yazilimsever
Site Gezgini
bayraMNS' Alıntı:Olullara persembe veya cuma norm fazlasi atamyla ilgili bir yazı geldigi dogrumu?
"bi yazı" derken nasıl bir yazı? Bilgin var anlaşılan hocam, paylaşır mısın?
bayraMNS' Alıntı:Olullara persembe veya cuma norm fazlasi atamyla ilgili bir yazı geldigi dogrumu?
yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:Olullara persembe veya cuma norm fazlasi atamyla ilgili bir yazı geldigi dogrumu?
bayraMNS' Alıntı:yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:Olullara persembe veya cuma norm fazlasi atamyla ilgili bir yazı geldigi dogrumu?
bazı değişikliklerle norm içine girecek personelin bildirimi konusunda galiba.
mdr yrd atamalarıi ders saatleri artışı vs gibi durumlarda norma girecek olanları istemişler.
ban-u' Alıntı:Hocam yazının orjinal halini yayınlar mısınız ? Biz de bu yazıya ulaşmaya çalışalım.
ban-u' Alıntı:Peki nerde gördünüz hocam
bilöğretmen79' Alıntı:Evet bugün son gün.Tayin isteyen istemeyen herkese hayırlı olsun.Umarım haksızlık yapılmaz. Sonuçları yaşayıp görücez.Nerelere atandığınızı burada paylaşırsanız sevinirim...Resen atama olmaması umuduyla zor bir hafta geçiricem. Olursa yazın özür grubu atamalarında tekrar tayin isteme hakkımız varmış.En azından bu bile tercih yapmamı engelledi.Lakin kendi isteğimle tayin isteseydim 3 yıl çalışmak zorunda kalacaktım...
Hocam bununla ilgili iller keyfi bazı uygulamalar yapsa da siz norm fazlası olup kendi isteğinizle tercih yapıp giderseniz 3 yıl tayin isteyemiyorsunuz. Bunu 2012 de norm fazlası olup A sınıfından B sınıfına tercih yaparak giden arkadaşımdan biliyorum. O zaman resen olmamıştı ve dava açmasına rağmen kazanamamıştı. Hakim sen kendi isteğinle gitmişsin demişti. Bu arkadaş 3 yılda tayin isteyemeyeceğini söylemişti. Resende ise bu söz konusu değil. Yazıyor zaten. İstekleri dışında başka bir kuruma atananlar önceki kurumlarında çalıştıkları süre dikkate alınır diye.bilöğretmen79' Alıntı:Ben kendi isteğimle geldim bu okula ve norm fazlası olarak değil isteğe bağlı yer değiştirme gözüküyor mebbisten de baktım.Siz nerden öğrendiniz hocam, okul idaresi de kendi isteğinle gidersen 3 yıl çalışmak zorunda olduğumu söylemişti.Sadece resen atamda yazın tayin isteyebileceğimi biliyorum ben.Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen...
salihertugrul' Alıntı:Hocam bununla ilgili iller keyfi bazı uygulamalar yapsa da siz norm fazlası olup kendi isteğinizle tercih yapıp giderseniz 3 yıl tayin isteyemiyorsunuz. Bunu 2012 de norm fazlası olup A sınıfından B sınıfına tercih yaparak giden arkadaşımdan biliyorum. O zaman resen olmamıştı ve dava açmasına rağmen kazanamamıştı. Hakim sen kendi isteğinle gitmişsin demişti. Bu arkadaş 3 yılda tayin isteyemeyeceğini söylemişti. Resende ise bu söz konusu değil. Yazıyor zaten. İstekleri dışında başka bir kuruma atananlar önceki kurumlarında çalıştıkları süre dikkate alınır diye.bilöğretmen79' Alıntı:Ben kendi isteğimle geldim bu okula ve norm fazlası olarak değil isteğe bağlı yer değiştirme gözüküyor mebbisten de baktım.Siz nerden öğrendiniz hocam, okul idaresi de kendi isteğinle gidersen 3 yıl çalışmak zorunda olduğumu söylemişti.Sadece resen atamda yazın tayin isteyebileceğimi biliyorum ben.Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen...
Olabilir tabi. Sonuçta 2 yıl geçti. Aslında bu duruma açıklık getirilseydi belkide isteyen sayısı artabilirdi. İnsanlar 3 yıl isteyemem diye tercih yapmadı.justawolf' Alıntı:salihertugrul' Alıntı:Hocam bununla ilgili iller keyfi bazı uygulamalar yapsa da siz norm fazlası olup kendi isteğinizle tercih yapıp giderseniz 3 yıl tayin isteyemiyorsunuz. Bunu 2012 de norm fazlası olup A sınıfından B sınıfına tercih yaparak giden arkadaşımdan biliyorum. O zaman resen olmamıştı ve dava açmasına rağmen kazanamamıştı. Hakim sen kendi isteğinle gitmişsin demişti. Bu arkadaş 3 yılda tayin isteyemeyeceğini söylemişti. Resende ise bu söz konusu değil. Yazıyor zaten. İstekleri dışında başka bir kuruma atananlar önceki kurumlarında çalıştıkları süre dikkate alınır diye.bilöğretmen79' Alıntı:Ben kendi isteğimle geldim bu okula ve norm fazlası olarak değil isteğe bağlı yer değiştirme gözüküyor mebbisten de baktım.Siz nerden öğrendiniz hocam, okul idaresi de kendi isteğinle gidersen 3 yıl çalışmak zorunda olduğumu söylemişti.Sadece resen atamda yazın tayin isteyebileceğimi biliyorum ben.Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen...
Hocam dediğiniz gibi bencede keyfi uygulamalar var. Bu forumda resmi yazılar paylaşılmıştı. Günlerce araştırdım. Bazı arkadaşlar paylaşmıştı yayınlanan genelgelerde tayin döneminde resen ve isteğe bağlı kişiler için 3 yıl şartı aranmaz yazıyordu. Belkü bu süreç 2013 yada 2014 te başlamıştır. farklı uygulamalar yapıldığı için bakanlık netlik kazandırmış olabilir. Hatta ben çıktı almıştım bununlar ilgili yazıları. Yanılmıyorsam memurlar.net te de bir açıklama vardı. İsterseniz sizde son aylardaki yazılara bir göz atın. Bende tercih yapmadım ama tercih yapmayı düşünüyordum tayin isteme hakkım var diye. Bu değişiklik yeni olabilir
mursidem' Alıntı:Yenimahalle cigdemtepe eml ilk tercihim evime yakin bi yer oldu h
hamdolsun ne zaman baslarim bu konuda hic bir bilgim yok ama donem sonuna birakilar gibi geliyor
Hocam sizin adınıza sevindim. Hayırlı olsun.mursidem' Alıntı:Yenimahalle cigdemtepe eml ilk tercihim evime yakin bi yer oldu h
hamdolsun ne zaman baslarim bu konuda hic bir bilgim yok ama donem sonuna birakilar gibi geliyor