teacher_busra' Alıntı:pehepe hocam siz bu konulara uygun plan hazırladınız mı acaba ben sitede çok gezindim varsa bulamadım Sitedeki bütün yıllık planları inceledim tek tek ve bu planlar öğrencilerin hazır bulunuşluk seviyeleriyle orantılı değil bence özellikle 5.sınıf öğrencileri için .
teacher_busra' Alıntı:o zaman sizi beklemeliyim demektir.
yedeklem' Alıntı:28 saat dersim var evde küçük çocuğumdan dolayı hiç bakamıyorum ama yine de yardım etmeye çalışırım örneğin üniteleri plana dağıtmakta yardım edebilirim
sert_hard' Alıntı:Hocam geç oldu galiba ama benim 1. Ünite için notlarım
ylmz' Alıntı:yardım edebileceğimiz konularda yardımcı olmak isterim hocam
hocam tablolaştırabilirseniz daha iyi olur sanırsam. yazılım içinde aynısı geçerli.bilisimcomu' Alıntı:hocam donanım kısmını hazırladım...bir eksiklik ya da yanlışlık varsa söylemeniz yeterli...
mehru' Alıntı:hocam varsa eksik yardım etmek isterim. yeni atandım. malum bilgisayarı falan yeni temin edebildim. geç olmadıysa yardımcı olmak isterim
beyzadem' Alıntı:arkadaşlar ilköğretimdeki bilişim teknolojileri dersinde kullandığımız kitaptan yararlansak olmaz mı? hem onların pdf hali de var. pdf lerini yüklesek buraya arkadaşlar yararlansa veya ilgili kısımları kitapçığa alsak nasıl olur?
Hocam mesajınızi yeni gördüm yazılım konusuyla ilgili çalışmaya başlıyorumpehepe' Alıntı:ylmz' Alıntı:yardım edebileceğimiz konularda yardımcı olmak isterim hocam
Hocam 2. ünitedeki yazılım konusunda özgün bir döküman hazırlayabilirmsiniz? veya diğer konularda da olabilir
maraşlım46' Alıntı:kitap ne zaman hazır olur hocam