Ankara'da Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
arkadaşlar il yayınladığı kılavuza aykırı hareket etti.
kılavuzda:
-madde 8. Norm fazlası tespiti yapılmış personel listesinde başvuru işlemleri başladıktan sonra değişiklik
yapılmayacaktır.

dediler.

ama yenimahallede değişiklik yapıldı. ataması yapılmayan öğretmenler var.

Açık sayısı norm fazlası sayısından fazlaydı.Dolayısıyla atanmayan olmaması gerekir.Resen ataması yapılmayan varsa neye göre yapılmadı.Bildiğiniz kişiler var mı bu şekilde? Ben kendi çevremdekileri biliyorum hepsi atandı.

bilöğretmen79' Alıntı:
Açık sayısı norm fazlası sayısından fazlaydı.Dolayısıyla atanmayan olmaması gerekir.Resen ataması yapılmayan varsa neye göre yapılmadı.Bildiğiniz kişiler var mı bu şekilde? Ben kendi çevremdekileri biliyorum hepsi atandı.
benimde çevredekiler atandı. Il mem i sürekli arıyorum. Telefon meşgul. Ozellikle Yenimahalleyi sorcam. Duyurudan haberleri varmı diye.
Bizim başlama süreci hakkında bilgisi olan varmı?

Bilgim yok hocam kararnameler geldikten sonra olması gerekir.Ama şu anda olduğumuz okullardaki öğrencilere notlarını vermeden ayrılırsak baya sorun olacak kanısındayım.Umarım Şubat tatiline kadar süre verirler...

1. veya 2. aşamada tercih yapmamış, Resen atamada atanmış olan kimse var mı?
Benim anladığım 1 ve 2de tercih yapmayanlar resene tabii tutulmamış.

semraakın' Alıntı:
Hayır hocam ben 1. ve 2. aşamada tercihte bulunmadım.Resen atamam yapıldı. Etimesgut tan Sincan'a yapıldı. Ama dilekçe vermeyi planlıyorum yine de usulsüzlük yapıldıysa hepsi iptal edilmeli.Haksızlık yaptılarsa iptal kararları çıkabilir.Önemli olan bunu kanıtlamak...

Arkadaşlar:
1-resen yapilirken tercih yapili yapilmadigina bakmadilar.
2-yenimahallede atamasi yapilmayanlar var. Hatta 14 kisiden 12 veya 13. Sırada

bilöğretmen79' Alıntı:
semraakın' Alıntı:
Hayır hocam ben 1. ve 2. aşamada tercihte bulunmadım.Resen atamam yapıldı. Etimesgut tan Sincan'a yapıldı. Ama dilekçe vermeyi planlıyorum yine de usulsüzlük yapıldıysa hepsi iptal edilmeli.Haksızlık yaptılarsa iptal kararları çıkabilir.Önemli olan bunu kanıtlamak...
Hocam bende kanıt var. İdare mh il den bu konuda zaten savunma isteyecek.
Ayrıca Bimere şikayette bulundum. Siz de başvurun.

Kilavuz madde 8 ile yenimahalle duyurusu atamalarin tamamen iptalini gerektirir.
Yine de kanit gerekirse bir yolu var.

Hocam acaba diğer ilçelerde var mı bunu nasıl öğrenebiliriz? Bu listeler yayınlanacak mı acaba? Hangi puanla kim nereye atandı bunu öğrenmek en doğal hakkımız. Şeffaf bir atama olduysa bunu açıklarlar. Ama bir tür oyunlar döndüyse açıklanmayacaktır zaten...

bayraMNS' Alıntı:
Hocam acaba diğer ilçelerde var mı bunu nasıl öğrenebiliriz? Bu listeler yayınlanacak mı acaba? Hangi puanla kim nereye atandı bunu öğrenmek en doğal hakkımız. Şeffaf bir atama olduysa bunu açıklarlar. Ama bir tür oyunlar döndüyse açıklanmayacaktır zaten

Her ne kadar web sitesinde listeyi yayınlamasada bilgi edinme kanununa göre listeyi size vermek zorunda.

Şimdi il ile görüştüm. Kararnamelerin hazır olmadığını hazırlanınca başlanacağını söylediler. 2.dönemi bulur mu? dedim. Onu bilemeyiz dediler. Yenimahalle ile ilgili sıkıntıdan haberiniz var mı dedim. "Biz reseni yaptık. Her yerle ilgili sıkıntı var dediler." Bana sanki bu sıkıntıdan haberleri var gibi geldi.

Yenimahalle de nasil bir sikinti var resen atanmadiklarini nereden ogrendiniz ben yenimahalleye 2 asamada istegimle atandim bu sikintinin ucu bana da gelebilirmi tedirgin oldum simdi

bilöğretmen79' Alıntı:
Bir de arkadaşlar resen atama olduğunda yazın il içi tayin isteyebiliyor muyuz? Okul müdürümüz isteyemezsin dedi
hocam onu ben il ile görüştüm. istersiniz dedi. hatta geçen seneyi de sordum. resen değilde tercihle atanana bile tayin hakkı vermişler.

Peki bu idareciler neden böyle kafalarına göre konuşıyorlar. Sabah sabah canım sıkıldı. Resen atamamın yapıldığı okul çok kötü bir yerde Sincan Saraycıkta ben de yazın il içi tayin isterim dedim. 3 yılınız dolmadan isteyemezsiniz dedi :(
Her gün başka bir şey duymaktan sıkıldım artık...

bilöğretmen79' Alıntı:
Peki bu idareciler neden böyle kafalarına göre konuşıyorlar. Sabah sabah canım sıkıldı. Resen atamamın yapıldığı okul çok kötü bir yerde Sincan Saraycıkta ben de yazın il içi tayin isterim dedim. 3 yılınız dolmadan isteyemezsiniz dedi :(
Her gün başka bir şey duymaktan sıkıldım artık...
hocam kimse kanun yönetmelik uygulama bilmiyor. içiniz rahat olsun. istiyoruz.

İnşallah hocam dediğiniz gibidir.İnternette de araştırma yaptım biraz eskiden resen ataması yapılanlara il içi tayin isteme hakkı verilmiş.Benim idarecim de zaten bozuk olan moralimi iyice bozdu.Allah'a havale ediyorum hepsini bir çok kişiyi yerlerinden ettiler. Bu okula geldiğimde öğretmen yoktu ama ben atandığıma göre norm vardı.Ben geldim 1 yıl çalıştım normu 0 dediler. Düzenimizi her şeyi bozuyoruz bir de dalga geçer gibi yok tayin isteyemezsin, 3 yıl çalışmak zorundasın diyorlar...

bilöğretmen79' Alıntı:
İnşallah hocam dediğiniz gibidir.İnternette de araştırma yaptım biraz eskiden resen ataması yapılanlara il içi tayin isteme hakkı verilmiş.Benim idarecim de zaten bozuk olan moralimi iyice bozdu.Allah'a havale ediyorum hepsini bir çok kişiyi yerlerinden ettiler. Bu okula geldiğimde öğretmen yoktu ama ben atandığıma göre norm vardı.Ben geldim 1 yıl çalıştım normu 0 dediler. Düzenimizi her şeyi bozuyoruz bir de dalga geçer gibi yok tayin isteyemezsin, 3 yıl çalışmak zorundasın diyorlar...
gönlünüz rahat olsun mayısta il içi isteyebilirsiniz hocam

Hepsini Allaha havale ediyorum...fatih projesiymiş BTR miş hepsi fasa fiso:(( yenimahallede atanmayanlar varmı cidden??

Geri