayılı ülkelerden olan Türkiye büyükbaş-küçükbaş hayvan ithal etmeye başlamış. Tarım bitti bitecek. Geriye ne kaldı? Açılım dendi teröristler azdırıldı. Devletin başkomiserine tokat atılır hale geldi. Milletin vekili taşla polislere saldırır oldu. Yeterince içimizde emperyalizmin ajanları yokmuş gibi şimdi de ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarına öğretmen olarak getirecekler. Şimdi elini vicdanına koy diyeceğim ama yokki. Hainlerle işbirliği içinde olacağıma, destek olacağıma terbiyesiz olurum. Hak ettim çünkü...
Türk öğretmenlerimi? O öğretmenler Türklüğe hizmet etmek için orada bulumuyor. neye hizmet ettiklerinide herkes biliyor. idraktan falan bahsetmek hiç yakışmamış sana. zira sende idrak edemediğin konularda yorum yapmışsın.SilverMan' Alıntı:Aşağıdaki fotoğrafın suçlusu hükümet değildir. Vicdanı olan hiç kimsenin o kareyi görüp ürpermemesi mümkün değildir. Lakin, orada, o fotoğrafın çekildiği yerden onlarca yıldır Türk öğretmenleri çok ağır şartlarda, ölüm kalım tehlikesi altında hizmet veriyorlar. Siz burada, rahat bir ülkede sırtınız pek, karnınız tok zırlayıp duruyorsunuz..
Yazacak çok şey var ama idrakten yoksun, hissiyatını kaybetmişlere anlatacak bir şey yok.
alfa-turk' Alıntı:Türk öğretmenlerimi? O öğretmenler Türklüğe hizmet etmek için orada bulumuyor. neye hizmet ettiklerinide herkes biliyor. idraktan falan bahsetmek hiç yakışmamış sana. zira sende idrak edemediğin konularda yorum yapmışsın.SilverMan' Alıntı:Aşağıdaki fotoğrafın suçlusu hükümet değildir. Vicdanı olan hiç kimsenin o kareyi görüp ürpermemesi mümkün değildir. Lakin, orada, o fotoğrafın çekildiği yerden onlarca yıldır Türk öğretmenleri çok ağır şartlarda, ölüm kalım tehlikesi altında hizmet veriyorlar. Siz burada, rahat bir ülkede sırtınız pek, karnınız tok zırlayıp duruyorsunuz..
Yazacak çok şey var ama idrakten yoksun, hissiyatını kaybetmişlere anlatacak bir şey yok.
Srebrenitsa' Alıntı:Sen hâlâ benim bir siyasi partinin destekçisi olduğumu san, dur. Senin bir tuşa basmak bile israf. Durmak yok siyonizme hizmete devam...
aralardan cımbızlamadım son paragrafı olduğu gibi aldım. Türk öğretmenleri oralarda çalışıyor diyen sensin, Türklük davası yok herkes Türk olmak zorunda değil diyen sensin. söyle bana sen ne ayaksın? iki lafın birbirini tutmazken kalkmış bide öğretmenliğimize dil uzatmışsın. sen benim öğrencimmisinki öğretmenliğim hakkında yorum yapabiliyorsun? bölücülük senin gibi yobazların işidir. insanca verecek cevabınız kalmadığında hemen böyle terbiyesizleşirsiniz. o bahsettiğin kişilerin orada neden bulunduklarını herkes iyi biliyor. lafa gelince her naneye kafanız çalışırda işinize gelmedimi "söylede herkes aydınlansın" dersiniz. bak senden başka soran yok. herkes zaten aydınlanmış.SilverMan' Alıntı:alfa-turk' Alıntı:Türk öğretmenlerimi? O öğretmenler Türklüğe hizmet etmek için orada bulumuyor. neye hizmet ettiklerinide herkes biliyor. idraktan falan bahsetmek hiç yakışmamış sana. zira sende idrak edemediğin konularda yorum yapmışsın.SilverMan' Alıntı:Aşağıdaki fotoğrafın suçlusu hükümet değildir. Vicdanı olan hiç kimsenin o kareyi görüp ürpermemesi mümkün değildir. Lakin, orada, o fotoğrafın çekildiği yerden onlarca yıldır Türk öğretmenleri çok ağır şartlarda, ölüm kalım tehlikesi altında hizmet veriyorlar. Siz burada, rahat bir ülkede sırtınız pek, karnınız tok zırlayıp duruyorsunuz..
Aralardan cımbızla cümle seçip laf ebeliği yapmayın. Orada ne için bulunduklarını açıklayın da herkes aydınlansın. Kimsenin Türklük davası yok zaten. Herkes Türk olmak zorunda değil ayrıca. Kimi Laz, Kimi Çerkez, Kimi Gürcü, her neyse.. Vatan için çalışan herkesin başımız üstünde yeri var.. Bir de ırkçılık hortlatmayın durduk yerde. Zaten işiniz gücünüz bölücülük, ötekileştirmek. Sizlerin öğretmen olduğunuza inanmak gerçekten zor. Öğrencilerin bireysel farklılıklarını gözeterek onların geleceğini mi şekillendireceksiniz? Yok, hayır. Bunu yapacak yetenek ve idrakten mahrum olduğunuz aşikar. Bizler toplumu oluşturan bütün bireyler, bireysel farklılıklarımızın olduğunun farkında olmalı, başkalarını ötekileştirmeden, yaftalamadan, ötekileştirdiklerinizin! görüş ve yaşam biçimlerine saygı duyarak bir arada olmayı, var olmayı, bütünün bir parçası olduğumuzu anlayarak yaşamayı öğrenmeliyiz. Daha doğrusu biz biliyoruz da.. Sizin de bunu öğrenmeniz gerekiyor. Hem de âcilen..
Edit: İmla kuralı..