Balıkesir Formatörlük???

Kodla Büyü
Yaa arkadaş tüm türkiye bu yazıdan birşey anlıyor bizim balıkesir başka birşey anlıyor. Formatörlüktede türkiyede görevlendirme yapmayan belli illerdendi. Nasıl bir anlayış, nasıl bir bakış açısı, yorumlama vs anlamıyorum. Allah belanızı versin. Hemde topunuzun.....

balıkesirimiz sağolsun yine kafalarına göre anlamışlar yazıyı.. sadece akıllı tahta olan liseler......

arkadaşlar bu milli eğitim müdürü olduğu sürece bu sıkıntı çekilecek. Adam kafasına göre yazıyı yorumlayıp ona göre işlem yapıyor. Burada bana göre yapılması gereken şudur: İl ve ilçelerdeki sendika temsilcileri ve başkanları bunu milli eğitim müdürüne sorarsa konuyu ankaraya taşıyacaklarını söylerlerse olayın akışı değişir. Çünkü duyduğum bir konu; Milli eğitim müdürü sendiların tepkilerinden çekiniyormuş. Birde bilgi edinmeye bireysel olarak başvurursak daha iyi olur.

hocam yazıda proje kapsamındaki okullarda ihtiyaç varken başka okullarda görevlendirme yapılmayacağı yazıyor. Liselerdeki ihtiyaç karşılandıktan sonra bir yazı daha gönderip bt sınıfı olan okullara görevlendirme yapabilirler belki

neyse ben başvuru yapmama kararı aldım. köyümde 4 bilişim 4 resim 4 de zeka oyunları dersi ile başbaşa kalıp 4 günde okula gidecem.

anadolu lisesinde görev alsan... anadolu lisesi sınavına göre atamalar yapılırsa ne olacak peki... balıkesir diğer illerin hesaplamadığı neyi hesaplıyor acaba....

ozcankurucu' Alıntı:
balıkesirimiz sağolsun yine kafalarına göre anlamışlar yazıyı.. sadece akıllı tahta olan liseler......
hocam bu il milli eğitimin tefsiri mi yoksa bigadiç mem'in tefsiri mi

ilçe listeleride mi varmış acaba ? yazı geldiyse bir arkadaşımız atamaz mı buraya

fırtına086' Alıntı:
arkadaşlar diğer çoğu ilde btrö'ler 30 ders saati çalışıyor, sizde durum nedir, özellikle trabzon il milli eğitim okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/flas-flas-trabzon-btr-dersi-haftada-30-saattir-dedi-t97062.html de dediği gibi üzerine basmış bu konunun.benim 40 ders yapıyo haftada, ben idaremle konuşup 30 ders saati yaptırmaya çalışacağım, sizde durum nasıl?
ilden bi açıklama alan olursa bu konuyla ilgili paylaşalım, hatta pazartesi ili arayıp soralım diğer illler 30 saat yapıyo burda da böyle olmayacak mı? diye. müdürlerimizin yorumuna bırakmayalım.birlik olalım.

fırtına086' Alıntı:
fırtına086' Alıntı:
arkadaşlar diğer çoğu ilde btrö'ler 30 ders saati çalışıyor, sizde durum nedir, özellikle trabzon il milli eğitim okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/flas-flas-trabzon-btr-dersi-haftada-30-saattir-dedi-t97062.html de dediği gibi üzerine basmış bu konunun.benim 40 ders yapıyo haftada, ben idaremle konuşup 30 ders saati yaptırmaya çalışacağım, sizde durum nasıl?
ilden bi açıklama alan olursa bu konuyla ilgili paylaşalım, hatta pazartesi ili arayıp soralım diğer illler 30 saat yapıyo burda da böyle olmayacak mı? diye. müdürlerimizin yorumuna bırakmayalım.birlik olalım.

Hocam ne saatinden falan bahsedecez... adamlar fatih projesi harici vermeyeceğiz diyorlar.... formatörler bi işe yaramıyor devlete boşuna yük.... zaten çoğu okulda lablar eskidi... formatörlerin yaptığı iş de yok dediler..... o yüzden fatih haricinde yapmayı düşünmüyoruz dediler.... milli eğitim müdürünün görüşleri bunlar..... ya sendika falan araya girecek... ya da bakanlıktan uraşacaz yoksa balıkesir mem yapmayacak.... özellikle branşı bilişim olmayanlar da bu durumda etkil oluyor... ya onları görevlendirmeyecekler, bu da bi fikir olabilir.... bilmiyorum.... fakat asıl sorun milli eğitim müdürünün bize bakışıdır.... bir ram takmak çok mu zor, devlete yük, zaten bir işe yaramıyorlar falan diyomuş..... desin bakalım....

arkadaşlar perşembe gelen yazıda son günün cuma olduğu yazıyodu. İlköğretimde olmama rağmen fatih projesi kapsamında 2 lise tercih edip verdim. Siz ne yaptınız ?

Hocam ben en son gönderilen yazıda son gün pazartesi diye gördüm kararsız olduğum için pazartesi gönderecektim. Hayırlısı süreyi kaçırdıysak artık şansımıza küseriz. Zaten çok kararsızım tercih yapanlar hangi okulları yazdı paylaşırlarsa sevinirim son gün pazartesi ise ona göre tercih yaparız.

rohun' Alıntı:
arkadaşlar perşembe gelen yazıda son günün cuma olduğu yazıyodu. İlköğretimde olmama rağmen fatih projesi kapsamında 2 lise tercih edip verdim. Siz ne yaptınız ?

hocam ben tercih yapmadım. bigadiç teyim.

peki ilköğretim deki bizleri napacaklar acaba??? kesin yok sanırım... bi çalışma görüşme herneyse... bilgisi olan paylaşsın....

Durumu sendikaya ilettim. Çarşamba günü Balıkesirde toplantı yapılacakmış. Bu sıkıntımızı dile getirecekler. Sizlerde bağlı bulunduğunuz sendikalara bildirin. Burda biz Btciler mağdur durumdayız. Birşeyler yapmamız lazım.

EnTRoPi' Alıntı:
Durumu sendikaya ilettim. Çarşamba günü Balıkesirde toplantı yapılacakmış. Bu sıkıntımızı dile getirecekler. Sizlerde bağlı bulunduğunuz sendikalara bildirin. Burda biz Btciler mağdur durumdayız. Birşeyler yapmamız lazım.
Bravo hocam, haklı durumdayız. Yapmak zorundalar.

fatihpc' Alıntı:
ilçelere yazı geldimi acaba hiç haberimiz yok

hocam gelmiş bandırmadayım ben. ilçe milli eğitime uğradım bugün. sadece faith projesi olan ortaöğretim kurumları olarak gelmiş yazı. ilköğretimde olanlarla ilgili bir yazı daha gelebilir dediler ilçeden.

artemiss' Alıntı:
fatihpc' Alıntı:
ilçelere yazı geldimi acaba hiç haberimiz yok

hocam gelmiş bandırmadayım ben. ilçe milli eğitime uğradım bugün. sadece faith projesi olan ortaöğretim kurumları olarak gelmiş yazı. ilköğretimde olanlarla ilgili bir yazı daha gelebilir dediler ilçeden.

bende bandırmadayım ama yazı felan gelmedi hocam bakıyorum kurumnete arada ama malesef göremedim

bizim okula da gelmediği için gittim milli eğitime. sanırım fatih projesi olan ortaöğretim okulları olduğu için göndermemişler..

Geri