denemesel' Alıntı:Yeni haber
2004 Mezunlarından Serkan(Kuşadası) ile Mehmet(Ayvacık) gelebilirlermiş erzuruma
mkpatriot' Alıntı:denemesel' Alıntı:Yeni haber
2004 Mezunlarından Serkan(Kuşadası) ile Mehmet(Ayvacık) gelebilirlermiş erzuruma
kaçanlar dahiii geri Erzurum diyor gözünü sevdiğimin(hemde ela :lol: ) Erzurum'u,kıymetini bilin arkadaşlar kıymetini, doğu anadolunun parisi diye boşuna deemiyolar,Serkan ve Mehmet e sözüm yok tabii ama çok kaçanları gördük okul bir bitsin diyenleri,Erzurum'u sevmeyi bilmek bir ayrıcalık bir de ATA BOTEB li olmak :+1:
Sistem analizi dersi alan varmı arkadaşlar :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
butterfly80' Alıntı:Erzurumda okumak kadar güzel bir şey yok.4 yıl oku maneviyatta 8 yıl okumuş gibi ol.Yani iki fakülte bitir.
Kendi üniversitem diye söylemiyorum.Eğitim fakültesi olarak türkiyede birincidir.Böteb de okudum olanakları çok iyi.sadece iklimi biraz sert o kadar.Bahar gelince cennetden bir köşe oluverir.kışı mı hiç bahsetmek istemiyorum.
ah elif ah bu nasıl bir hata :lol: şaka bir yana memleketine de yakın oldu be,eniştede de geldimi tamamdır.elif' Alıntı:Arkadaşlar bende erzurumu yazdım ama sivası önce yazdım Karatepe çok ısrar etti :lol: onun için sivasa gidiyorum herkese selamlar
denemesel' Alıntı:Elif Tuncer ise eğer atanan gözün aydın olsun, değilsende aydın olsun mehmet etli ekmek yedir hanım ablamıza )
Tayinin çıktı benimde Gebze Darıca
Arkadaşların izni olmadan yazıyorum kızmazlar inşallah
Mehmet Eraslan Karaman Ermenek
Serkan Çankaya : Gümüşhane Kelkit' geliyor
Allah utandırmasın