Re: BİLİŞİMDE GELECEK VAR-Basın Bildirisi eklendi
herkese merhaba,ufak bir sağlık problemi yüzünden iletilere katılamadım, özür dilerim :/
sanırım stres sorunları biraz boyumu aştı
öncelikle araştırıp burada her an link yayınlayan,yönlendirmelerde bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz
gelişmelerden haberdar olmanın en kolay yolu google alert servisine "bilişimde gelecek var" (tırnaklar dahil) kelimeleriyle kayıt olmak arkadaşlar, bunu ihmal etmeyelim
belirttiğiniz üzere farklı sebeplerden doalyı girilen aynı kayıtlar elemeye tabi tutuluyor
gerekli hatırlatmaları sosyal ağlarda yaptık, imzaların şeffaflığımıza gölge düşürmemesi yönünde telkinlerde bulunduk ve mükerrer kayıtları eliyoruz. dersini geleceğimiz için feda eden arkadaşlarımıza minnetle......
trojan uyarısı almış bir arkadaşımız. flash'ın js dosyası,imzalistesi içindeki kripto kodları buna neden olabilir ancak genel bir rahatsızlık veya <iframe> benzeri bir tojan tahlikesi yok,firewall ayarlarımız çok hassas olursa bu uyarıları mutlaka alacağımızı tahmin ediyorum
CMS'mizi yazdık, tasarım dışındaki öğelere uzaktan müdahale edebiliyoruz
destek olmak isteyen arkadaşlarımız özellikle sosyal ağları ve internet mecrasını yoğun olarak kullanırsa katkıları artacaktır.bizler makale ve yazı desteği sağlayacak dostlarımızla görüşüyoruz,bunlar arasında uluslararası bilinen yayın organları da var ve diğer görüşme şekilleri tabi
ancak bunlar hemen olmuyor. hem gelen kişilerin niyetini anlamak,kimliklerini izlemek gerekiyor hem de bazen bizi anlatacak bir yazının meramımızı iyi anlatıp anlatmadığını incelememiz gerekiyor.ayrıca aynı yazıları SERVİS ETMEK YERİNE kendi özgün yazılarımızla yayılma çabasına girersek insanları sıkmamış ve farklı noktalara farklı ağızlardan değinmiş oluruz
türkiyenin ödül almış takip edilen blog yazarları yazılarını hazırlıyorlar(yakuter,güneşintamiçinde,ve diğerleri).bunlar google alert ile kapınıza gelecektir.mutlaka kayıt yapalım
Abbas Güçlü denilince taktir edersiniz ki yazı dışında başka bir faaliyet geliyor akıllara ama bi gayret diyelim, inşallah başka bir kapı açarız
) tv'de 5 dakika internetteki 100 yazıdan etkili olabiliyor. şu an gündemde dış ilişkileri var şansımıza, fatih bile ikinci plana geriledi
şimdilik bu kadar diyelim arkadaşlar
hepinize kolaylıklar diliyorum