Balıkesir Formatörlük???

Kodla Büyü
bakanlık yapın dese bile balıkesir il milli eğitim müdürlüğü yine yapmaz

Arkadaşlar dün haberini aldım. Milli eğitim müdürü bakanlıktan resmi yazı gelmedikçe görevlendirme yapmayacakmış.

Peki herşeye rağmen müdürleri görevlendirme dilekçesi yazıp gönderecek olan arkadaşlar vardı. Onlara olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmiş mi acaba?

İsteğim dışında bir başka okula görevlendirildim. :cry: İptal ettirmek istediğimde de olmadı. Amaç nedir bilmiyorum. Bakanın ile gelmesinden herhalde :)))

ozznur' Alıntı:
İsteğim dışında bir başka okula görevlendirildim. :cry: İptal ettirmek istediğimde de olmadı. Amaç nedir bilmiyorum. Bakanın ile gelmesinden herhalde :)))

Hocam aynı ilçedemi oldu nasıl oldu direk görev yazısımı geldi ?

kerimerkul' Alıntı:
Peki herşeye rağmen müdürleri görevlendirme dilekçesi yazıp gönderecek olan arkadaşlar vardı. Onlara olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmiş mi acaba?
yazdılar hocam bi cevap gelmedi henüz, ama şükrettin beyle görüştüğümüzde telefonla bakanlıktan yazı gelmedikçe yapılmayacak diyor.

arkadaşlar bunlar yazı gelecek diyor ya, olumlu ya da olumsuz bir yazı gelecekmiş mi, bi de şube müdürleriyle telefonla görüşelim arkadaşlar hangi şube müdürü bakıyor bu işlere.

arkadaşlar bu sene formatörlük yapılmayacağı söylenen iller (izmir,aydın,şanlıurfa,kocaeli,diyarbakır) bir haftadan beri formatörlük başvuruları alıp onaylamaya başladı. bizim ilde neden tık yok? neden?

rohun hocam direk görevlendirme yazısı geldi. Ben merkez okuldayım. Yine merkezde bi okula görev geldi. Artık her an herşey olmaya başladı.

ozznur' Alıntı:
rohun hocam direk görevlendirme yazısı geldi. Ben merkez okuldayım. Yine merkezde bi okula görev geldi. Artık her an herşey olmaya başladı.
hocam görevlendirme dediğiniz formatörlük görevlendirmesi mi? bugün ömer dinçer gelmiş balıkesire sorsalardı keşke ildekiler ama akıllarına bile gelmemiştir

Bugün bizim müdür formatörlük görevlendirmelerinin akıbetini sordu. Ben de bazı illerin formatörlük görevlendirmelerini Eylülde başlattığını, Balıkesir'de olmadığını buna rağmen bazı okul müdürlüklerinin yine de görevlendirme istediğini söyledim. O da YİBOların mutlaka formatörünün olması gerektiğini söyleyerek gerekçeleri ile birlikte uzun bir üstyazı yazarak gönderdi bakalım sonuç ne olacak? Hakkımızda hayırlısı...

Yeni yazıyla birlikte balıkesirde durum nedir arkadaşlar ben atamayı aradım daha bilgimiz yok dediler... bir haber alan yazsın...

LionKing' Alıntı:
Yeni yazıyla birlikte balıkesirde durum nedir arkadaşlar ben atamayı aradım daha bilgimiz yok dediler... bir haber alan yazsın...
siz neden atamayı aradınız ki hocam, şükrettin beyi arayın. ili arayıp Şükrettin Başeğmez'e bağlanın.

gelişme var mı arkadaşlar ilçeden arayıp oraya buraya göndermek istiyorlar

arkadaşlar siz ili aramaktan neden korkuyorsunuz, dün aramıştım ben şükrettin beyi, yazı geldi daha okumadık dedi.

şükrettin beyi aradım biraz önce yazıyı gönderdik dedi ilçelere ama daha bizim okula ulaşmamış..

ben de görüştüm arkadaşlar köyleri düşünmüyoruz falan dedi.. telefon çok iyi çekmediinden tam anlaşamadık... merkez sadece fatih projesi falan dedi... anlaşılan labı olan okullara da verilir ibaresini istedikleri gibi anlamışlar... ne yapmamız lazım???

Yazı merkezdeki okullara geldi. Ama okuyunca şok oldum. sadece akılla tahta kurulan okullara yapılacakmış. Yeğitekin yazısında öncelik fatih projesi uygulanan okullar olmak üzere bütün okullarda yapılacak diyor. Hatta ikili öğretim yapan okullarda iki tane BTR görevlendirilebilir diyor. İkili öğretim yapan okullar ilkokul ve ortaokullar yani. Anlaşılması zor bir durum.

LionKing' Alıntı:
ben de görüştüm arkadaşlar köyleri düşünmüyoruz falan dedi.. telefon çok iyi çekmediinden tam anlaşamadık... merkez sadece fatih projesi falan dedi... anlaşılan labı olan okullara da verilir ibaresini istedikleri gibi anlamışlar... ne yapmamız lazım???
ilçelerdeki fatih projesi olan okullara yapılmayacak mış mı

sadece liseler mi var şimdi listede nasıl olur ya anlamadım açık açık yazıyor

slm arkadaşlar bigadiç e yazı kurumnetten geldi fakat pek iç açıcı değil sadece fatih kurulumu yapılan 3 lise var. artı sadece bt öğretmenlerine duyurun demişler yazıda. çok karmaşık bir durum. okulundaki dersler ne olacak kim girecek bt rehber olduğu okuldaki bt derslerine mi girecek . biz de bt öğretmeni yok. dışarıdan bir bt ci gelirse durum nasıl olcak bilmiyoruz.halbuki ankaradan çıkan yazı açık. bt labı olan okulları da kapsıyor ama bizimkiler işgüzaarlık yapmışlar.4 yıldır iyi idi bir sorun yaşamamıştık.bt ciler bizim okulu istemez se yeniden mi duyuru olacak bizim müdürn de canı sıkıldı.bu sene berbat hadi hayrlısı

Geri