fantasio' Alıntı:vay kardeşler benden de selam olsun hepinize
hatırlamammı ya, 12 sene geçmiş üzerinden, yıllar fena şekilde hızlı geçiyo apoteacher42' Alıntı:hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaa)memoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin
Cumhuriyet'te çalıştım hocam 2008-2010 arasıKöfteHoRr' Alıntı:Hocam ermenek'te hangi okulda çalıştın sen, bide ne zaman gelmiştin?
Vay beee, zamansız olmuş gidişim desene. Bende 2003 - 2008 arası METEM'de çalıştım. Çooook ömrümü yedi orasıda :=)memoras' Alıntı:hatırlamammı ya, 12 sene geçmiş üzerinden, yıllar fena şekilde hızlı geçiyo apoteacher42' Alıntı:hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaa)memoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin
Cumhuriyet'te çalıştım hocam 2008-2010 arasıKöfteHoRr' Alıntı:Hocam ermenek'te hangi okulda çalıştın sen, bide ne zaman gelmiştin?