Parhelion' Alıntı:eğer geniuneticket yönteminde veya ürün anahtarı girmede bir yanlışlık yapmadıysanız etkinleştirme sorunu meb hattı ile de ilgili olabilir. ben meb hattından etkinleştiremedim sonra telefonda mobil ap açarak denedim sorunsuz etkinleşti
Ben deniyorum gayet iyi gözüküyor şimdilikkardanadam' Alıntı:Faz 1 tahtalarda, bu imajın performansı hakkında bilgi verebilir misiniz. Daha önceki versiyon Faz1 lerde çok ağır çalışıyordu. Deneyen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
ctrl+alt+delete' Alıntı:arkadaşlarla konuşurken biri laptop a yüklediğimiz win 10 u tahtaya yüklesek dokunmatik vs gibi sıkıntılar çıkabilir o yüzden bu imajı kurmak daha iyi dedi.varmı bunu doğruluk payı
computing' Alıntı:ctrl+alt+delete' Alıntı:arkadaşlarla konuşurken biri laptop a yüklediğimiz win 10 u tahtaya yüklesek dokunmatik vs gibi sıkıntılar çıkabilir o yüzden bu imajı kurmak daha iyi dedi.varmı bunu doğruluk payı
microsoft un sitesinden win10 imajını indirip sıfırdan (yükseltme yapmadan) kurdum sonra tahtada (faz2) win 8.1 ile gelen driverları kurdum bir sorun yaşamadım, driver klasörü içinde touch isimli klasördeki programı kur, optic touch device kısayolu masaüstüne gelir onunla kalibrasyon yaparsın. Ama sonra masaüstü duvar kağıdı değişimini engelleme, libre office kurma vb. bir sürü ayar yapman gerekebilir, mersin in hazır paketi kurarsan senin için daha kolay olur.
hocam yanlış hatırlamıyorsam faz2 de tahta ilk geldiğinde tahtanın d dizininde vardı, oradan harici diske kopyalamıştım, vestel servise bir sor onlarda olabilir, veya zümrelerinde olabilir.ctrl+alt+delete' Alıntı:computing' Alıntı:ctrl+alt+delete' Alıntı:arkadaşlarla konuşurken biri laptop a yüklediğimiz win 10 u tahtaya yüklesek dokunmatik vs gibi sıkıntılar çıkabilir o yüzden bu imajı kurmak daha iyi dedi.varmı bunu doğruluk payı
microsoft un sitesinden win10 imajını indirip sıfırdan (yükseltme yapmadan) kurdum sonra tahtada (faz2) win 8.1 ile gelen driverları kurdum bir sorun yaşamadım, driver klasörü içinde touch isimli klasördeki programı kur, optic touch device kısayolu masaüstüne gelir onunla kalibrasyon yaparsın. Ama sonra masaüstü duvar kağıdı değişimini engelleme, libre office kurma vb. bir sürü ayar yapman gerekebilir, mersin in hazır paketi kurarsan senin için daha kolay olur.
teşekkürler hocam.bende driver falan yok.meb hattından indirebileceğim bir yer varmı
penewitz' Alıntı:hocam bunu denedim malesef olmadı bizim tahtalarda faz1 oem diye bir kısım çıkmıyor, sanırı bunların biosunda yüklü değil şifreceremy' Alıntı:faz 2 tahtalarda denediğinizi varsayıyorum . http://www.nirsoft.net/utils/product_cd_key_viewer.html burdan product key programını indirin tahtada çalıştırın win10 pro oem kısmındaki product keyi kopyalayın win10 etkinleştirme ayarlarından ürün anahtarını değiştir deyip bu kodu oraya yapıştırın etkinleşecektir. Tabi ki tahatada o esnada internet olsun mutlakaKeRASuS_28' Alıntı:KeRASuS_28' Alıntı:Etkinleştirme sorunu yaşıyorum? ( cep telefonu bağlantısı ile de denedim ancak olmadı)
bu soruna nasıl çözüm bulabiliriz.
iMalik' Alıntı:Faz1 Nasıl kuruluyor Arkadaşlar lütfen bir el atın
hocam imajın olduğu klasörü açtığında görmüyor evet. bende de aynı problem oldu fakat dizin içindeyken dosya adı kısmına tum.iso yazıp aç dedim o zaman seçti. iso adını yazarak seçebilirsiniz yani :+1:iMalik' Alıntı:ya Hocam biz hard diske atıyorum imajı bi flaşada clonezilla ama clonezilla görmüyor imajı imajın olduğu klasörünü mü seçiyoruz acaba