Basılı olarak gelmeyecektir. Klavuz kitap olduğu içinBöyle bir gelişmenin yaşanmasına çok mutlu oldum Öğretmen rehberinin içeriğini biraz inceledim ve çok hoşuma gitti, her kazanım için örnek etkinlikler var. Tam bir kılavuz olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.
Acaba basılı olarak da gelecek mi yoksa sadece elektronik ortamda mı ulaşabileceğiz? Öğrenciler için basılı bir kitap da olursa işte o zaman tadından yenmez.
Öğretim programında 2 saate sıkıştırılan ilk haftaya kılavuz kitap;
A. Tanışma - Teknolojik Ben! (20 dk.)
B. Bilgi - Neden Bilişim? (20 dk.)
B1 - Neden Bilişim? (Sunum)
B2 - Haydi Müzik Yapalım! (Drama)
C. Çalışma - Kullansam mı Kullanmasam mı? (Drama) (20 dk.)
D. Çalışma - Nasıl Otursam? (15 dk.)
D1- Nasıl Otursam? (15 dk.)
D2- Heykel ve Heykeltraş (Drama) (15 dk.)
E. Bugün Ne Öğrendik? (5 dk.)
110dk vermiş
peki buna uygun 5.sınıf yıllık planı var mı? artık bunu kullanacağım derslerde
Hocam toplamda 80 dakika. Bilgisayarlı ve bilgisayarsız sınıflar için alternatifler oluşturulmuştur. Yani b1 veya b2 etkinliğinden birini seçerek konuyu anlatabilirsiniz.
hocam sağol eline sağlıkArkadaşlar kitabın yıllık planını hazırladım. Birkaç ufak tefek düzenleme yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Umarım herkes için faydalı bir kaynak olmuştur.
http://kodlabafra.org/images/Yıllık_Plan_5.doc
bu yıllık planı kullanabiliyor muyuz? meb in yayınladığı yıllık plan vardı burda ?
Öğretim programında 2 saate sıkıştırılan ilk haftaya kılavuz kitap;
A. Tanışma - Teknolojik Ben! (20 dk.)
B. Bilgi - Neden Bilişim? (20 dk.)
B1 - Neden Bilişim? (Sunum)
B2 - Haydi Müzik Yapalım! (Drama)
C. Çalışma - Kullansam mı Kullanmasam mı? (Drama) (20 dk.)
D. Çalışma - Nasıl Otursam? (15 dk.)
D1- Nasıl Otursam? (15 dk.)
D2- Heykel ve Heykeltraş (Drama) (15 dk.)
E. Bugün Ne Öğrendik? (5 dk.)
110dk vermiş
elinize sağlık hocam.. dikkatimi çekti sınav 1 tane 2 olması gerekmiyo mu?Arkadaşlar kitabın yıllık planını hazırladım. Birkaç ufak tefek düzenleme yapabilirsiniz. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Umarım herkes için faydalı bir kaynak olmuştur.
http://kodlabafra.org/index.php/ogr...-ogretmen-rehberine-uygun-5-sinif-yillik-plan