il ve ilçe onayı yapılan arkadaşım var mı acaba
queen983' Alıntı:arkadaşlar ben müdüre dedimki bu yeni görevde öğrencilerle birlikte çıkıcakmışız, 5' e kadar beklemeye gerek yokmuş diye.. hiç araştırmadan bakmadan "yoktur oyle bişey, yanlıştır o bilgi"diyerek konuyu kapattı. neden deli etmeye çalışıyolar bunlar bizi. "eğitim öğretim saatlerinde yapılacaktır" ibaresini göstersem de itiraz etcek gibi.. sizde de var mı böyle durumlar?
bilgisayarmax' Alıntı:il ve ilçe onayı yapılan arkadaşım var mı acaba
queen983' Alıntı:arkadaşlar ben müdüre dedimki bu yeni görevde öğrencilerle birlikte çıkıcakmışız, 5' e kadar beklemeye gerek yokmuş diye.. hiç araştırmadan bakmadan "yoktur oyle bişey, yanlıştır o bilgi"diyerek konuyu kapattı. neden deli etmeye çalışıyolar bunlar bizi. "eğitim öğretim saatlerinde yapılacaktır" ibaresini göstersem de itiraz etcek gibi.. sizde de var mı böyle durumlar?
turboaga' Alıntı:15 ekim demek istediniz herhalde.
queen983' Alıntı:30 saat ibaresi geçmiyo net olarak yazıda, böyle olunca da anlamamak için direnicekler de direnicekler. elbetteki kalmıycaz okulda ama şöyle tatlı tatlı anlaşmak varken, gerilmek niye, strese girmek niye? 30 saat yazmalı belgelerde, yazmıyosa bunu nasıl açıklayabiliriz?
queen983' Alıntı:taylanchess hocam az önce özel mesaj attım yanlışlıkla)
iyi güzel söylüyosunuz da, ben az önce Aydın Milli Eğitime gittim. ebitefo odasında Mehmet AKÇIL da vardı. Dedi ki: "3 gün boyunca 7. ve 8. saatlerde 5. sınıflara yapılan seçmeli dersler de bitene kadar okulda kalıcaksınız". Kısacası 2 gün 2:30'a kadar, diğer günler 4:10'a kadar okulda kalıcakmışız. 30 saat olayından bahsettim hayır dedi. Bu iller arasındaki çelişkinin giderilmesi gerekli. Nevşehir ve birkaç il 30 saat demiş.
taylanchess' Alıntı:Valla hocam açıklanan o maddelere rağmen siz değişen birşey yok deyip kabullenmişsiniz idarenin size söyleyeceği saate kadar kalmayı zaten söylenecek birşey yok bu durumda...
bilgisayarmax' Alıntı:offf neden soruyorsunuz ki gidip ordaki burdaki adama hala.yazı var ortada .birşeyi yapayım mı diye sorarsanız müdür de amir de yap der.kimse git evine demez.sorma gereksinimi bile duymuyorum.30dan fazla ders versin de görelim.matematikçi fenci 37 saat mi derse giriyor.
serkanaytekin' Alıntı:Arkadaşlar fatih projesi olan okullara bizleri görevlendirecekler bilginiz olsun, bilişim tekn. öğretmeni olmayan ve fatih proj. olan okullara mecburen biz gideceğiz.
taylanchess' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:Arkadaşlar fatih projesi olan okullara bizleri görevlendirecekler bilginiz olsun, bilişim tekn. öğretmeni olmayan ve fatih proj. olan okullara mecburen biz gideceğiz.
Bu bilgi nereden geldi hocam ve aydında fatih projesi uygulanan kaç okul var (eğer var ise) ?