Altın piyasası durumu

Kodla Büyü
teşekkür ederim hocam..euro borcumu elimdeki altınla ödeyeceğimden nasıl planlama yapacağım konusunda kararsızım

SGLD da 92,53 değeri ekranda ve burada kısa vadede yukarı gitme istekleri oluşmaya başlamış bunun kalıcı olup hareketin güçlenmesi için 93,30 direnci önemli bu değer üzerinde destek kurulursa 94,30 ve üzeri rakamlar gündeme gelebilir bu sebeple 93,30 önemle izlenmelidir 91,90 ise en kısa vadede destek ve stop loss olarak izlenebilir…ytd

Ons 1604$'ı gördü. 1600 üstünde tutunmaya çalışıyor.

SGLD günü gayet iyi bitirmiş şu an ekranda 93,75 değeri mevcut… Dolayısıyla 93,30 üzerindeki kapanış gayet iyi oldu bu değer üzerinde 2-3 gün daha tutunma sağlanabilirse 94,30 ile 95,40 değerleri kısa vadede hedeflenebilir görünüyor şu halde 92,60 destek ve stop loss olarak izlenebilir…

pzt günü götümüzü kaldırıp parayı yatırıp altın almadık aha şimdi 94 tl
arkadaşlar risksiz rızk altın 91'lere değdiğnde her zaman alınır.

geçen sene zekat verirken 100'den hesaplamıştım. Bu sene 94.. ve 91'li rakamlar her zaman için alım fırsatı. önceden 88 diyordum, ama merkez bankası bile kararlarını revize edebiliyorz.

SGLD günü 94,131 den tamamladı şu halde 93,30 üzerinde işlemlerin devamı kısa vadede olumluluğu artıracaktır 95,30 ise yükselişin ilk hedefi konumundadır diyebilirim…

kredi borcumu kapatmasaydım şimdi 700 lira kardaydım:) ama kapattığım içinde 2500 faizden yırttm iyi mi yaptım bilmiyorum çok tereddütte kalmıştım ozamanda

100 lira viarında iken çok arkadaş altın almıştı. biraz daha yükselirse zararlarından kurtulurlar

btnotlari' Alıntı:
sattım coktan D kar guzel ıns duser yıne alırz

Hocam iyi yakaladın fırsatı. Sanırım 91'lerden alıp 94'lerden sattın?

Bu gece 1625$'ten 1615$'e geriledi. Yarın sabah yansır iç piyasaya.

Ons 1600$'ın altına düşünce alınır diye düşünüyorum yine; İspanya, Yunanistan olma yolunda ilerliyor. Altını yukarı zorlayan çok sebep var. 1500$'lara kolay kolay gerilemeyebilir bu şartlarda diye düşünüyorum. Heleki 1550$ civarına düşerse ben de yine almayı düşünüyorum.

Tabi Altın-TL ne olur göreceğiz, doların da sağı solu belli olmuyor.

SGLD ekranında 93,28 değeri var tam da 93,30 değerine yakın yerde gün sonlanmış…Artık bu gevşemelrden sonra 93,30 desteği korunmalı ve güçlenmeli ancak bu yolla 94 ve üzeri rakamlar yeniden test edilebilir yoksa 92,60 daki desteğe dek düşüş hızlanabilir ve kısa vadedeki hafif olumlu görünüm bozulabilir bu yüzden 93,30 altında kalıcı olunmaması önemle izlenmelidir…

altın 92 tl olmuş altınpiyasa.com dakuyumculara nasıl yansır bilmiyorum ama biraz alsam mı yoksa bekelesem mi?

Altın 1606$'ı görmüştü dün. Bu gece ons 1585$'e kadar gerileyip, 1593$'a kadar geri çıktı. Ancak dolar 1,78 lere gerilediği için düşüş daha fazla hissedildi.

Ben 91'lerden alınacağını düşünüyorum. Yine yakın zamanda 93-94'lere çıkacaktır. Onsun 1520$'lere kadar tekrar gerileyebileceği de muhtemel ama bu durumda dolar bu kadar düşük kalmaz diye düşünüyorum.

Bakalım birlikte göreceğiz. 91,39 şu an.

eya' Alıntı:
Altın 1606$'ı görmüştü dün. Bu gece ons 1585$'e kadar gerileyip, 1593$'a kadar geri çıktı. Ancak dolar 1,78 lere gerilediği için düşüş daha fazla hissedildi.

Ben 91'lerden alınacağını düşünüyorum. Yine yakın zamanda 93-94'lere çıkacaktır. Onsun 1520$'lere kadar tekrar gerileyebileceği de muhtemel ama bu durumda dolar bu kadar düşük kalmaz diye düşünüyorum.

Bakalım birlikte göreceğiz. 91,39 şu an.
alım yapıcam hocam pusadıyım bende 91 aLtına ındmedı bı ıneydı :D

eya' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Ons 1600$'ın altına düşünce alınır diye düşünüyorum yine; İspanya, Yunanistan olma yolunda ilerliyor. Altını yukarı zorlayan çok sebep var. 1500$'lara kolay kolay gerilemeyebilir bu şartlarda diye düşünüyorum. Heleki 1550$ civarına düşerse ben de yine almayı düşünüyorum.

aynen hocam 91:22 den almıstım 94 küsüre verdım :D

btnotlari' Alıntı:
eya' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Sorması ayıp kaç gr almıştın hocam?

Bu arada ons 1600$'ü geçmeyi deniyor da dolar 1,78'den aşağı inecek gibi.

eya' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:
eya' Alıntı:
btnotlari' Alıntı:

Sorması ayıp kaç gr almıştın hocam?

Bu arada ons 1600$'ü geçmeyi deniyor da dolar 1,78'den aşağı inecek gibi.
hocam baya war ya yuklu gırıorum ben

Geri