Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anadolu, Anadolu Hazırlık, Fen ve Hazırlık Fen Liselerinde PROGRAMLAMAYA GİRİŞ VE ALGORİTMA MODÜLÜ YILLIK PLANI (1, 2 VE 4 SAATLİK)
arkadaşlar geçen sene 10.sınıflar dersi ilk defa aldıkları için kur-1 anlatmıştım. bu sene kur sistemi yok. ben onlara bu
sene robotik kodlama-programlama dilleri-mobil uygulama içinden birini seçip mi anlatacağım. eğer mobil uygulama seçersem appinventer anlatabilir miyim?
Geçen sene 9. sınıflara 1 saat Programlamaya Giriş ve Algoritma modülü anlatıldıktan sonra bu sene 10. sınıfta 2 saatlik hangi modülü anlatacaksınız? 10. sınıf için yıllık plan ve kaynak var mı? Benim okulumda laboratuarım da yok
Geçen sene 9. sınıflara 1 saat Programlamaya Giriş ve Algoritma modülü anlatıldıktan sonra bu sene 10. sınıfta 2 saatlik hangi modülü anlatacaksınız? 10. sınıf için yıllık plan ve kaynak var mı? Benim okulumda laboratuarım da yok
Bizim kitap ortada yok ama 9. sınıf ikinci dönemde matematik dersinde algoritmaya detaylı şekilde yer verilmiş. Çocuklar iki farklı dersten algoritma alacaklar. Türkiye yüzyılı maarif modelinde çakışma olmuş Keşke bizim dersi zorunlu yapsalardı da matematiğin içine yerleştirmeselerdi.