Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü
Bilişim Koordinatörlüğü
BİLGİ İŞLEM VE EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ -1 BİRİMİ
1.AŞAMA
Bu aşamada sadece 1. dönem görev yapan formatörler başvuracaktır.
2014-2015 II Dönem BTR Başvuru İşlemleri
Fatih Projesi kapsamındaki okullarımıza kurulan teknolojik donanımların daha etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla, Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün ilgide kayıtlı yazısında belirtilen esas ve usuller doğrultusunda, 2014–2015 Eğitim Öğretim Yılı II.Dönem “Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen” görevlendirmesi yapılacaktır.
Bu kapsamda, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı I.Dönem görevlendirmesi yapılan Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenlerimizden II.Dönemde görevlendirmelerinin uzatılmasını isteyenlerin başvuruları, "http://ankara.meb.gov.tr/bilisim/btr" internet adresi üzerinden 13 - 16 Ocak 2015 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacaktır. Başvurularını tamamlayanlar okul/kurum müdürlüklerince onaylanmış başvuru formlarını 16 Ocak 2014 tarihi mesai bitimine kadar Müdürlüğümüz Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Şube Müdürlüğü(1) 'ne şahsen teslim edeceklerdir "taşra ilçelerimizde görev yapan öğretmenlerimizin başvuru formları İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından resmi yazı ile daha sonra asılları ulaştırılmak koşuluyla belirtilen süre içerisinde gönderilebilir.".