bu adımları takip ederseniz sorun çıkmıyor hocam faz1 de...aobulbul' Alıntı:faz 1 windows etkinleştirme konusunda yardımcı olabilecek yok mu?
peki hocam bu yöntemi yapmadan imaj attıysak ne olacakmelobady' Alıntı:bu adımları takip ederseniz sorun çıkmıyor hocam faz1 de...aobulbul' Alıntı:faz 1 windows etkinleştirme konusunda yardımcı olabilecek yok mu?
aobulbul' Alıntı:peki hocam bu yöntemi yapmadan imaj attıysak ne olacakmelobady' Alıntı:bu adımları takip ederseniz sorun çıkmıyor hocam faz1 de...aobulbul' Alıntı:faz 1 windows etkinleştirme konusunda yardımcı olabilecek yok mu?
tekrar eski kullandığım imajı kurup ondan sonra mı bu adımları yapmam gerekecek?
fatih-etkilesimli-tahta-f279/tek-programla-windows-ve-office-etkinlestirme-t159052.htmlaobulbul' Alıntı:penewitz' Alıntı:hocam bunu denedim malesef olmadı bizim tahtalarda faz1 oem diye bir kısım çıkmıyor, sanırı bunların biosunda yüklü değil şifreceremy' Alıntı:faz 2 tahtalarda denediğinizi varsayıyorum . http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html burdan product key programını indirin tahtada çalıştırın win10 pro oem kısmındaki product keyi kopyalayın win10 etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını değiştir deyip bu kodu oraya yapıştırın etkinleşecektir. Tabi ki tahatada o esnada internet olsun mutlakaKeRASuS_28' Alıntı:KeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
bu soruna nasıl çözüm bulabiliriz.
bu etkinleştirme konusunda yardımcı olabilecek var mı acaba?
faz1 tahtaya kurdum , gayet de güzel ve hızlı bir imaj olmuş fakat bu etkinleştirme işine açıklık getirilmemiş.
Bu imajı kurup üstüne DeepFreeze ve ATAK kurdum tüm tahtalara. Ancak kullanım esnasında bazı tahtalar aniden hata vererek kapanıyor. Bu sorunla karşılaşan ya da çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar?
Yazılan bütün iletileri okudum.
vardığım sonuç şu : Bu imajı kurmayın birçok hatası var.
Arkadaşlar boş verin milletin sorunlu imajını. kendi imajınızı kendiniz oluşturun.
Hocam ben de bu imajı 6 aydan uzun süredir kullanıyorum, deep freeze değil timefreeze kurdum, security 360 yüklü hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yorumlara şaşırmadım desem yalan olur.
Tek sorunu flash belleklere klasörler oluşturuyor onu da reklam amaçlı yapmış olabilirler diye düşünüyorum sadece bu kısmı biraz saçma olmuş.