bayraMNS' Alıntı:hocam anlatamadım ben. kılavuzda madde:8 "süreçte sayılarda değişiklik yapılmayacak" yazıyor.
botemlk' Alıntı:böteli arkadaşlar bu listelerden teknik liselere atanan oldu mu peki , ilk iki aşamada tercih yapıp
yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:hocam anlatamadım ben. kılavuzda madde:8 "süreçte sayılarda değişiklik yapılmayacak" yazıyor.
Doğru ama norm fazlasıyken norm içine almak iyi niyet göstergesidir ve olumlu bir durum olduğu için önemli değildir. Tam tersi bir durum olsa ve norm içinde olan biri başvurular başladıktan sonra norm fazlası olsa işte o zaman sıkıntı olurdu.
Bu yazının orijinal haline ya da tam ekran çıktısına ulaşabilirsek il MEM ile görüşülebilir. Bu tür yazılar benim bildiğim silsile halinde gelir. İl böyle bir yazı göndermezse ilçe kafasına göre hareket etmez.
yok artık daha nelerbotemlk' Alıntı:böteli arkadaşlar bu listelerden teknik liselere atanan oldu mu peki , ilk iki aşamada tercih yapıp
yazilimsever' Alıntı:botemlk' Alıntı:böteli arkadaşlar bu listelerden teknik liselere atanan oldu mu peki , ilk iki aşamada tercih yapıp
Bi de o olsun hepten kopalım bu gece :verymad: uhaha:
bayraMNS' Alıntı:yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:hocam anlatamadım ben. kılavuzda madde:8 "süreçte sayılarda değişiklik yapılmayacak" yazıyor.
Doğru ama norm fazlasıyken norm içine almak iyi niyet göstergesidir ve olumlu bir durum olduğu için önemli değildir. Tam tersi bir durum olsa ve norm içinde olan biri başvurular başladıktan sonra norm fazlası olsa işte o zaman sıkıntı olurdu.
Bu yazının orijinal haline ya da tam ekran çıktısına ulaşabilirsek il MEM ile görüşülebilir. Bu tür yazılar benim bildiğim silsile halinde gelir. İl böyle bir yazı göndermezse ilçe kafasına göre hareket etmez.
elbette norma giren arkadaş adına olumludur. ancak kılavuzda "değişiklik yapılmayacak" yazıp insanların tercih yapmasına engel olursan ve sonra sıralamalarla oynarsan. birini kurtarayım derken başka birileri mağdur olur.
Hocam peki sizin 2015-2016 yılında norma girme ihtimalimiz varmıydı? Okulunuz bunu yazmış olabilir mi? Belki de bu yüzden atanmadınızjack_sparow' Alıntı:sonuç sayfasında Yetkiniz olmayan bir bölüme erişmeye çalıştınız gibi bir uyarı çıkıyor (ankara.meb.gov.tr/net) nedenini bilen varmı?
botemlk' Alıntı:yazilimsever' Alıntı:botemlk' Alıntı:böteli arkadaşlar bu listelerden teknik liselere atanan oldu mu peki , ilk iki aşamada tercih yapıp
Bi de o olsun hepten kopalım bu gece :verymad: uhaha:
olur mu olur sinirden ölüyorum tercih yapmadığıma
Ben anadolu lisesindeyim. Ders seçmeli inisiyatif okul yönetiminde ben seçerim derse olabilir.ban-u' Alıntı:Hocam peki sizin 2015-2016 yılında norma girme ihtimalimiz varmıydı? Okulunuz bunu yazmış olabilir mi? Belki de bu yüzden atanmadınızjack_sparow' Alıntı:sonuç sayfasında Yetkiniz olmayan bir bölüme erişmeye çalıştınız gibi bir uyarı çıkıyor (ankara.meb.gov.tr/net) nedenini bilen varmı?
Ayrıca atanıp atanmadığımla iligli bir fikrim yok henüz garip bir mesaj arayüzü gördüm o kadar. atandığımla ilgli bir arayüz göremedim tabijack_sparow' Alıntı:Ben anadolu lisesindeyim. Ders seçmeli inisiyatif okul yönetiminde ben seçerim derse olabilir.ban-u' Alıntı:Hocam peki sizin 2015-2016 yılında norma girme ihtimalimiz varmıydı? Okulunuz bunu yazmış olabilir mi? Belki de bu yüzden atanmadınızjack_sparow' Alıntı:sonuç sayfasında Yetkiniz olmayan bir bölüme erişmeye çalıştınız gibi bir uyarı çıkıyor (ankara.meb.gov.tr/net) nedenini bilen varmı?
Hocam özrünüzün bulunduğu ilçede mi resen atandınız yoksa farklı ilçeye mi?bayraMNS' Alıntı:ben özür durumundayım resen atamam yapıldı.yazilimsever' Alıntı:Ya da soruyu şöyle düzelteyim:
Özür durumunda olup resende ataması yapılan veya yapılmayan kimler, cevap yazmalarını rica ediyorum.
bu atamada özür durumu göz önünde bulundurulmadı.
botemlk' Alıntı:zoraki yaptırılan herşey insanın sinirini bozmaz mı.ki bu yıllarca çalışacağımız yer :verymad: ben baya resen olmayacağa kendimi inandırmışım.şimdi kuduruyorum işte
farklı ilçeyeban-u' Alıntı:Hocam özrünüzün bulunduğu ilçede mi resen atandınız yoksa farklı ilçeye mi?bayraMNS' Alıntı:ben özür durumundayım resen atamam yapıldı.yazilimsever' Alıntı:Ya da soruyu şöyle düzelteyim:
Özür durumunda olup resende ataması yapılan veya yapılmayan kimler, cevap yazmalarını rica ediyorum.
bu atamada özür durumu göz önünde bulundurulmadı.
hocam sizin durum nasıl?yazilimsever' Alıntı:Olayı toparlıyorum takip ettiğim kadarıyla:
- Özür durumunda olup ataması olan arkadaşlarımız var.
Bir arkadaşımız özür durumunda olmasına rağmen ataması olmadı. MEM'in sayfasında mı hata var, okulda normdan mı çıkardılar yoksa özür durumunda diye mi ataması yapılamadı belli değil, okul normundan çıkarılma ihtimali yüksek.
Şu an bu konuyu 65 kişi takip ederken fikir alışverişinde ve paylaşımda bulunan kişi sayımız 10'u hala geçmiyor.
Takip eden ve resen atanan arkadaşlar, tayininizin nereden nereye çıktığını paylaşır mısınız bizimle?
bayraMNS' Alıntı:hocam sizin durum nasıl?yazilimsever' Alıntı:Olayı toparlıyorum takip ettiğim kadarıyla:
Bir arkadaşımız özür durumunda olmasına rağmen ataması olmadı. MEM'in sayfasında mı hata var, okulda normdan mı çıkardılar yoksa özür durumunda diye mi ataması yapılamadı belli değil, okul normundan çıkarılma ihtimali yüksek.
Şu an bu konuyu 65 kişi takip ederken fikir alışverişinde ve paylaşımda bulunan kişi sayımız 10'u hala geçmiyor.
Takip eden ve resen atanan arkadaşlar, tayininizin nereden nereye çıktığını paylaşır mısınız bizimle?
farukaver' Alıntı:Arkadaşlar yazamadım şokun etkisiyle SİNCAN Temelli Çok Programlı Anadolu Lisesine 50 km öteye atandım.Son gun gece 12 olmadan Altındağ kemal yurtbilir özel eğitim meslek lisesini tek tercih yaptım. Fakat ertesi gun cumaertesi günü öğlen müdür yardımcım aradı sistemde hata verdi tekrar tercih yap dedi.Bende tercihimi yenilemeden bir saat içinde gidip okulla konustum oglen 13:20 gıbı sisteme giriş yapmak istediğimde giremedim.Sistem 13:00 te kapandı dedıler. ilk yaptıgım tercıhın sistemden pdf olarak yazdırdım onun bir geçerliliği veya itiraz için bir faydası olur mu
tercih yaptınız mı yani?yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:hocam sizin durum nasıl?yazilimsever' Alıntı:Olayı toparlıyorum takip ettiğim kadarıyla:
Hocam 2. tercihte sonlara doğru daha uzak yerlerin gelme riskine karşı yaptım ben, Sincan geldi.
çok özür dileyerek birşey söylemek istiyorum.yazilimsever' Alıntı:Cümle bayağı devrik olmuş hocam, evet yaptım.
yazilimsever' Alıntı:Arkadaşlar 3. aşamada resen atama yapacaklar. Resen atama A B C D grubu bazında (hangi gruptaysanız o grup ilçelerinde) puan üstünlüğüne göre, yani en yüksek puanlılar ilçede kalacak şekilde diğer kişiler rastgele atanacaklar.
O maddede onu diyor bunda bunu dior diye ne kendinizi ne başkalarını boşuna kandırmaya çalışmayın. Açıkça resen atamanın nasıl yapılacağı yazılmış orada. İli arayıp sorun kesin bilgi öğrenmek istiyorsanız, burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Resen atama yok deyip insanların tercih yapmamasını sağlayıp daha iyi bir okula gitmek için kendinize pay çıkarmayın, kul hakkına girer, günahtır!
Ben ili aradım sordum, resen atama kesin yapılacak dediler. Merak eden varsa Ankara MEM branş atamayı arayıp bilgi alabilirsiniz. İnsanların kafasını boş şeylerle karıştırmayın. Hepimiz okumuş insanlarız, yapmayın böyle.
Resen atama var dediler, merak eden arasın, boş muhabbetlere inanmayın!
yazilimsever' Alıntı:İl MEM ile görüşen var mı resen ile ilgili? Ben kaç kere aradım, tırsıyorum artık
yazilimsever' Alıntı:Cümle bayağı devrik olmuş hocam, evet yaptım.
yazilimsever' Alıntı:.....burada insanları yanlış yönlendirmeyin. Resen atama yok deyip insanların tercih yapmamasını sağlayıp daha iyi bir okula gitmek için kendinize pay çıkarmayın, kul hakkına girer, günahtır! ......
yazilimsever' Alıntı:İl MEM ile görüşen var mı resen ile ilgili? Ben kaç kere aradım, tırsıyorum artık
yazilimsever' Alıntı:Cümle bayağı devrik olmuş hocam, evet yaptım.
yazilimsever' Alıntı:Evet, sorun ne hocam?
İlkinde resen atama var demişim, ki kılavuzda yazıyordu.
İkinciyi resen atamanın açıklanacağı gün yazdım. Adamları sürekli aradım ve resen olacak mı merak ediyordum ta ki bugüne kadar. Çünkü resen olacak diye son dakikada tercih yaptım (çok uzak yerlerin gelmesi riskini göze alamadım). Resen atama yapılmazsa itiraz edecektim. Ki benim durumumda olup resenin bir an önce açıklanmasını bekleyenler de var.
Siz bana tepki vereceğinize "RESEN YA-PA-MAZ-LAR" diye heceleyen forumdaki arkadaşları bulun bakalım, kendileri sözlerinin arkasında ne kadar durmuşlar? Yazdığım her şeyin arkasındayım ve sebebini belirttim, içiniz rahat edecekse.