şimdi aradım, herhangi bir değişiklik olmayacak dedi bana telefondaki eleman. ben anadolu liselerini seçemeyecekmiyiz dedim, hayır sadece kendi okulunuzu seçeceksiniz dedi. Neyin değişikliği olacakmış ki acaba? bir şey anladım ben
eylem_06231' Alıntı:tekrar aradım branşı bilişim teknolojileri olanlar sadece kendi okulunu tercih edebiliyormuş
eylem_06231' Alıntı:Kadrosunun bulunduğu kurum dışında başka bir kurumda BT Rehber Öğretmeni olarak görev almak isteyenler kadrosunun bulunduğu okuldaki eğitim-öğretimi aksatmayacak şekilde aynı ilçede ihtiyaç olan başka okullara görevlendirilebilir.
Bu madde niye var o zaman?
nazer09' Alıntı:Okulumuza yazı geldi yazıdan benim anladığım konu
çalışlma şartlarımızın okulda egitim ögretimin oldugu saatler içinde verileceği trabzon meb de yazdığı üzere
Aydın Ebitefo dan bununla ilgili alan arkadaşımız mevcut mu. Bilgi verebilecek olan var mı
turboaga' Alıntı:Arkadaşlar sitede değişiklik yapılacak mı ? yapılmayacak mı ? Ben 5 ekim cuma günü 2 okul tercih ettim. Dün okula onaylattım. Hala aynen duruyor. Herhangibir değişiklik yok. Çeşit çeşit söylentiler çıktı ortaya ama hangisi doğru acaba ???
eya' Alıntı:nazer09' Alıntı:Okulumuza yazı geldi yazıdan benim anladığım konu
çalışlma şartlarımızın okulda egitim ögretimin oldugu saatler içinde verileceği trabzon meb de yazdığı üzere
Aydın Ebitefo dan bununla ilgili alan arkadaşımız mevcut mu. Bilgi verebilecek olan var mı
Okulunuz tarafından haftalık ders çizelgesi hazırlanacak. BT ve BT ve yazılım dersleri dışında kalan yerlere BT Rehberliği yazılacak. Bir öğretmenin haftalık ders çizelgesinde 30 saatten fazla ders olamaz. İkili öğretim yapan kurumlarda iki kişinin görev yapabilmesi de zaten bu yüzden.
Okullarınıza bu konuda taviz vermeyin artık arkadaşlar. Hakkınızı isteyin.
semantic' Alıntı:Arkadaşlar bu 30 saat olayını hangi maddeye göre açıklayacağız, kafam takıldı biraz :shock:
turboaga' Alıntı:Şimdi ikili eğitim yapan bir okulda benden başka başvuran olmazsa ve ben sabah okulda durup öğleden sonraları okula gelmezsem idare bana baskı yapmaz mı ? Bal gibi de yapar öğleden sonraları gel diye. Şimdi bile öğle yemeğinden çağırılıyorum. Yada dama tahtası gibi bir program yapıp öğleden sonraya serpiştirip işi yokuşa sürebilirler. 30 saati biz böyle ayarladık diyebilirler. Ne demiş "demokrasilerde çare tükenmez..."
gülhan35' Alıntı:müdür nereden onay veriyor ??? Acill
taylanchess' Alıntı:Dün başvurular bitmiş oldu sanırım onay ne zaman alınır acaba....