Ankara'da Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar stresten karnım ağrımaya başladı.Bakalım bugün akşama kadar nasıl bekleyeceğim???

Bugüne açıklanırsa tabi. Yetiştiremezlerse yarına kalır. Çalışmalar devam ediyor hocam saat 11 gibi aradım. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı :+1:

O kadar bilişimciyiz, birimiz 30 saniyede bir sayfayı yenileyip yeni duyuru var mı diye bakan program yazamadı mı? :idea:
Bana bakmayın, ben donanım ağırlıklı geliştirdim kendimi :puhaha:

re'sen atananlara hayırlı olsun varmıdır acaba forumda ?ilçe içindemi alt ilçeye gönderilen var mıdır ki?

sonuç sayfasında Yetkiniz olmayan bir bölüme erişmeye çalıştınız gibi bir uyarı çıkıyor (ankara.meb.gov.tr/net) nedenini bilen varmı?

bayraMNS' Alıntı:
jack_sparow' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
jack_sparow' Alıntı:
Yenimahalle Böteciyim

Önceki aşamalarda tercih yaptınız mı peki?
Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordum

puan kaçtı hocam?
puanımın ne onemi var. yazıya göre beni keçiören mamak altındağ sincan gölbaşı veya pursaklara resen atamaları gerekiyordu. belkide atamışlardır. A sınıfında ki ilçelerde 80 küsür okul ve 72 norma fazlası öğretmen vardı. Puanımda 78 idi

salihertugrul' Alıntı:
jack_sparow' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
jack_sparow' Alıntı:
Yenimahalle Böteciyim

Önceki aşamalarda tercih yaptınız mı peki?
Yapmadım. ama A tipi ilçelerin birine gönderileceğim diye bekliyordum

Peki listeleri sonradan güncellediler. Sizin isminiz tekrar normda yazılmış olabilirmi?

Bu durum olabilir hocam. Son dakikada norm fazlalığından çıkarılmış da olabilirsin ya da senin hesabınla ilgili bi sıkıntı da olmuş olabilir. Atamanız yapılmadıysa ortalık fena karışır.

Şu an bu konudaki gelişmeleri okuyan kişi sayısı: 52 , cevap yazan: 5 . Kalan 47 kişiden resen ataması olan ya da olmayan varsa paylaşırlarsa seviniriz. Biraz katkıda bulunun arkadaşlar.

ban-u' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
ban-u' Alıntı:
Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi

Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocam

2. tercihte son dakikada karar değiştirip seçim yaptım,Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geldi. Eğer özür durumu var diye atanmayanlar varsa itiraz edeceğim hemen çünkü özür durumundan 3 yıl sonunda Çankaya'ya gelebildim. Yok yere gitmeyelim şimdi.

Geri