Ankara'da Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
Ben de 2 gündür bunu düşünüyorum Yenimahallede atanmayanlar varsa bu resen atamalar iptal edilebilir. Nereden öğrenicez bunu.Liste falan da yayınlamıyorlar...

Yerimizden memnun değiliz hocam ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Kararnameler geldikten sonra 60 gün içinde iptali için başvurmak gerekiyormuş.Ben de bunu düşünüyorum iptali için ankara il milli eğitime dilekçe vermeyi.Başka ne yapabiliriz? Birlikte karar verelim birlikte hareket edelim isterseniz...

bilöğretmen79' Alıntı:
Yerimizden memnun değiliz hocam ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Kararnameler geldikten sonra 60 gün içinde iptali için başvurmak gerekiyormuş.Ben de bunu düşünüyorum iptali için ankara il milli eğitime dilekçe vermeyi.Başka ne yapabiliriz? Birlikte karar verelim birlikte hareket edelim isterseniz...

hiç ankara il milli eğitim ile zaman kaybetmeyin. ben şunları yaptım siz de yapın:
öncelikle BİMER'e şikayet ettim(birşey çıkar mı bilmem).
milli eğitim bakanlığından bilgi edinme kanununu kapsamında atamaya tabi olan liste ile ataması yapılanların listesini talep ettim.(ataması olmayanları burada yazacağım öğrenirsiniz)

BİMER'e şikayet ettim gelen cevaba bakın.

" Sayın ...........,

29/12/2014 tarih ve .......... sayılı Bimer başvurunuz incelenmiştir.

2014 yılı norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirme döneminde 3. aşama re’ sen atamaya kalan ve çeşitli nedenlerle aylıksız izne ayrılan öğretmenler listeden çıkartılmıştır.

İyi günler."

yatacak yeriniz yok. adam şu an aktif derse giriyor. bunlar bizimle dalga geçiyor.

şimdi 3 liste isteyeceğim
1-Tüm norm fazlaları
2-ataması yapılanlar
3-aylıksız izinde olup da atamaya tabi olmayanlar.

Bugün ille görüştüm yıllardır resen atama yapmıyorduk kimse bizi dikkate almıyordu dediler:(

bayraMNS' Alıntı:
BİMER'e şikayet ettim gelen cevaba bakın.

" Sayın ...........,

29/12/2014 tarih ve .......... sayılı Bimer başvurunuz incelenmiştir.

2014 yılı norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirme döneminde 3. aşama re’ sen atamaya kalan ve çeşitli nedenlerle aylıksız izne ayrılan öğretmenler listeden çıkartılmıştır.

İyi günler."

yatacak yeriniz yok. adam şu an aktif derse giriyor. bunlar bizimle dalga geçiyor.
O kişileri biliyorsanız emsal gösterebiliriz..sanırım dava açmaktan baska care yok:(

5 Ocak'ta özür grubu atamaları başlıyor.
İlçesi değişenlerin tayin hakkı olacak mı acaba

Bizim kararnamelerimiz gelmedi zaten. İstesek de sadece eşimizin olduğu ilçeye isteyebiliyormuşuz.Benim eşim de Kazan'da çalışıyor. İsteme şansım yok o yzüden.Ev adresi olsaydı Etimesgut isterdim ama ilçede de açık yok zaten :((

Bir an önce yürütmeyi durdurma davası açmalıyız bence??kabullenmek ağrıma gidiyorr:(

Arkadaşlar merkezde hiç mi boş yer yok?
Benim İstanbulda kalma şansım var ama eşim hala iş bulamadı İstanbul'da.
Ankaraya gelmek çok zor olacak gibi :(((
Ankaranın sadece merkez ilçelerini yazmak istiyorum ama ciddi anlamda boş yer yok mu?

Hiç yer yok hocam zaten resen atama ile çoğu okul da doldu.Siz açılacak okullara bir bakın ama Çankaya Yenimahalle Etimesgut gibi ilçelerde yer olmaz sanırım.Mamak Altındağ ve Keçiörende olabilir...

Ben il mili eğitime dilekçe verdim arkadaslar sizde verin belki sesimizi duyarlar

ben resen atamadan önce vermiştim dilekçeyi ama bir faydası olmadı. inşallah sizin düşündüğünüz gibi olur hocam yoksa mahkeme yolu gözüküyor bize..

bayraMNS' Alıntı:
cakir528' Alıntı:
arkadaşlar keçiören ilçesine başka bir ilçeden resen atanan var mı?

ben atandım
avukat bir arkadaşla görüştüm.sizin çalıştığınız ilçeye başka ilçeden resen atanan bir kişi bile varsa atama kararnamenizi iptal ederiz dedi.ona binaen sordum hocam.hizmet puanınız kaçtı hocam?

Geri