Ankara'da Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
norm fazlası,okul sayısı
çankaya 23,1
yenimahalle 16, 2
altındağ 7,16
etimesgut 4,1
keçiören 16,20
mamak 1, 37
pursaklar
sincan 4, 22
gölbaşı 1, 5

Ben sadece yakın olduğu için Sincan'daki okulları düşünüyorum.Ama hangi okullar var onları görmem lazım.Siz tercih yapacak mısınız?

Ben Keçiören'deyim.. Reisen atama durumları olmasa tercih yapmayı düşünmüyorum aslında.. Puanımda çok düşük :cry:

Nasıl yapacaklar bilmiyorum bir çok ilçede açık yok.Bazılarında da açık fazla ilçe dışına resen atama yaparlarsa çok kötü olacak.

Hocam resen de kendi bölgenizde puanlamaya tabi tutulacaksiniz. Buna göre ilçedeki yüksek puanlilar aynı ilçede kalmak üzere diğerleri grup içerisinde resen atanacak. Yani Ankarada resen durumunda A grubundaki tüm öğretmenler ortak havuz içerisinde puanlamaya tabi tutulacak. Bunların içerisinde siz puan olarak aynı ilçede çalıştığınız kişilerden yuksekseniz ve ilçenizde açık varsa aynı ilçede, değilse A grubundaki herhangibir ilceye zorunlu gönderileceksiniz..

Arkadaslar ben rese olayinin gerceklesme ihtimalini düsük görüyorum.
Neden derseniz merkez ilceler bu işin basit yönü. B c d gruplari ilcelerinde insanlari ilce dışına göndermek ciddi tahribata yol açar. Bir uygulama ya tam yapili ya hic yapilmaz. Yani uzak ilcelerde bunu yapmazlarsa merkez ilcelerde de yapamayacaklarini düsünuyorum.

salihertugrul' Alıntı:
s_handan' Alıntı:
s_handan' Alıntı:
salihertugrul' Alıntı:
s_handan' Alıntı:
Hocam hayırlı olsun. Kaç puanla nereleri tercih ettiniz?
Benim gelme durumu zor hocam.. 65 puanım var.. Keçiören'de ayvalı tarafındaki okulları seçtim..
siz tercih yaptınız mı?
Ben tercih yapmadım.
Hangi ilçedeydiniz hocam?

hocam geçen sene norm fazlası oldum ve resen atarlar korkusu ile tercihle berbat bi okula geldim. size tavsiyem me.müdürlüğünüzün tavrı burda önemli olan. bazı müdürlükler insaflıyken bazıları direk uygulama yapıyor. ben müdürlüğünüzle konuşun derim.norm fazlası olup kaç yıldır resen atanmadan okulunda kalanda var resen atananda var.tavsiyem gidin müdürlüğünüzle konuşun onların tutumu çok önemli. ama yönetmelik gereği tabiki fazlaysanız sizi tercih yapmadınız diye adamlar atar ama koşullarınız göz öünüde bulundurulursa ki buda müdürlüğün elinde başka bir yolda uygulanabilir. bu arada eşiniz çalışıyor mu eş özrü durumunuzu bildirin ama yüz yüze konuşun kesinlikle hocam.

BU NE DEMEK?

6. Norm kadro fazlası olup, görev yaptığı ilçede veya istekte bulunduğu ilçede alanında kontenjan
bulunmayan öğretmenler, kendi kurumlarında görev yapmaya devam edeceklerdir.

bayraMNS' Alıntı:
BU NE DEMEK?

6. Norm kadro fazlası olup, görev yaptığı ilçede veya istekte bulunduğu ilçede alanında kontenjan

Bu maddeye dayanarak tayin istemedim.Yaşayıp görücez bakalım resen atamam olursa yazarım arkadaşlar...

bayraMNS' Alıntı:
BU NE DEMEK?

ifadesini nerden aldınız bilmiyorum ama Milli Eğitim Müdürlüğünün Klavuzundaki ifade aynen
6. Norm kadro fazlası olup, görev yaptığı ilçede veya istekte bulunduğu ilçede alanında kontenjan bulunmayan öğretmenler, Res’en atamaları da yapılmadığı takdirde kendi kurumlarında görev yapmaya devam edeceklerdir. Şeklindedir. Yanlışsa düzeltin

Geri