hocam nasıl yaptığımızı anlatabilir misiniz ben her şeyi indirdim nasıl yapmam gerekiyormerhaba ben acronis ile yazdırdım 2 dosyayı. Daha sonra 2 dosya haricindeki tüm dosyaları flash belleğe kopyaladım.
ve başarılı oldu.
Ben hdd regenerator programını nasıl çalıştırırım onu anlamadım.
Şöyle bir ekranla karşılaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 57224
bu ekrandan sonra ne yapmam gerekli
hocam nasıl yaptığımızı anlatabilir misiniz ben her şeyi indirdim nasıl yapmam gerekiyor
Hocam sizin sata driver ini tanımamış sanırım. Birde sstr altında var aynı programın güncel versiyonu birde onu deneyinmerhaba ben acronis ile yazdırdım 2 dosyayı. Daha sonra 2 dosya haricindeki tüm dosyaları flash belleğe kopyaladım.
ve başarılı oldu.
Ben hdd regenerator programını nasıl çalıştırırım onu anlamadım.
Şöyle bir ekranla karşılaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 57224
bu ekrandan sonra ne yapmam gerekli
eklemek istediğiniz isonun grub4dos komutlarını bulursunuz menu.lst ye eklerseniz istediğiniz gibi çalışır hocam. mevcut menu lst de örnek dosyalar var onlardan kopya çekebilirsinizadem hocam selamlar
herhangi bir iso dosyasını bu yaptığınız çalışmaya ekleyip, tekrardan o iso dosyasını nasıl çalıştırabiliriz.
yer önemli değil,
dokunmatik olan 2016 onda universal restore yok. ama Acronis 2014 ACTI14.ISO diye kayıtlı onda dahili universal restore var.Teşekkürler Adem hocam. İçindeki Acronis sürümüyle Universal imaj alabiliyor muyuz?
Ben sürekli acronisten imaj alıyorum ama universal imajın ne olduğunu bilmiyorum. Bana açıklar mısınız?Teşekkürler Adem hocam. İçindeki Acronis sürümüyle Universal imaj alabiliyor muyuz?
Teşekkür ederim hocam. Bir deneyeyim bakalım.dokunmatik olan 2016 onda universal restore yok. ama Acronis 2014 ACTI14.ISO diye kayıtlı onda dahili universal restore var.
ayrıca SSTR içinde de actı 14 ve universal restore ayrıca var.
Hocam ben de ilk defa deneyeceğim. Kaç gündür sağlam program arıyorum. Farklı konfigürasyonlara ait bilgisayarlara imaj atma yöntemi. Daha ben de deneyemedim.Ben sürekli acronisten imaj alıyorum ama universal imajın ne olduğunu bilmiyorum. Bana açıklar mısınız?
farklı konfigirasyon derken, ide , sata , uefi gibi ayarları farklı olup ama tüm bilgisayarlara atılabilen bir imajdan mı bahsediyorsunuz.Hocam ben de ilk defa deneyeceğim. Kaç gündür sağlam program arıyorum. Farklı konfigürasyonlara ait bilgisayarlara imaj atma yöntemi. Daha ben de deneyemedim.
Anakart, ekran kartı, ses kartı ..vbfarklı konfigirasyon derken, ide , sata , uefi gibi ayarları farklı olup ama tüm bilgisayarlara atılabilen bir imajdan mı bahsediyorsunuz.
farklı konfigirasyon derken, ide , sata , uefi gibi ayarları farklı olup ama tüm bilgisayarlara atılabilen bir imajdan mı bahsediyorsunuz.
Windows isolarini yada isonun içindeki install.wim dosyasını usb belleğe kopyalayın yeter. Windows kur u başlatınca program sizden isonun yerini isteyecek
Hocam tekrardan ellerinize sağlık,
iki sorum olacak;
Geçen sene sizin hazırlamış olduğunuz ET imajının isosundan install.wim dosyasını kullanarak kurulum yapabilir miyiz bu usb ile?
ikinci sorum mail.ru da extra adında bir klasör var o klasörü indirmeden sadece usb içeriği klasörünü indirirsek dokunmatik acronisle imaj işlemlerini ve normal windows kurulumlarını gerçekleştirebilir miyiz bu usb ile?
teşekkürler.