eterna' Alıntı:Torba yasaya baktım birşey bulamadım. Resen atama resmiyet kazansa bile. Özür durumunu göz önünde bulundurarak ataması gerekir. Ben Sincan'dan Çankaya'ya 4 yıl önce eş durumundan geldim. Eş durumu özrüm devam ederken beni başka ilçeye atayamaz. Çankaya'da başka okula resen atasaydı haklısın. Çankaya'a için 25 norm kadro fazlasıydık herhalde yakupabdalda bir okul açıldı. Orayada kim gitti bilmiyorum. Çankaya'dan başka ilçelere resen atanan veya atanmayan arkadaşlar durumlarını paylaşırsa sevinirim. Dilekçe dışında ne yapacaklar??
http://kamuajans.com/mobile/?id=406249yazilimsever' Alıntı:eterna' Alıntı:Torba yasaya baktım birşey bulamadım. Resen atama resmiyet kazansa bile. Özür durumunu göz önünde bulundurarak ataması gerekir. Ben Sincan'dan Çankaya'ya 4 yıl önce eş durumundan geldim. Eş durumu özrüm devam ederken beni başka ilçeye atayamaz. Çankaya'da başka okula resen atasaydı haklısın. Çankaya'a için 25 norm kadro fazlasıydık herhalde yakupabdalda bir okul açıldı. Orayada kim gitti bilmiyorum. Çankaya'dan başka ilçelere resen atanan veya atanmayan arkadaşlar durumlarını paylaşırsa sevinirim. Dilekçe dışında ne yapacaklar??
Hocam özür durumundayken bizi başka bir yere atayamaz derken hangi yönetmeliğin ya da yasanın hangi maddesine istinaden diyoruz bunu? Eğer gerçekten böyle bir madde var ise peşinden hepimiz koşalım ama yok insani olarak düşüncemiz bu ise sonuç elde edemeyiz maalesef. İlgili maddeleri bulup ona göre tartışalım hocam bence. Paylaşabilirseniz çok sevinirim.
bilöğretmen79' Alıntı:Spring hocam siz de haklısınız insanı yıldırıyorlar.Çalışma şevki denen bir şey de kalmadı.Ben de şimdi yerime biri atanırsa mahkemeye vericem diyorum ama o gün geldiğinde belki de uğraşmak istemicem sonuçta gideceğimiz okula da alışmış olabiliriz.Durumumuzun seçmeli derslere bağlı olması bizim norm sıkıntısını her zaman yaşayacağımız anlamına geliyor. Her okula bir bilişim öğretmeni kadrosu gelmeli bir an önce 3 yıl içinde 3. okuluma başlıcam
bilöğretmen79' Alıntı:Avukatla görüşünce bize de bilgi verin hocam.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
eterna' Alıntı:13 OCAK BTR görevlendirmeleri da başlayacak. nasıl yapacağız? bilmiyorum. Şu andaki okulumu istesem bir dert resen yollanıpta gitmediğimiz okulu istesek ayrı dert :cry:
evet hocam, gerçek açık değil. okulların birindeki öğretmenle görüştüm. "listede istediğim okul yok tercih yapmayacağım" dedi.bilöğretmen79' Alıntı:Bu muhtemel açılacak olanlar acaba neye göre belirlenmiş ben de bunu merak ediyorum.Eğer norm fazlalıkları vardıysa ve resen atamaları yapıldıysa o zaman bu okullara hemen tekrar kadro nasıl açılıyor???
bilöğretmen79' Alıntı:Bu muhtemel açılacak olanlar acaba neye göre belirlenmiş ben de bunu merak ediyorum.Eğer norm fazlalıkları vardıysa ve resen atamaları yapıldıysa o zaman bu okullara hemen tekrar kadro nasıl açılıyor???
yazıyorum hocam şimdi.cakir528' Alıntı:'31/12/2014 tarih ve 1100774 sayılı Bimer başvurunuz incelenmiştir.
2014 yılı norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirme döneminde; ilçe milli eğitim müdürlüklerine idareden kaynaklanan hata nedeniyle norm fazlası durumuna düşen öğretmenlerin durumlarının değerlendirilmesi e-mail ile istenmiştir.
İyi günler.'
Arkadaşlar yenimahalle ilçesinde 19/12/2014 tairihinde ilçenin gönderdiği yazıya istinaden süreç içerisinde norma alınma olaylarının olduğuna dair soru sordum bimer vasıtasıyla il milli eğitime.verdiği cevap bu arkadaşlar.ilçem olan keçiörenle görüştüm.biz yazı gönderdik diyorlar.okul gelmedi diyor.ilçede norma girmemesi gereken kişileri yanlışlıkla göndermiş ve bu kişiler resen değişik yerlere atandı.ilçe şuan ne yapacağını bilemiyor.bununda üstüne benim okuldan biri özür grubundan tayin istedi.muhtemelen giderse biri gelecek.komikliğe bakarmısınız.
arkadaşlar il milli eğitime yenimahalle üzerinden yüklenmemiz gerekiyor.hatalarının farkındalar.yüklenirsek eni sonunda dilekçe verirseniz okullarınızda kalabilirsiniz noktasına geleceklerine inanıyorum.