Ah bir birlik olabilsek tüm Türkiyede Btr istifalarını versek bakın o yazıyı yazanı, imzalayanı, göndereni, uygulayanı nerelere sürüyorlar.
hakansia' Alıntı:Bu yazıya göre İstanbul da ki arkadaşlar kurslarına devam ediyor mu acaba?
hakansia' Alıntı:Bu yazıya göre İstanbul da ki arkadaşlar kurslarına devam ediyor mu acaba?
Gitsinler müdür yrd. na ödesinler. ilçemizde matematikçi olmasına rağmen matematik kursunu sınıfçılara yazan okul var düşünün artıknasif' Alıntı:aynenbadi hcm bugun şube müdürümüzle konuştum istanbul ödüyor diye. Aydın yazısına göre ödenmez diyor.
aynenbadi' Alıntı:istanbul u emsal göstermemiz lazım
hastasıyız dede' Alıntı:bu işi açan bt öğretmeni ve müdürü tebrik ediyorum, 1 okul tüm türkiyeyi karıştırdı, olmayan bir meselenin neyini görüş yazısı istediniz, yönetmeliklerde bu işi engelleyen bir madde yok, o zaman neden görüş yazısı istediniz, hadi istediniz görüş ile olurmu bu işler. şimdi türkiyenin yarısı ek dersini çatır çatır alıyor diğer yarısı almıyor, bu nasıl bir iş.
astalavista23' Alıntı:Kurslarla ilgili sıkıntı için Eğitim bir sen ne yapıyor acaba bilen varmı. Eğitim bir senli olarak soruyorum.