jack_sparow
Üye
arkadaşlar gereksiz tartışmalardan çok ilçelerdeki norm fazlalarını ve açık okulları duyurabilirsek Mamak Sincan Keçiören Etimesgut vb.
Ankara bilişim denfaraway66' Alıntı:Norm saysayısının nereden, Mebbis ten mi görüyoruz? Sincan da çalışıyorum.
ban-u' Alıntı:Hocam keciorendeki okullari yazarmisiniz
bilisimci1984' Alıntı:Arkadaşlar ben Ankara'da bir Anadolu Lisesindeki TEK bilişim öğretmeniyim. Haftalık 10 saat dersim var. Norm fazlasısın dediler ve atama istememi istiyorlar.
Ancak 29034 sayılı "Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları Yönetici ve Öğretmenlerinin Norm Kadrolarına İlişkin Yönetmelik" in 18. maddesine göre 6 ile 31 saat arasına 1 norm verilir.
Bu yönetmeliğe dayalı olarak dilekçe ile itiraz etmeyi düşünüyorum.
Ne dersiniz? Dilekçe yazayım mı?
bilöğretmen79' Alıntı:Sincan ve Mamak'tan hala ses yok .Lütfen blgisi olan paylaşabilir mi arkadaşlar.Bu çok önemli çünkü ona göre tercih yapıcaz.
klebsiella' Alıntı:Arkadaşlar bu durum ne böyle eş durumu istemeyi düşünüyorum Ankara'ya şubat döneminde her yer dolu mu? :cry:
hakand77' Alıntı:hocam aynı yönetmelikte bölge normu diyede bir olay var.onuda inceleyin...
bahtsız_bedevi' Alıntı:Ankara MEM'nün geçen son 3 yıldaki uygulamalarını araştırın Re'sen atama yapmış mı?Bu duruma göre karar verebilirsiniz.(Çünki uygulamalar ilden ile değişiyor bazı iller re'sen atama yaparken bazı iller yapmıyor)