hocam valla ne yalan söyleyim, konuyu okumaya ilk başladığımdan beri o arkadaşların yorumlarını aradım ama galiba hepsi sus pus tısss... İşlerine gelmeyince böyle susarlar, işlerine gelince asıp kesiyorlar...barthez' Alıntı:Çıkıp birileri savunmaz umarım şimdi. Zaten bu aralar o kadar çok küfür öğrendimki hepsini söyleyebilirim o arkadaşa...
acer50' Alıntı:9 yıldır hakkıyla bilgisayar öğretmenliği yapıyorum, derslerde boş bırakmam, oyun oynatmam sadece dersimle,konumla ilgilenirm, bişeyler öğretmeye çalışırım, ama bu bakan gibi adamlar yüzünden, gelecek haftadan sonra ders mers işlemeyeceğim, serbest bırakacağım oyun oynasın umrumda değil, ayrıca bilgisayarlarda umruda değil, isterlerse üzerinde tepinsinler. En azıdan tepkimi böyle vermek istiyorum, bakana göre nasılsa biliyor çocuklar, herkese de tavsiye ederim, allah belasını versin bu bakanın da, onu oraya atayanın da...
link yok hocam meclistv canlı yayınıydı bitti, sanırım kayda alan da yokbamteli86' Alıntı:arkadaşlar şu açıklamanın linkini verin bizahmet, meclis tv internette de açılmıyor.
only61' Alıntı:bilişim tasarım diye bir ders mi var bakan bey? çıldıracağım resmen...
muhalif33' Alıntı:only61' Alıntı:bilişim tasarım diye bir ders mi var bakan bey? çıldıracağım resmen...
3X4 yürürlüğe girince olacak...
the_korsan' Alıntı:Arkadaşlar bilişim tasarımı diye uydurduğu şey bilişim teknolojileri dersi, adam resmen dersin adını bilmiyor yada teleffuz edemiyor.
İş bu adamın çocukta bitiyor, nasılsa adam takılınca çocuğa soruyormuş, baba ben bilgisayar kullanamıyorum dese de kurtulsak
bamteli86' Alıntı:muhalif33' Alıntı:only61' Alıntı:bilişim tasarım diye bir ders mi var bakan bey? çıldıracağım resmen...
nahhh sıl olacak. adam teknoloji tasarım dersine bilişim tasarımı diyormuş
seffff' Alıntı:arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce böyle bi ders geleceğini duymuştum. araştırdım ama kesin bir bilgiye ulaşamadığım için paylaşmadım.
bilişm teknolojileri ile teknoloji tasarım dersini birleştirip "bilişim tasarım" diye bir ders koyulacakmış.
teknoloji tasarım zümre toplantısında zümre başkanı bahsetmiş bu konudan sanırım bu konu ile ilgili memurlar.nette bilgi vardı ama yine bir zümre toplantısında bahseldiği ile ilgili
dersin amacı ise yeni projeler oluşturarak icat vs oluşturmakmış duyduğum kadarıyla
dersi teknoloji tasarım öğretmenleri ile bilgisayar öğretmenleri verebilecekmiş T. Tasarım öğretmenleri bu konu ile ilgili bir seminer ya da kurs alacaklarmış sanırım.
muhalif33' Alıntı:seffff' Alıntı:arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce böyle bi ders geleceğini duymuştum. araştırdım ama kesin bir bilgiye ulaşamadığım için paylaşmadım.
bilişm teknolojileri ile teknoloji tasarım dersini birleştirip "bilişim tasarım" diye bir ders koyulacakmış.
teknoloji tasarım zümre toplantısında zümre başkanı bahsetmiş bu konudan sanırım bu konu ile ilgili memurlar.nette bilgi vardı ama yine bir zümre toplantısında bahseldiği ile ilgili
dersin amacı ise yeni projeler oluşturarak icat vs oluşturmakmış duyduğum kadarıyla
dersi teknoloji tasarım öğretmenleri ile bilgisayar öğretmenleri verebilecekmiş T. Tasarım öğretmenleri bu konu ile ilgili bir seminer ya da kurs alacaklarmış sanırım.
kursiyer netten öğrenirler bilgisayarı, hatta programlamayı...
muhalif33' Alıntı:bamteli86' Alıntı:muhalif33' Alıntı:only61' Alıntı:bilişim tasarım diye bir ders mi var bakan bey? çıldıracağım resmen...
nahhh sıl olacak. adam teknoloji tasarım dersine bilişim tasarımı diyormuş
yaa adam dersin farkında......bilişim tasarımı adı altında öğrencilere bilgisayarda tasarım yapmayı öğretmekten bahsetti...bence ders iyi ,içeriği ve ders sayısı nasıl olacak o önemli...
bötecilerin amacı da bu değil mi?
inşallah böyledir ne dediğini bilmiyordur, zaten olan dersten bahsediyordurbamteli86' Alıntı:ya adam böyle bir ders olacak demedi. böyle bir ders var dedi.
O da bir tasarım dedi ,bir blgisayar dedi bir teknoloji dedi. Ne dediğini bende bilmedim.
eminim kendisi de anlamamıştır
Rüzgara Karşı'' Alıntı:bakanın karşısındaki konuşan biri de çıkıp demiyor: "bilişim tasarımı diye bir ders yok".
muhalif33' Alıntı:arkadaşlar bakan dersi kaldırdık diyor. yani yeni dönem için konuşuyor. bt tasarımı dersi koyduk diyor...öğrenciler artık bilgisayarda tasarım yapacak diyor. yanlış anlaşılma var diyorrrrrrrrrrrr