bı konusma fılan mı var hocamblue123' Alıntı:acele etme sayın hocam ....16:30u bekle derim
uhaha:hasanbiltek' Alıntı:ayrıl da gel beeee :mrgreen:
btnotlari' Alıntı:sattım coktan D kar guzel ıns duser yıne alırz
alım yapıcam hocam pusadıyım bende 91 aLtına ındmedı bı ıneydıeya' Alıntı:Altın 1606$'ı görmüştü dün. Bu gece ons 1585$'e kadar gerileyip, 1593$'a kadar geri çıktı. Ancak dolar 1,78 lere gerilediği için düşüş daha fazla hissedildi.
Ben 91'lerden alınacağını düşünüyorum. Yine yakın zamanda 93-94'lere çıkacaktır. Onsun 1520$'lere kadar tekrar gerileyebileceği de muhtemel ama bu durumda dolar bu kadar düşük kalmaz diye düşünüyorum.
Bakalım birlikte göreceğiz. 91,39 şu an.
aynen hocam 91:22 den almıstım 94 küsüre verdımeya' Alıntı:btnotlari' Alıntı:sattım coktan D kar guzel ıns duser yıne alırz
Hocam iyi yakaladın fırsatı. Sanırım 91'lerden alıp 94'lerden sattın?
Bu gece 1625$'ten 1615$'e geriledi. Yarın sabah yansır iç piyasaya.
Ons 1600$'ın altına düşünce alınır diye düşünüyorum yine; İspanya, Yunanistan olma yolunda ilerliyor. Altını yukarı zorlayan çok sebep var. 1500$'lara kolay kolay gerilemeyebilir bu şartlarda diye düşünüyorum. Heleki 1550$ civarına düşerse ben de yine almayı düşünüyorum.
Tabi Altın-TL ne olur göreceğiz, doların da sağı solu belli olmuyor.
btnotlari' Alıntı:aynen hocam 91:22 den almıstım 94 küsüre verdımeya' Alıntı:btnotlari' Alıntı:sattım coktan D kar guzel ıns duser yıne alırz
Ons 1600$'ın altına düşünce alınır diye düşünüyorum yine; İspanya, Yunanistan olma yolunda ilerliyor. Altını yukarı zorlayan çok sebep var. 1500$'lara kolay kolay gerilemeyebilir bu şartlarda diye düşünüyorum. Heleki 1550$ civarına düşerse ben de yine almayı düşünüyorum.
hocam baya war ya yuklu gırıorum beneya' Alıntı:btnotlari' Alıntı:aynen hocam 91:22 den almıstım 94 küsüre verdımeya' Alıntı:btnotlari' Alıntı:sattım coktan D kar guzel ıns duser yıne alırz
Sorması ayıp kaç gr almıştın hocam?
Bu arada ons 1600$'ü geçmeyi deniyor da dolar 1,78'den aşağı inecek gibi.
muhalif33' Alıntı:altının bir gün önceden onsun değişimini görebileceğimiz bir site var mı?