yazilimsever
Site Gezgini
İl MEM ile görüşen var mı resen ile ilgili? Ben kaç kere aradım, tırsıyorum artık
Aradığınızda ne diyorlar?yazilimsever' Alıntı:İl MEM ile görüşen var mı resen ile ilgili? Ben kaç kere aradım, tırsıyorum artık
salihertugrul' Alıntı:Aradığınızda ne diyorlar?yazilimsever' Alıntı:İl MEM ile görüşen var mı resen ile ilgili? Ben kaç kere aradım, tırsıyorum artık
jack_sparow' Alıntı:sonuç sayfasında Yetkiniz olmayan bir bölüme erişmeye çalıştınız gibi bir uyarı çıkıyor (ankara.meb.gov.tr/net) nedenini bilen varmı?
jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
salihertugrul' Alıntı:İskitler EML (Altındağ) daydım. Battalgazi EML (Mamak) oldu. Hayırlı olur inşallah...
Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordumyazilimsever' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
Önceki aşamalarda tercih yaptınız mı peki?
jack_sparow' Alıntı:Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordumyazilimsever' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
jack_sparow' Alıntı:Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordumyazilimsever' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
puanımın ne onemi var. yazıya göre beni keçiören mamak altındağ sincan gölbaşı veya pursaklara resen atamaları gerekiyordu. belkide atamışlardır. A sınıfında ki ilçelerde 80 küsür okul ve 72 norma fazlası öğretmen vardı. Puanımda 78 idibayraMNS' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordumyazilimsever' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
puan kaçtı hocam?
salihertugrul' Alıntı:İskitler EML (Altındağ) daydım. Battalgazi EML (Mamak) oldu. Hayırlı olur inşallah...
salihertugrul' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordumyazilimsever' Alıntı:jack_sparow' Alıntı:Yenimahalle Böteciyim
Peki listeleri sonradan güncellediler. Sizin isminiz tekrar normda yazılmış olabilirmi?
ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocamyazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
ban-u' Alıntı:Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocamyazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
ban-u' Alıntı:Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocamyazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi