Ben de 2 gündür bunu düşünüyorum Yenimahallede atanmayanlar varsa bu resen atamalar iptal edilebilir. Nereden öğrenicez bunu.Liste falan da yayınlamıyorlar...
:+1:bilöğretmen79' Alıntı:Ben de 2 gündür bunu düşünüyorum Yenimahallede atanmayanlar varsa bu resen atamalar iptal edilebilir. Nereden öğrenicez bunu.Liste falan da yayınlamıyorlar...
bilöğretmen79' Alıntı:Yerimizden memnun değiliz hocam ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Kararnameler geldikten sonra 60 gün içinde iptali için başvurmak gerekiyormuş.Ben de bunu düşünüyorum iptali için ankara il milli eğitime dilekçe vermeyi.Başka ne yapabiliriz? Birlikte karar verelim birlikte hareket edelim isterseniz...
Gncllspring' Alıntı:İptal süreci ne kadar sürer bilgisi olan varmı??
O kişileri biliyorsanız emsal gösterebiliriz..sanırım dava açmaktan baska care yokbayraMNS' Alıntı:BİMER'e şikayet ettim gelen cevaba bakın.
" Sayın ...........,
29/12/2014 tarih ve .......... sayılı Bimer başvurunuz incelenmiştir.
2014 yılı norm fazlası öğretmenlerin yer değiştirme döneminde 3. aşama re’ sen atamaya kalan ve çeşitli nedenlerle aylıksız izne ayrılan öğretmenler listeden çıkartılmıştır.
İyi günler."
yatacak yeriniz yok. adam şu an aktif derse giriyor. bunlar bizimle dalga geçiyor.
Gncllspring' Alıntı:Yürütmeyi durdurma davası acabilirmiyiz??
cakir528' Alıntı:arkadaşlar keçiören ilçesine başka bir ilçeden resen atanan var mı?
avukat bir arkadaşla görüştüm.sizin çalıştığınız ilçeye başka ilçeden resen atanan bir kişi bile varsa atama kararnamenizi iptal ederiz dedi.ona binaen sordum hocam.hizmet puanınız kaçtı hocam?bayraMNS' Alıntı:cakir528' Alıntı:arkadaşlar keçiören ilçesine başka bir ilçeden resen atanan var mı?
ben atandım