teacher42' Alıntı:valla doğru soyluyosun elif. bizimkiler pek uğramıyor buralara.daha önce 3 sayfa bizim yılların fotosounu koymuştum.site kapatılınca resimler uçmuştu.bütün 2004 mezunlarına selamelif' Alıntı:Ne oldu bizim ataboteye ya :x
sen buralarr sasırrtın beni? :scared: uhaha:serzenish86' Alıntı:selamlar arkadaşlar ahh ne güzel günlerdi değilmi o günler yokmu 2009 mezunu
Ama her dönem öğrencilerin bir selçuk hoca mazisi var şimdi birde yüksel hoca mazisi olacak
sana da selam olsun tekin kardeşimbeyazgolge' Alıntı:tüm atabötelilere slm olsun
ayvallah mehmedimmemoras' Alıntı:sana da selam olsun tekin kardeşimbeyazgolge' Alıntı:tüm atabötelilere slm olsun
benden de size slm beyler. memedim sen ermenektemisinbeyazgolge' Alıntı:ayvallah mehmedimmemoras' Alıntı:sana da selam olsun tekin kardeşimbeyazgolge' Alıntı:tüm atabötelilere slm olsun
hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaa)memoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin
teacher42' Alıntı:hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaa)memoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin