Google Drive eklendi
öncelikle teşekkürler hocam.
ben indirdim ama işletim sistemlerini nasıl include edeceğimizi anlamadım?
Google Drive eklendi
Google drive bağlantıları eklendi hocam. Okuldan indirdim bugün, çalışıyor.Hocam keşke linkleri Meb hattına göre yayınlasaydınız. Okuldan indiremiyorum.
Maalesef hocam çok iyi bilmiyorum o sistemi ama. Oluşturduğunuz yedekleme diskine dosya eklenebiliyor ise uefi olmayan yöntemle menü ekleyebiliriz sanırımhocam gerçekten güzel paylaşım teşekkür ederim ben de.
ama şunu sormak istiyorum:
ben ilk önce bir e.t. 'ya kendi istediğim gibi düzenleme yapıp, denetim masası'ndaki windows'un kendi dosya geçmişi ile dosyaların yedeği alma özelliğiyle yedek alıp yedeği diğer e.t. lara kuruyorum. bu usb'ye bu tarz yedekleri de atabilir miyiz? atabiliyorsak nasıl?
öncelikle teşekkürler hocam.
ben indirdim ama işletim sistemlerini nasıl include edeceğimizi anlamadım?
Windows isolarini yada isonun içindeki install.wim dosyasını usb belleğe kopyalayın yeter. Windows kur u başlatınca program sizden isonun yerini isteyecektest edince görünüyor tamam da isoları nasıl ekleyeceğiz hocam
hirens boot cd vardı eskiden içinde bir çok araç vardı. bu onun modern hali. cd den çalışan mini windows gibi, içinde tüm teknik servis ihtiyacı programlar var.kardeş selamlar çok güzel çalışma eline sağlık. öncekilerini kullanıyoruz. lakin Sergei Strelec nedir ne işe yarar biraz açıklama yaparmısın.
hirens i iso olarak indirdiyseniz HBCD klasörü , usb ana dizinde olacak şekilde kopyalayın hocamhocam hirenbootcd indirilen hangi dosyası atılacak? Bu arada emeklerine sağlık gerçekten süper bişey oldu bu..