rohun' Alıntı:arkadaşlar ben şuan norm fazlası durumuna düştüm. İsteğim dışında görevlendirme yapabilirlermi ?
yok hocam yapmazlar biz 2 senedir norm fazlasıyız..
rohun' Alıntı:arkadaşlar ben şuan norm fazlası durumuna düştüm. İsteğim dışında görevlendirme yapabilirlermi ?
ozznur' Alıntı:İsteğim dışında bir başka okula görevlendirildim. :cry: İptal ettirmek istediğimde de olmadı. Amaç nedir bilmiyorum. Bakanın ile gelmesinden herhalde ))
yazdılar hocam bi cevap gelmedi henüz, ama şükrettin beyle görüştüğümüzde telefonla bakanlıktan yazı gelmedikçe yapılmayacak diyor.kerimerkul' Alıntı:Peki herşeye rağmen müdürleri görevlendirme dilekçesi yazıp gönderecek olan arkadaşlar vardı. Onlara olumlu ya da olumsuz bir cevap gelmiş mi acaba?
hocam görevlendirme dediğiniz formatörlük görevlendirmesi mi? bugün ömer dinçer gelmiş balıkesire sorsalardı keşke ildekiler ama akıllarına bile gelmemiştirozznur' Alıntı:rohun hocam direk görevlendirme yazısı geldi. Ben merkez okuldayım. Yine merkezde bi okula görev geldi. Artık her an herşey olmaya başladı.
http://www.kamudanhaber.com/meb/dincer- ... 08298.htmlmavi85' Alıntı:hocam görevlendirme dediğiniz formatörlük görevlendirmesi mi? bugün ömer dinçer gelmiş balıkesire sorsalardı keşke ildekiler ama akıllarına bile gelmemiştirozznur' Alıntı:rohun hocam direk görevlendirme yazısı geldi. Ben merkez okuldayım. Yine merkezde bi okula görev geldi. Artık her an herşey olmaya başladı.
siz neden atamayı aradınız ki hocam, şükrettin beyi arayın. ili arayıp Şükrettin Başeğmez'e bağlanın.LionKing' Alıntı:Yeni yazıyla birlikte balıkesirde durum nedir arkadaşlar ben atamayı aradım daha bilgimiz yok dediler... bir haber alan yazsın...
ilçelerdeki fatih projesi olan okullara yapılmayacak mış mıLionKing' Alıntı:ben de görüştüm arkadaşlar köyleri düşünmüyoruz falan dedi.. telefon çok iyi çekmediinden tam anlaşamadık... merkez sadece fatih projesi falan dedi... anlaşılan labı olan okullara da verilir ibaresini istedikleri gibi anlamışlar... ne yapmamız lazım???