cyln' Alıntı:
Evvela çok tesekkurler hocam
Son bir soru
Gittiğiniz okulda bölüm şefi yok diyelim. Müdür "benim bölüm şefliğine ihtiyacım yok, ben bölüm şefaiz de işleri çekip çeviririm vs" deyip başvuru almama hakkına sahip midir? Yoksa ama hala Bu hakka sahip olduğunu düşünen müdüre gösterilecek bir yazı var mıdır?
Aynı soruyu şefliği tayin mayin istifa mistifa bi yolla boşalan okul için de soralım..
...
Ortaöğretim kurumları yönetmeliği (
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2 ... 0907-4.htm)
..
Şefliklerin oluşturulması ve şeflerin görevlendirilmesi
MADDE 84- (1) Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında, uygulanan mesleki eğitim programlarının tür ve özelliklerine göre alan/bölüm, atölye, laboratuvar şeflikleri oluşturulur.
(2) Öğretime açılan her alan/bölüm için bir alan/bölüm şefliği, standart atölye ve laboratuvar donanımı sağlanmış her atölye ve laboratuvar için bir atölye ve laboratuvar şefliği oluşturulur.
demektedir. Aşağıda size uygun olan dilekçe örneğine benzer bir dilekçe yazıp ilgi olarak Ortaöğretim yönetmeliğini gösterirseniz sıkıntınız çözülür. Boşalmışsa daha kolay. Zaten daha önce bir şef olduğu için gerek yok gibi bir bahane de bulamaz...
...
Şef hiç olmamışsa - ve sizden başka alan öğretmeni yoksa
... okul müdürlüğüne
Ortaöğretim kurumları yönetmeliği 84. maddesine göre her alan / bölüm için bir alan / bölüm şefliği oluşturulmalıdır. Bu yönetmelik maddesine göre; kurumumuzda Bilişim alan şefliğinin oluşturulması, oluşturulan bu alan şefiği için görevlendirilmem hususunda
gereğini arz ederim
.......................................
Şef hiç olmamışsa - ve sizden başka alan öğretmeni varsa
... okul müdürlüğüne
Ortaöğretim kurumları yönetmeliği 84. maddesine göre her alan / bölüm için bir alan / bölüm şefliği oluşturulmalıdır. Bu yönetmelik maddesine göre; kurumumuzda Bilişim alan şefliğinin oluşturulması, oluşturulan bu alan şefiği için ilgili duyurunun yapılması, başka talipli olmaması durumunda alan şefi olarak görevlendirilmem hususunda
gereğini arz ederim
... okul müdürlüğüne
Münhal bulunana Bilişim Teknolojileri alan şefiğne görevlendirilmem hususunda
gereğini arz ederim
... okul müdürlüğüne
Münhal bulunana Bilişim Teknolojileri alan şefiği için ilgili duyurunun yapılması, başka talipli olmaması durumunda alan şefi olarak görevlendirilmem hususunda
gereğini arz ederim