cigidem' Alıntı:Bayan şoförlerden olabildiğince uzak duracaksın
geçen belediye otobüsüne bindim.. kaptan pilot telefonunu "seyir defteri" olarak kullanıyor olmalı ki, ben otobüsten inene kadar telefonda bir şeyler karaladı..hbasdereli' Alıntı:Araç kullanırken mesaj yazılmaz çok acı tecrübe ettim
Hocam bende 2011 opel insignia cosmo vardı, onu sattım 2012 VW Passat CC aldım, park asistanı benden kötü park ediyor, çarpmadığına şükrediyorum.wertyu6' Alıntı:by_rebel' Alıntı:Otomatik park sistemini kullanmamak, kendi parkını kendin yapmak.
denedinizmi hocam hiç? hangi araçtı?
işe yarıyormu?
:+1: evet bende koltuğa her oturuşumda besmele çekiyorum.habbe' Alıntı:Araca binmeden evvel "bismillah" demeli, kendimizi ona emanet etmeliyiz. Uzun yollarda 7 adet ayetel kürsi okunmalı.
btdebt' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:arkanızdaki uzunları yakmış geliyorsa, rahatsız oluyorsanız orta aynayı hareket ettirin...
Yavaşlayıp geçmesini bekleyin sonra açın uzunları...
c1han' Alıntı:btdebt' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:arkanızdaki uzunları yakmış geliyorsa, rahatsız oluyorsanız orta aynayı hareket ettirin...
Yavaşlayıp geçmesini bekleyin sonra açın uzunları...
Hiçbirine gerek yok, sadece dikiz aynasının altındaki düğmeyi (klipsi) kullanın. Dikiz aynanızı gece moduna alın.
Böylece arkadan gelen araçların farları sizi rahatsız etmez.
http://ilginchersey.blogcu.com/dikiz-aynasi-gece-konumunda-nasil-calisir/5025190
transistor' Alıntı:Araba kullanırken sağ koltukta bir bayan oturuyorsa, kadın dırdırı diye bir şey olduğunu hakikaten anlıyorsunuz.Dur adam var ,kırmızı ışık yandı ,karşıdan araba geliyor , polis arabası var, benizin yeterli mi , o yoldan gitmeyelim vs vs.... :? :?
rohun' Alıntı:transistor' Alıntı:Araba kullanırken sağ koltukta bir bayan oturuyorsa, kadın dırdırı diye bir şey olduğunu hakikaten anlıyorsunuz.Dur adam var ,kırmızı ışık yandı ,karşıdan araba geliyor , polis arabası var, benizin yeterli mi , o yoldan gitmeyelim vs vs.... :? :?
Bir Fıkra
"Dikkat.. Dikkat!..
Biraz daha yağ koy!..
Aman Tanrım ne kadar çok pişiriyorsun..
Çok fazla..
Şimdi çevir..Şimdi..
Off..Daha fazla yağ koy..
Yapışacaklar..Dikkat.. Dikkatttt!
Sana dikkatli ol demiyor muyum?..
Yemek pişirirken beni hiç dinlemiyorsun..
Çevir hadi onları..
Çabuk ol.. Deli misin?..
Aklını yitirdin herhalde..
Tuz koymayı unutma..
Her zaman unutursun zaten..
Tuzu kullan.. Tuzu .. Tuzu diyorum.
Karısı dönüp şöyle bir bakmış kocasına, "Sana ne oluyor öyle?"demiş "İki yumurtayı nasıl pişireceğimi bilmediğimi mi zannediyorsun?"
"Bak bir tanem.." demiş adam artık sakin sakin.. "Sadece sen
yanımda otururken Araba kullandığımda neler hissettiğimi anlamanı istedim."))
bu mesajı okuyunca bu zamana kadar küfür etmeden araç kullanmış olan birinin olabileceğini öğrendim, şaşırdım :scared:zik_zak' Alıntı:minbüslerin tam yanından geçecekken önünüze aniden kırabileceklerini öğrendim, dün az kalsın bindiriyordum minibüse trafikte küfür etmenin ne kadar rahatlacıcı birşey olduğunu da öğrendim
mamoste65' Alıntı:olurda kaza yaparsanız karşı tarafla uzlaşmaya çalışın .sizin sigortanız onun hasarını,onun sigortasıda sizin hasarını karşılasın. böyle oluyomuş galiba sanırsam...
Onlar kaza yapmazlar.Kurallara harfiyen uyarlar ve kaza yaptırtırlar.cigidem' Alıntı:Bayan şoförlerden olabildiğince uzak duracaksın