intel4004' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
intel4004' Alıntı:
bas_kan' Alıntı:
Ankaradaki Açıkların Tam Listesini Yayınlarsanız Sevinirim Hocalarım..
Ankarada en fazla açık çankaya'da ancak bu açıklık bilişim teknolojisi öğretmenlerine kapalı... btr lere açık
Hocam listeyi nereden gördünüz ?
BTR doğrudan atamayla olan bir şey değil, atama sonrasında görevlendirmeyle yapılır ve yapılıp yapılmayacağı ihtiyaca göre belirlenir. "BTR tercihi açık" diye bir şey olamaz! Ayrıca şu an başvuru zamanı, tercihler daha açılmadı. Okullar başvuru süresince okullar norm güncellemelerini yapacaklar. Aşağıdaki kılavuzu bir okuyun, sonra buraya doğru bilgileri yazın lütfen. Bunca insan burada sorularına doğru yanıtlar almak için uğraşırken yalan yanlış bilgilerle insanları yanıltmayın.
http://personel.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_12/25030417_duyuru8sayfa.pdf
kimseyle tartışmaya girmek gibi bir derdim yok. Bilginin doğruluğunu çankayada norm fazlası olan Bilişim teknolojisi öğretmenlerine sorman yeterli. Net bir sayı vermekten bilinçli olrak kaçınıyorum. Ama sana şöyle bir bilgi yeterli olur sanırım. Diyelim ki çanlkayada 50 adet Lise var ve bu liselerde görevli olan 50 Btr den sadece 9 yada 10 u Bilişim teknolojisi öğretmeni....
idda ediyorum bu sayı geçtiğimiz sene daha fazla idi. Seneye de Bt öğretmen sayısının artacağını pek sanmıyorum ... Genel bir rotasyon gelmezse tabii...
Sen Bu 1e 4 oranını hangi mantıkla açıklıyorsun. Bakanlıktaki norm bölümündekiler bile bu işin yanlış olduğunun farkındalar ancak emir büyük! yerden gelince yalan yanlış bilgi oluyor Bilişim teknolojisisi öğretmenleri yetersiz görülüyor... takma kafana...
Hocam neyden çekiniyorsun, biliyorsan söyle sayıyı, biz de ona göre işlem yapalım. Bilgini paylaşmıyor ve insanları çelişki içinde bırakıyorsun. Burası "devamı haftaya" olan Türk dizileri değil, gerçek yaşam ama farkında değilsin anlaşılan. Kendi kendine bir şeyler kurup cevaplıyorsun, triplere giriyorsun (kafana takmalar, emir büyük yerdenler falan). Valla keyfin yerinde anlaşılan hocam, biz burada ne yapacağız ne edeceğiz, özür grubundan nasıl gelebiliriz derdindeyiz, sen milletin kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorsun.
Varsa bildiğin açık açık söyle, yoksa insanların aklını bulandırma. Ayrıca şu an norm fazlası ve (sonrasında bağlanan) özür grubu atamalarını konuşuyoruz, BTR'yi niye ortaya attın ki? Tayin çıkar, ihtiyaç olursa BTR olur, bitti gitti. Millet tayin derdinde, sen neyin derdindesin. BTR'lerle ilgili ayrı bir başlık aç da oradan devam edelim istersen, burada konu çok farklı çünkü.
Net sayı biliyorsan paylaş hocam, biz de öğrenelim, ya da Çankaya bu bilgiyi veriyorsa milletin aklını fazla bulandırma, yarın vakti olan birimiz gider öğrenir yazarız.