Yaklaşık 700 sayfanın tümünü çıktı alıp bu haftasonu tek tek incelemek ve renkli kalemlerle çizmek istiyorum.
Hocam oluşturulan ürünlere not verebilirsiniz.elinize sağlık hocam.. dikkatimi çekti sınav 1 tane 2 olması gerekmiyo mu?
keşke biri de günlükleri hazırlasa
kesfetprojesi.org üzerinde bazı sunumlar, video ve animasyonlar var. Zaten çalışmanın ilk adımını atan da kendileri, ellerine emeklerine sağlık. Oradan da faydalanabilirsiniz hocam.Sunumları PDF'den kendimiz mi oluşturacağız bu arada? Sunumu indirin diye yazmış kılavuzda?
Kitapta bahsedilen etkinlik sunuları nerede acaba? Örneğin ilk konudaki "Neden Bilişim?" sunumu...
hocam herşey güzelde 5.sınıflamı kalacak yoksa 6.7.8. sınıflar için de bu şekilde bir çalışma olacak mı yani bu ders diğer kademelerde de olacak mı yada seneye ne olacak ..Hazırlanıyor hocam. En kısa zamanda onlarda paylaşılacak
Kitapta bahsedilen etkinlik sunuları nerede acaba? Örneğin ilk konudaki "Neden Bilişim?" sunumu...
hocam herşey güzelde 5.sınıflamı kalacak yoksa 6.7.8. sınıflar için de bu şekilde bir çalışma olacak mı yani bu ders diğer kademelerde de olacak mı yada seneye ne olacak ..
bende bunu soracaktım. sunum yazıyor fakat bir sunum göremedim.Sunumları PDF'den kendimiz mi oluşturacağız bu arada? Sunumu indirin diye yazmış kılavuzda?
aynen hocam belirsizlikler bitmiyor ki5. sınıflardan dersim kaldırıldı.Pilot okul olduğu için ,şimdi de 5. sınıflara kitap açıklandı.Yaman çelişki ...Ama kitap çok güzel hazırlanmış.