salihertugrul
Aktif Üye
sonuç gelmeden kesmeyi düşünmüyorum, ama ne olur onuda bilmiyorum.spring' Alıntı:peki ne yapacaksınız hocam? ilişik kesecekmisiniz sonuç gelmeden??
sonuç gelmeden kesmeyi düşünmüyorum, ama ne olur onuda bilmiyorum.spring' Alıntı:peki ne yapacaksınız hocam? ilişik kesecekmisiniz sonuç gelmeden??
salihertugrul' Alıntı:sonuç gelmeden kesmeyi düşünmüyorum, ama ne olur onuda bilmiyorum.spring' Alıntı:peki ne yapacaksınız hocam? ilişik kesecekmisiniz sonuç gelmeden??
hayır hocam. size tebliğ edildikten sonra 15 gün. ama ertesi gün başlanacak diyenlerde var. ama önemli olan kararnamenin gelmesi değil, sizin imza ile alma tarihiniz.bilöğretmen79' Alıntı:Bugün sordum kararnameler geldikten sonra 15 gün içinde ayrılmamız gerekiyormuş diye söylediler.Geçen hafta geldi kararnamem yarın ayrılmam gerekiyormuş
size tebliğ edildimi hocam??salihertugrul' Alıntı:hayır hocam. size tebliğ edildikten sonra 15 gün. ama ertesi gün başlanacak diyenlerde var. ama önemli olan kararnamenin gelmesi değil, sizin imza ile alma tarihiniz.bilöğretmen79' Alıntı:Bugün sordum kararnameler geldikten sonra 15 gün içinde ayrılmamız gerekiyormuş diye söylediler.Geçen hafta geldi kararnamem yarın ayrılmam gerekiyormuş
:++:spring' Alıntı:hocam atma imza çık tatilinee
bana tebliğ edilmedi. Edilende yok diye biliyorum.spring' Alıntı:size tebliğ edildimi hocam??salihertugrul' Alıntı:hayır hocam. size tebliğ edildikten sonra 15 gün. ama ertesi gün başlanacak diyenlerde var. ama önemli olan kararnamenin gelmesi değil, sizin imza ile alma tarihiniz.bilöğretmen79' Alıntı:Bugün sordum kararnameler geldikten sonra 15 gün içinde ayrılmamız gerekiyormuş diye söylediler.Geçen hafta geldi kararnamem yarın ayrılmam gerekiyormuş
spring' Alıntı:Bekliyoruz(
Hala ses yok sanırımm...maki02' Alıntı:Arkadaşlar bu dilekçelerle ilgili sonuç yada cevap alabilen kimse var mı acaba? biraz önce ili aradım valilikten cevap bekliyoruz dediler.