LionKing' Alıntı:Balıkesir il milli eğitim müdürü müdürler toplantısında kesinlikle yapmayacağım falan demiş... bi ram takmak çok zor değil falan demiş...
diğer illerde neden ve nasıl var hocam o zamankerimerkul' Alıntı:Arkadaşlar bana en son gelen mesaj şu şekilde:
Merhaba Hocam!
ilimizde 2012-2013 yılı için formatör görevlendirmeleri yapılmayacaktır.
Bakanlık talimatları doğrultusunda birgelişme olursa kurumlarımız bilgilendirilecektir.
iyi çalışmalar. (Şükrettin BAŞEĞMEZ)
Yani özetle Balıkesir'de bu sene formatörlük yok. Hepimize geçmiş olsun.
kerimerkul' Alıntı:Arkadaşlar bana en son gelen mesaj şu şekilde:
Merhaba Hocam!
ilimizde 2012-2013 yılı için formatör görevlendirmeleri yapılmayacaktır.
Bakanlık talimatları doğrultusunda birgelişme olursa kurumlarımız bilgilendirilecektir.
iyi çalışmalar. (Şükrettin BAŞEĞMEZ)
Yani özetle Balıkesir'de bu sene formatörlük yok. Hepimize geçmiş olsun.
eleni' Alıntı:bi< sıkıştırmadığımız sürece müdürler ihtiyaç olduğunu belrtmeyecekler.hatır gönül işi olarak gösteriyorlar bilginize . diğer illerde herkes aynı tavrı takınıyor görevlendirme olması için. biz amele değiliz.bassınlar parayı şehirdeki bilgisayar işi ile uğraşan kişilere yaptırsınlar.
hocam ben il milli eğitimi arayıp tavrımı gösterdim, müdürüme de söyledim . hiç bir bilgisayara ve akıllı tahtaya karışmıyorum. dersime girip gidiyorum. herkes aynı tepkiyi gösterirse durumun vehameti o zaman anlaşılır. yoksa hatır gönül işi derseniz bu işler hep hatırla devam eder daha.fatihpc' Alıntı:ortak tavır almamız gerek. Aramın çok iyi olduğu idareme durumu anlattım "yanlış anlamayın sizinle alakalı deği"l dedim "hiçbişeye karışmam" dedim tabi hocam haklısın dediler. "Sizsiz olmuyo" dediler. İki gündür ders dağıtımını yapamadılar. Bandırmada görev yapıyorum bütün arkadaşlar hatır gönül dinlemeden ortak tavır takınırlarsa mecbur kalacaklardır.
Sayin hocam mudurler sadece islerin cabuk halolmasini o yuzden hatir gonul meselesi durumuna getirip yaptirmaya calisiyorlar.gelen taxonomy altina direk ismimizi yaziyor dusunmeden hala mi biz hala mi cunku bizden baska bilen yok. yaparsaniz arkasi mutlaka gelecektirdigitalboy72' Alıntı:slm arkadaşlar ben de bigadiç te görev yapıyorum.FATİH projesi kapsamında kurulmlar yapıldı. aynen bize de yazı geldi.eiçerikleri yükleyin diye.ben de durumu müdür beyle paylaştım sağolsun bizden yana tavır sergiliyor her zaman. genel bir yazı yazarak formatör görevlendirmesi isteğinde bulundu resmi yazıyla. ben de hatır işi bazı işleri yapıyorum ve idarecilerimle paylaşıyorum durumumuzu.onlar da olumlu karşılıyorlar.formatörsüz olmaz diyorlar.FATİH için kurulum yapılan tv lerin 6 tanesi de çalışmıyor. Tabi kurulum sırasında başında bilen birisi durmaynca taşeron firma kurmuş gitmiş.kurulumlar rezalet kilitler çalışmıyor.kablolar takılıu değil.bugün şükrettin beye müdürümüz bildird.
sayın hocam hadi onları geçtik web sitesine yazı atmak için bile "artık formatörümüz değilsin ama yine de yaparsın değil mi" gibi bir cümle kurdu. bir yazı atmak düzenlemek ne kadar zaman alıyor.versinler parayı 400 tl ayda okulun web sitesini takip edeyim sadece o zaman. hala "bu neden çalışmıyor bunu ben bozdum galiba yapabilirmisin? yazıcı çalışmıyor " hatır yokmu sanki bizde var ama durumu kullanarak her işi yaptırmaya çalışmakta ayıp oluyor.bir de bu cümleden sonra((yunus1099' Alıntı:Merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı çok iyi okudum aslında herkes durumun farkında ama biz neden bu kadar değersizleştiriliyoruz anlamıyorum. Bir arkadaşım teknoloji tasarım öğretmenliğine geçmiş daha yeni düşünmedim değil en azından görevim belli olur. Formatörlük konusuna gelince müdürlerin ihtiyaç olduğunu belirten bir yazı göndermeleri bana çok mantıklı geldi ben de bugün müdürüme söyleyeceğim. ne hallere düştük, okullara akıllı tahtalar geldi bilgisyar formatürlüğü yok ortada. Zatn herkes bilgisyar ve akıllı tahta kontrolü yapmayı ve kullanmayı biliyor ya nsıl olsa..