optimistic
Site Gezgini
84 puan + alanda yüksek lisans İzmir
:+1:asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
makikosan' Alıntı:84-İzmir. Yüksek Lisans ve dilde var. Sanırım 98 falan yapıyor. İptal edilen soruda bir sorun yoktu bence, byte sorusu bence de çelişkili. En azından veritabanı programındaki byte'ın sorulduğu belirtilmeliydi.
klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
kubracan06' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
ya bi de ağlamıyorlar mı...
ben çok zekiyim çalışmadan bu kadar oldu çalışsaydım herhalde 110 alırdım demek mi oluyor şimdi bu
kubracan06' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
ben çok zekiyim çalışmadan bu kadar oldu çalışsaydım herhalde 110 alırdım demek mi oluyor şimdi bu
_su_' Alıntı:kubracan06' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
evet aynen bunu kastediyor bence de
alan dışı sayılır bence (benim bildiğim sadece bote alan sayılıyo) yani sana da 7 ek puansafiye' Alıntı::+1:asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
Bilgisayar mühendisliği alanımız sayılır mı acaba?
:+1:kubracan06' Alıntı:_su_' Alıntı:kubracan06' Alıntı:klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
evet aynen bunu kastediyor bence de
normalden düşük alıp da çalışmadan bukadar oldu napalım diyeni anlıyoruz.
yüksek puan alıp çalışmadan bu kadar oldu napalım diyeni de anlıyoruz :!:
klebsiella' Alıntı:hep öyle derlerppll' Alıntı:88, çalışmadan ancak bu kadar oldu !... :cry:
bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun ! seviyeni koru...asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
üsttekini ben yazdım, kolay olduğunu söylemedim hiç bir zaman. yüksek lisansın mesleğimizle ne bağlantısı var, anadolu lisesi öğretmen seçme sınavında yüksek lisansa ek puan verilmenin mantığı neymiş.... yüksek lisans yapan öğretmen daha bilgili mi öğretmen oluyor?hocam yapanların çoğu ya torpille ya da parayla yapıyor. böyle adalet mi olur
kafandakileri dökmüşsün de bu iddialar senin... daha bilgili daha emekçi falan kimse öyle bi şey iddia etmez. hepimiz okulda aynı işi yapıyoz en nihayetinde konu o mu:S yani cevap vermek istiyosan vereceğin şey başkaaa sen başka yerdesin. şimdi burda kimse durduk yerde senin herhangi bir niteliğine kalkıp bir laf etme gereği duymazken sen iki de bir yükseklisans yapan şöyle yükseklisans yapan böyle yazıp (daha doğrusu atıp-tutup) duruyosun, derdin ne ki içinde kalmış havası çiziyosun. herkesin varmak istediği yerler farklıdır, kimisi akademisyen olmak ister ya da boş boş oturmak yerine alanında daha fazla bilgi sahibi olmak ister, kendini müfettişliğe adamıştır çeşitli sebeplerden birinden yapabilir ya da meb'de yükselmek istiyodur gerek duymaz vs vs. sen yolunda gidiyosan sana ne o zaman elin master yapanından ne istiyosun takmışsın kafayı onu anlamadık? şahsen lisansta, yüksek yaparken harcadığım eforun onda birini harcamadım 3 senede... senin buna şahit olma durumun söz konusu olmadığı için söz konusu yapmıcaksın. anadolu lisesi sınavında her şey çok mantıklı da bi o eksik kaldı; takdir-teşekküre laf etmediğine göre ordan geliyo heralde puanın :wink: onlar çok bilgili kılıyo öğretmeni evet, öyle ki iki yıllık ekstra eğitimden bile fazla katkısı var takdir almanın...! benim başka gelcek puanım yok kpds-ödüller ama lafım da yok, bi şekilde üstünlük sağlayabilir kişiye itirazım yok. al sen en iyisine atan izmir fen lisesi senin olsun hırs yapmış iice :lol:Rüzgara Karşı'' Alıntı:bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun ! seviyeni koru...asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
üsttekini ben yazdım, kolay olduğunu söylemedim hiç bir zaman. yüksek lisansın mesleğimizle ne bağlantısı var, anadolu lisesi öğretmen seçme sınavında yüksek lisansa ek puan verilmenin mantığı neymiş.... yüksek lisans yapan öğretmen daha bilgili mi öğretmen oluyor?hocam yapanların çoğu ya torpille ya da parayla yapıyor. böyle adalet mi olur
buyur sen de yap demişsin de, yüksek lisans yapmak gibi bir hedefim yok. öyle bir hedefim olsaydı çoktan yüksek lisansını yapmış olurdum emin ol.
ne kıskanacağım ki seni , çok şükür hedeflerime bir bir ulaşıyorum. bu işin muhabbetini bu kadar yaptığına göre alanında çok iyisin galiba
bana emekten bahsedeceğin son kişiyim, senin verdiğin emeğin kat kat fazlasını veriyorum hala...
benim takdirim teşekkürüm yok . sadece yüksek lisans puanına değil , genel anlamda karşıyım ek puana.asiboteli35' Alıntı:kafandakileri dökmüşsün de bu iddialar senin... daha bilgili daha emekçi falan kimse öyle bi şey iddia etmez. hepimiz okulda aynı işi yapıyoz en nihayetinde konu o mu:S yani cevap vermek istiyosan vereceğin şey başkaaa sen başka yerdesin. şimdi burda kimse durduk yerde senin herhangi bir niteliğine kalkıp bir laf etme gereği duymazken sen iki de bir yükseklisans yapan şöyle yükseklisans yapan böyle yazıp (daha doğrusu atıp-tutup) duruyosun, derdin ne ki içinde kalmış havası çiziyosun. herkesin varmak istediği yerler farklıdır, kimisi akademisyen olmak ister ya da boş boş oturmak yerine alanında daha fazla bilgi sahibi olmak ister, kendini müfettişliğe adamıştır çeşitli sebeplerden birinden yapabilir ya da meb'de yükselmek istiyodur gerek duymaz vs vs. sen yolunda gidiyosan sana ne o zaman elin master yapanından ne istiyosun takmışsın kafayı onu anlamadık? şahsen lisansta, yüksek yaparken harcadığım eforun onda birini harcamadım 3 senede... senin buna şahit olma durumun söz konusu olmadığı için söz konusu yapmıcaksın. anadolu lisesi sınavında her şey çok mantıklı da bi o eksik kaldı; takdir-teşekküre laf etmediğine göre ordan geliyo heralde puanın :wink: onlar çok bilgili kılıyo öğretmeni evet, öyle ki iki yıllık ekstra eğitimden bile fazla katkısı var takdir almanın...! benim başka gelcek puanım yok kpds-ödüller ama lafım da yok, bi şekilde üstünlük sağlayabilir kişiye itirazım yok. al sen en iyisine atan izmir fen lisesi senin olsun hırs yapmış iiceRüzgara Karşı'' Alıntı:bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun ! seviyeni koru...asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
buyur sen de yap demişsin de, yüksek lisans yapmak gibi bir hedefim yok. öyle bir hedefim olsaydı çoktan yüksek lisansını yapmış olurdum emin ol.
ne kıskanacağım ki seni , çok şükür hedeflerime bir bir ulaşıyorum. bu işin muhabbetini bu kadar yaptığına göre alanında çok iyisin galiba
bana emekten bahsedeceğin son kişiyim, senin verdiğin emeğin kat kat fazlasını veriyorum hala...
akzabat' Alıntı:Arkadaşlar şunu söylemeliyim. Şu an fen lisesinde çalışıyorum. İyi düşüncelerle gelmiştim fakat şu an formatörlüğün herbir sıkıntısını aynen bende çekiyorum. Gidecek arakadaşların moralini şimdidien bozmak istemem ama gerçek öyle fen lisesi anadolu lisesi düz lise ilköğretim formatör için hiç bir farkı yok. İnanın. Ümitlerinizi yüksek tutmayın. Herkes için bu sınav hayırlı olur inşallah.
..ozgulhoca' Alıntı:yukarıda yüksek lisans ile ilgili yapılan tartışmalara gerçekten üzüldüm.
yüksek lisans yaparken verdiğim emeğimi, harcadığım zamanımı anlatamam.
eşim bile benimle beraber bu stresli ve zor dönemi geçirdi.
burada ek puan verilmiş çok mu?
önceden ekderslere katkısı vardı, artık o da yok..bence durumların iyileştirilmesi gerekmektedir.
yoksa niye atıp tutuyorsunuz, yok torpildir, yok parayladır diye.
benim alın terim ortada! :x tanıdığım herkesin de alın terini görüyorum!
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bilip bilmeden boş boş konuşuyorsun ! seviyeni koru...asiboteli35' Alıntı:İzmirdekiler coşmuş galiba :? hepsi de yükseklisanslı ben de seviniyom benim var diye :lol: yükseklisans yapmanın çok kolay+parayla olduğunu filan iddia eden bi zat vardı niye sen de yapmıyon ki arkadaşım o kadar basitse..? yap da kurtul bu kıskançlıktan gayrı... ben öyle bir emek harcadım ki (sınıfımızdakilerin hepsi için de aynısı geçerli) burda abuk subuk konuşursan ummayacağın şeyler duyabilirsin; bilmeden etmeden şahit olmadan cahil-cüheyla konuşmucaksın, konuşuyosan e işte kapı işte sapı hadi buyur yap sen de. asıl master yapmanın hiç bir getirisi olmayan, bunu aşamamış nadide ülkelerden biriyiz. Eğitim sistemini oturtmuş ülkelerde master yapıp kendini geliştiren öğretmenin maaşı minimum %20 oranında daha fazla.
ne kıskanacağım ki seni , çok şükür hedeflerime bir bir ulaşıyorum. bu işin muhabbetini bu kadar yaptığına göre alanında çok iyisin galiba uhaha: