ban-u' Alıntı:Arkadaslar, su an bir meslek lisesinde calisiyorum ve evime yakinligi dolayisiyla ortaokul istemeyi dusunuyorum. Daha once hic ortaokulda calismadim. En cok merak ettigim sey, BTR ya da formatorluk diye adlandirilan bir sey var sanirim bu tam olarak nedir ve zorunlu mudur? Ders saatleri nasildir? Ucret konusundaki farkları anladım ancak baska dezavantajları var mı merak edıyorum. Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.
bayraMNS' Alıntı:A grubu ilçede okul sayısı 73 (liseler dahil. )
Norm fazlası 64. Hepimize hayırlı olsun.
Sizinle aynı görüşteyim hocam ben de tayin istemeyeceğim.Ve resen olursa da ben de mahkemeye vericem.Çünkü hukuka aykırı olur düşüncesindeyim...yazilimsever' Alıntı:Ben de tercih yapmayacağım. Kılavuzda "Genel Açıklamalar" bölümünün 3-c maddesi ile 6. maddeleri birbiriyle çelişiyor. İl MEM Branş Atama, 3-c maddesinin uygulayacağını söylüyor, kendi hazırladığı 6. maddeyi görmezden geliyor. Re'sen atamayı bekleyeceğim. Eğer atarlarsa yürütmeyi durdurma kararı için mahkemeye başvuracağım.
Her ne kadar re'sen atama yapacağız deseler de diğer bölümlerde kontenjan sayısı çok az olduğu söyleniyor. Bu sebeple resen olmayabilir diye bir düşüncem var. Bu yolda ilerleyeceğim ben, bakalım.
justawolf' Alıntı:Önemli!! Merhaba Arkadaşlar. Konudaki sayfaların tamamını okumaya zamanım kalmadı. Norm fazlasıyım ve bu gün tercih yapmam gerekiyor. Yardım istediğim konu şu. İlçemde norm açığı olan 1-Halk Eğitim Merkezi, 2-Ticaret Meslek Lisesi, 3-Kız Meslek Lisesi. Ben BÖTE mezunuyum ve ortaokuldayım. Tercih yapmasam beni resen meslek liselerine veya halk eğitime verebilir mi? Böyle bir durumu yaşayan arkadaş ya da bilgisi olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.
hangi ilçede çalışıyorsunuz??justawolf' Alıntı:Anladim hocam, ben meslek lisesi istemiyorum eger resen oraya vermezlerse bu iyi. Trabzon'un ilcesindeyim. Yeni buyuksehir olduk ilden bu yil ilce disina cikarmayacaklarini soylediler. Bu durumda tek halk egitim merkezi kaliyor. Oraya verirlerse formatorluk basvurusu yapamiyorum galiba. Ilcede acik varkende komsu ilceyi yazamiyorum yaziyi oyle yayinlamis il. Bakalim hayirlisi.
mekrel' Alıntı:hangi ilçede çalışıyorsunuz??justawolf' Alıntı:Anladim hocam, ben meslek lisesi istemiyorum eger resen oraya vermezlerse bu iyi. Trabzon'un ilcesindeyim. Yeni buyuksehir olduk ilden bu yil ilce disina cikarmayacaklarini soylediler. Bu durumda tek halk egitim merkezi kaliyor. Oraya verirlerse formatorluk basvurusu yapamiyorum galiba. Ilcede acik varkende komsu ilceyi yazamiyorum yaziyi oyle yayinlamis il. Bakalim hayirlisi.
mekrel' Alıntı:ankara norm fazlasında trabzon yazdınız da ona şaşırdım biraz halk eğitimlerde kadronuz olması halinde başka okulda BTR görevini alabilirsiniz haberiniz olsun.. bir de unutmadan sorayım il milli eğitimden mi haber aldınız ilçe dışına resen atama yapmayacaklarını tam olarak ne söylediler.. giresun da yapmadılar resen ama izmir ilçe dışına yaptılar ankara belirsiz kafamız karıştı iyice hangisine bakmak lazım..
yazilimsever' Alıntı:...Çankaya'daki okula gidecek olanın vay haline (ilde en yüksek puanlı gidecek, orası belli. Sırf oraya gitmemek için tercih edecektir bence).....
bayraMNS' Alıntı:yazilimsever' Alıntı:...Çankaya'daki okula gidecek olanın vay haline (ilde en yüksek puanlı gidecek, orası belli. Sırf oraya gitmemek için tercih edecektir bence).....
resen atamaya düşük puandan başlanır hocam.
reveneyes' Alıntı:22/12/2014 tarihli hizmet puanı kartı isteniyor.Bursa Mem de son başvuru 22/12/2014.
farukaver' Alıntı:Az önce gece 12 yi geçmeden tercih yaptım. Ama çıktıyı alıp okula ilçeye falan onaylatmak gerekiyormuş gün içerisinde.Pazartesi onaylatsam olurmu veya yaptığım tercih işleme konulur mu ?