Anadolu Lisesi puanları açıklandı..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tqwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
herkese hayırlı olsun...
Fen liselerinin bile kalkacağını söylüyorlar bu sınav şimdi niye yapıldı hem de bu kadar yüksek bir ücret karşılığında insanın aklını kurcalamıyor değil.Hazine oldukça sıkıntıda galiba.

76 benim de. il genelinde hangi sırada olduğumu da bilmek istiyorum amaaa..neden bu bilgi yayınlanmadı?

ayrıca hocamın dediği gibi, fen liselerinin bile kaldırılacağı konuşulurken 80 liraya bu sınava girmek pek mantıklı olmasa da, umut dünyası bizimki de işte :(

arkadaşlar hepinize hayırlı olsun.
Belgeler atama zamanında ekleniyor. Bakalım en yakın atama ne zaman olacak...

Uzmanlık, Yüksek Lisans, Başarı belgeleri olanlar tabi daha avantajlı olacak

Bu sınavın bir işe yaramayacağını ve girecek sayısının fazla olmasını fırsat bilen bakanlık 80 lira gibi anormal bir ücretle ve abuk subuk hiç birşey ölçmeyen sorularla hepimizle dalga geçmiştir. Puanlarımızın hepimize hayırlı olmasını dilerim.

81 :cry:
Resmen batırdım.
KPDS,Takdir ve teşk de var.Ek2 ile yırtarım gibi bakalım..

bende işe yarayacağını düşünmüyorum. nolur nolmaz cepte dursun dedik. tüm liseler çevriliyor herkesi sınava mı sokacaklar yoksa sınavsız mı atayacaklar!? zaten alel acele oldu bu sınav.

ya bende bu takdir teşekkür alanları çok merak ediyorum. göreve başladığım günden beri çokk çalışırım,hatta ilk atandğım ilçede tek bilgisayar öğretmeniydim. ilçedeki her okulda çalıştım, hatta araba gitmeyen köylere gidip pc tamir ederdim, öğretmenlere seminer verirdim. daha ilçenin web sitesi yokken ilçe dahil tüm okullara web sitesi hazırladım. ama ne teşekkür, ne takdir, hiç birini göremedim:))) bu alanların ben ne yaptığını çok merak ediyorum açıkçası... bence takdirlerin teşekkürlerin eklenmesi haksızlık, çünkü bizim ülkede ben bu tür belgelerin bazen doğru yerler gittiğini düşünmüyorum. müdür kimi isterse ona gider..

81 de ben almışım ama ben 82 veya 83 bekliyordum.iptal edilen sorunun iptal edilmesi de saçma bence o soruda problem yoktu.

biri açıklayabilir mi? getirisi ne anadolu lisesinde öğretmen olmanın???

muhalif33' Alıntı:
biri açıklayabilir mi? getirisi ne anadolu lisesinde öğretmen olmanın???
Aslında net bi getirisi yok hocam.
Sınavla gelen öğrenciler oldukları için diğer liselerden ve ilköğretimden yerine göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
(Ben dönüştürülen and liselerinden birinde çalışıyorum. Henüz tam dönüşmedik, 9-10 Anadolu, 11-12 düz. Ben de 12 lere derse giriyorum.)
Birde bildiğim kadarıyla norm fazlası durumunda seni yine sınavla girilebilen bi okula atayabiliyor resen de olsa. Benim bildiklerim bunlar.

Geri