ceremy' Alıntı:Okul fiber hattında indirmek istiyorsanız türk telekom dns lerini girin o zaman iner 195.175.39.39 ve 195.175.39.40
Atak kuramayanlar önce security 360 tamamen kaldırın atak kurulumunu yapın sonra tekrar 360 kurarsınız.
v5 imajı sıkıntılı sizin yerinize olsam v4 kullanırım v5 denedim sorunu çok başta benim faz2 tahtada ses gitti ara tuşu bozuldu vb.
faz1 e kurmadım onu bilmiyorum
sağol hocam :+1:ceremy' Alıntı:Okul fiber hattında indirmek istiyorsanız türk telekom dns lerini girin o zaman iner 195.175.39.39 ve 195.175.39.40
Atak kuramayanlar önce security 360 tamamen kaldırın atak kurulumunu yapın sonra tekrar 360 kurarsınız.
v5 imajı sıkıntılı sizin yerinize olsam v4 kullanırım v5 denedim sorunu çok başta benim faz2 tahtada ses gitti ara tuşu bozuldu vb.
faz1 e kurmadım onu bilmiyorum
valla osorunu bende yasıyorum hocam ne yaptıysam olmadıKeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
penewitz' Alıntı:valla osorunu bende yasıyorum hocam ne yaptıysam olmadıKeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
KeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
faz 2 tahtalarda denediğinizi varsayıyorum . http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html burdan product key programını indirin tahtada çalıştırın win10 pro oem kısmındaki product keyi kopyalayın win10 etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını değiştir deyip bu kodu oraya yapıştırın etkinleşecektir. Tabi ki tahatada o esnada internet olsun mutlakaKeRASuS_28' Alıntı:KeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
bu soruna nasıl çözüm bulabiliriz.
hocam bunu denedim malesef olmadı bizim tahtalarda faz1 oem diye bir kısım çıkmıyor, sanırı bunların biosunda yüklü değil şifreceremy' Alıntı:faz 2 tahtalarda denediğinizi varsayıyorum . http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html burdan product key programını indirin tahtada çalıştırın win10 pro oem kısmındaki product keyi kopyalayın win10 etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını değiştir deyip bu kodu oraya yapıştırın etkinleşecektir. Tabi ki tahatada o esnada internet olsun mutlakaKeRASuS_28' Alıntı:KeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
bu soruna nasıl çözüm bulabiliriz.