Özür durumum var ama merkez ilçeler özür durumunun dışındadır diye biliyorumban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Hocam çok özel değilse çankayadan sincana neden tercih yaptınız?yazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocamyazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
2. tercihte son dakikada karar değiştirip seçim yaptım,Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geldi. Eğer özür durumu var diye atanmayanlar varsa itiraz edeceğim hemen çünkü özür durumundan 3 yıl sonunda Çankaya'ya gelebildim. Yok yere gitmeyelim şimdi.
salihertugrul' Alıntı:Hocam çok özel değilse çankayadan sincana neden tercih yaptınız?yazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocamyazilimsever' Alıntı:ban-u' Alıntı:Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi
Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
2. tercihte son dakikada karar değiştirip seçim yaptım,Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geldi. Eğer özür durumu var diye atanmayanlar varsa itiraz edeceğim hemen çünkü özür durumundan 3 yıl sonunda Çankaya'ya gelebildim. Yok yere gitmeyelim şimdi.
ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.yazilimsever' Alıntı:Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Böyle bir yazı gerçekten varsa ve bu durumu şimdi ispatlayabilir miyiz acaba ilçe ya da il mem ile görüşüp?
yazilimsever' Alıntı:Özür durumunda olup ataması yapılmayan başka kim var?
bayraMNS' Alıntı:ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.yazilimsever' Alıntı:Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Böyle bir yazı gerçekten varsa ve bu durumu şimdi ispatlayabilir miyiz acaba ilçe ya da il mem ile görüşüp?
çarşamba gelen yeni yazıda "zaman geçti artık yollamayın" deniyordu.
ataması yapılmayanlar emsal gösterilirse, mem savunmada bu yazıyı gösterecektir.yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.yazilimsever' Alıntı:Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Hocam iyi güzel de bu yazının kanıt olarak sayılabilmesi için en azından ekran çıktısının tamamının görünmesi gerekir: hangi sayfada hangi url hangi ID onun bilinmesi lazım. Sadece ufak bir ekran çıktısı var burada. Adamlara bunu göstersek "elle oluşturulmadığı ne malum, gidin işinize" diyeceklerdir.
ben özür durumundayım resen atamam yapıldı.yazilimsever' Alıntı:Ya da soruyu şöyle düzelteyim:
Özür durumunda olup resende ataması yapılan veya yapılmayan kimler, cevap yazmalarını rica ediyorum.
botemlk' Alıntı:ne yazısı arkadaşlar ne oluyo
sinir harbi içindeyim
tercih yapmadım beni sincanda bi okula atadılar
eş durumu özrü filan da yok
ne yani itiraz edemiyomuyuz itiraz hakkımız yok mu
iptal olmayacak mı
bayraMNS' Alıntı:ataması yapılmayanlar emsal gösterilirse, mem savunmada bu yazıyı gösterecektir.yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.yazilimsever' Alıntı:Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Hocam iyi güzel de bu yazının kanıt olarak sayılabilmesi için en azından ekran çıktısının tamamının görünmesi gerekir: hangi sayfada hangi url hangi ID onun bilinmesi lazım. Sadece ufak bir ekran çıktısı var burada. Adamlara bunu göstersek "elle oluşturulmadığı ne malum, gidin işinize" diyeceklerdir.
botemlk' Alıntı:iyide özür durumunda olanların geçmiş yılda mahkeme kaararları var . o yüzden meb özür durumu olanları resen atamamış işte bu
hocam anlatamadım ben. kılavuzda madde:8 "süreçte sayılarda değişiklik yapılmayacak" yazıyor.yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:ataması yapılmayanlar emsal gösterilirse, mem savunmada bu yazıyı gösterecektir.yazilimsever' Alıntı:bayraMNS' Alıntı:ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.yazilimsever' Alıntı:Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
İşte orada bir kilit nokta var: yazıyı bana yazsalar söyleyeceğim de müdürlere yazmışlar. Müdürlerin gönderip göndermemesi keyiflerine kalmış bir durum.
Ben mi yanlış biliyorum Büyükşehir merkez ilçelerinde özür durumu diye birşey var mı?. Yok diye biliyorumyazilimsever' Alıntı:botemlk' Alıntı:iyide özür durumunda olanların geçmiş yılda mahkeme kaararları var . o yüzden meb özür durumu olanları resen atamamış işte bu
Az yukarıda "özür durumuyum ve resen atandım" yazmış arkadaş, sorun orada. Diğeri de "özür durumuyum, yetkim yok görünüyor, atanmadım mı" diye soruyor.