Ankara'da Norm Fazlası Atamaları

Kodla Büyü
cuma günü yenimahalle mem yazı gönderdi. bu yazı doğrultusunda ilçeye bildirimde bulunan oldu mu?

Resende önce yüksek puanlılar bulunduğu ilçeye yerleşecek şekilde atama yapılır hocam. Ama ilçe sınıfına baktığımızda norm fazlası öğretmen sayısı boş kadrodan az, yani herkesin yerleşmesi gerekir.

Yenimahalle MEM'in gönderdiği yazı neydi hocam, paylaşabilir misiniz?

Bu cuma günü gelen yazı 2015-2016 yılında norma giren öğretmenlerin mağdur edilmemesi ile ilgili mi? Eğer oysa neden Çankaya'ya gelmedi?

yazilimsever' Alıntı:
ban-u' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
ban-u' Alıntı:
Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi

Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocam

2. tercihte son dakikada karar değiştirip seçim yaptım,Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geldi. Eğer özür durumu var diye atanmayanlar varsa itiraz edeceğim hemen çünkü özür durumundan 3 yıl sonunda Çankaya'ya gelebildim. Yok yere gitmeyelim şimdi.
Hocam çok özel değilse çankayadan sincana neden tercih yaptınız?

1-kılavuzda yazan.
"madde 8 . Norm fazlası tespiti yapılmış personel listesinde başvuru işlemleri başladıktan sonra değişiklik
yapılmayacaktır."
bu doğrultuda sıralamaya güvenerek tercih yapmayanlar oldu.

salihertugrul' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
ban-u' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
ban-u' Alıntı:
Hocam herhangi bir özür durumunuz var mıydı? O yüzden yapmamış olabilirler mi

Özür durumuyla ilgili kılavuzda bir şey yoktu bu sene ama olmasa da özre bakıp atamamış da olabilirler.
Evet ben de öyle düşündüm. Sizin neresi oldu hocam

2. tercihte son dakikada karar değiştirip seçim yaptım,Sincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi geldi. Eğer özür durumu var diye atanmayanlar varsa itiraz edeceğim hemen çünkü özür durumundan 3 yıl sonunda Çankaya'ya gelebildim. Yok yere gitmeyelim şimdi.
Hocam çok özel değilse çankayadan sincana neden tercih yaptınız?

Hocam işin ucunda Pursaklar, Altındağ, Mamak gibi ilçelere gitmek de var. Oralar çok daha uzak kalıyor bana. Ümitköy'de oturuyorum.

2 defa tercih alıyorsun. tam resen yapacaksın "mağdur" saçmalığını çıkarıyorsun. insan zekasıyla alay etmektir bu.

Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Böyle bir yazı gerçekten varsa ve bu durumu şimdi ispatlayabilir miyiz acaba ilçe ya da il mem ile görüşüp?

yazilimsever' Alıntı:
Eğer böyle bir yazı varsa müdürlerin insiyatifine bırakılmış bir durum, çünkü benim okulumda gelecek yıl norm sayısı 1 artacaktı.
Böyle bir yazı gerçekten varsa ve bu durumu şimdi ispatlayabilir miyiz acaba ilçe ya da il mem ile görüşüp?
ben size resmi yazıyı gönderiyorum ispat istiyorsunuz.

çarşamba gelen yeni yazıda "zaman geçti artık yollamayın" deniyordu.

bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:

Hocam iyi güzel de bu yazının kanıt olarak sayılabilmesi için en azından ekran çıktısının tamamının görünmesi gerekir: hangi sayfada hangi url hangi ID onun bilinmesi lazım. Sadece ufak bir ekran çıktısı var burada. Adamlara bunu göstersek "elle oluşturulmadığı ne malum, gidin işinize" diyeceklerdir.

Ya da soruyu şöyle düzelteyim:

Özür durumunda olup resende ataması yapılan veya yapılmayan kimler, cevap yazmalarını rica ediyorum.

ne yazısı arkadaşlar ne oluyo
sinir harbi içindeyim
tercih yapmadım beni sincanda bi okula atadılar
eş durumu özrü filan da yok
ne yani itiraz edemiyomuyuz itiraz hakkımız yok mu
iptal olmayacak mı

yazilimsever' Alıntı:
bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:

Hocam iyi güzel de bu yazının kanıt olarak sayılabilmesi için en azından ekran çıktısının tamamının görünmesi gerekir: hangi sayfada hangi url hangi ID onun bilinmesi lazım. Sadece ufak bir ekran çıktısı var burada. Adamlara bunu göstersek "elle oluşturulmadığı ne malum, gidin işinize" diyeceklerdir.
ataması yapılmayanlar emsal gösterilirse, mem savunmada bu yazıyı gösterecektir.

açık sayısı norm fazlası sayısından fazla ve ataması yapılmayan varsa bundan daha büyük ispat olmaz.

yazilimsever' Alıntı:
Ya da soruyu şöyle düzelteyim:

Özür durumunda olup resende ataması yapılan veya yapılmayan kimler, cevap yazmalarını rica ediyorum.
ben özür durumundayım resen atamam yapıldı.
bu atamada özür durumu göz önünde bulundurulmadı.

botemlk' Alıntı:
ne yazısı arkadaşlar ne oluyo
sinir harbi içindeyim
tercih yapmadım beni sincanda bi okula atadılar
eş durumu özrü filan da yok
ne yani itiraz edemiyomuyuz itiraz hakkımız yok mu
iptal olmayacak mı

Önceki dönemlerde iptal olmasının sebebi, Çankaya'daki adamı Şereflikoçhisar'a atamalarıydı. Evden işe şehir içi toplu taşıma araçlarıyla gidilemediği için dava kazanılmıştı (ki araştırırsanız internette var, çankayayı örnek yazdım ama a grubu ilçelerden biriydi). Bu atamada A grubunda her yere şehir içi toplu taşıma araçlarıyla gidilebildiği için itiraz ya da mahkeme sonucunun olumlu olacağını zannetmiyorum. Yine de başvurabilirsiniz. Umarım kazanırsınız da hepimize emsal olur.

iyide özür durumunda olanların geçmiş yılda mahkeme kaararları var . o yüzden meb özür durumu olanları resen atamamış işte bu

bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:

ataması yapılmayanlar emsal gösterilirse, mem savunmada bu yazıyı gösterecektir.

İşte orada bir kilit nokta var: yazıyı bana yazsalar söyleyeceğim de müdürlere yazmışlar. Müdürlerin gönderip göndermemesi keyiflerine kalmış bir durum.

botemlk' Alıntı:
iyide özür durumunda olanların geçmiş yılda mahkeme kaararları var . o yüzden meb özür durumu olanları resen atamamış işte bu

Az yukarıda "özür durumuyum ve resen atandım" yazmış arkadaş, sorun orada. Diğeri de "özür durumuyum, yetkim yok görünüyor, atanmadım mı" diye soruyor.

yazilimsever' Alıntı:
bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:
bayraMNS' Alıntı:
yazilimsever' Alıntı:

İşte orada bir kilit nokta var: yazıyı bana yazsalar söyleyeceğim de müdürlere yazmışlar. Müdürlerin gönderip göndermemesi keyiflerine kalmış bir durum.
hocam anlatamadım ben. kılavuzda madde:8 "süreçte sayılarda değişiklik yapılmayacak" yazıyor.

yazilimsever' Alıntı:
botemlk' Alıntı:

Az yukarıda "özür durumuyum ve resen atandım" yazmış arkadaş, sorun orada. Diğeri de "özür durumuyum, yetkim yok görünüyor, atanmadım mı" diye soruyor.
Ben mi yanlış biliyorum Büyükşehir merkez ilçelerinde özür durumu diye birşey var mı?. Yok diye biliyorum

Geri