oktavya yeni kasası gelecek - az daha bekleyip - yeni kasayı lansman fiyatından , uygun denk getirebilirsin.. Yeni kasanın fotoğraflarına bir bak istersen sağdan soldan, hoşuna giderse skoda bayine gidip, konuşursun - listeye adını yazdırırsın. Eski oktavya pek hoşuma gitmiyordu, yenisi daha güzel duruyor fotolarda. Düşünülebilir.
Ben olsam Jetta nın full unü alacağıma passat ın boşunu alırım. Çok km yapmıyorsanız 1.4 160 hp passat düşünülebilir. Dizel şart diyorsanız da yazmışsınız zaten 66.000 diye.
Kia Ceed ler de çok güzel arabalar - bir de onlara bakmanızı tavsiye ederim.
seçenekleriniz sadece yeni astra,focus,civic,toyota ve jetta ve sadece dizel olanları ise benim tercihim şöyle olurdu:
1- Focus tdci ( tip güzel - motor seri - ikinci eli güçlü )
2- jetta ( hakettiğinden daha pahalı bir araç, tipi hepsinden daha güzel ama pahalı işte)
3- toyota/ 1.4 dizel motor var, yukardaki 1.6 motorlar varken ben almazdım, tipi de güzel değil zaten.
4-yeni astra( tipi güzel, alınabilir bir araç fakat 1.3 dizel motoru var, yetersiz)
civic in zaten dizel motoru yok * listedeki yeri toyotanın bir kademe üstüdür her zaman.
Benzinli olacaksa Passat, dizel olacaksa Focus, LPG olacaksa Avensis alırdım ben olsam.