bizim aslanımızın adı metehan,kendisi 2 aylık ellerinizden öper 

technic_f' Alıntı:oyy ne güzel yaa.. yeni doğanlar, kırkı çıkanlar, daha ilk yaşına girmemiş olanlar, yürüyenler, konuşanlar, büyüyüp abla abi olanlar.. ben bir çocukla zor başederken iki çocuğu olan meslektaşlarım. önlerinde saygıyla eğiliyorumhepsine de rabbim hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler versin. isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
kaç yaşında ya da kaç aylık acaba? genelde gündüz uykularını uzun uyuduklarında gece uyumuyorlar ama.. yerini beğenmiyor da olabilir. yalnız yatıyorsa ya da karanlıksa korkuyor olabilir.rohun' Alıntı:uyutamıyoruz yalnız gündüz uyuyor gece uyumuyor tecrübeli arkadşlardan püf noktalarını bekliyoruz![]()
rohun' Alıntı:uyutamıyoruz yalnız gündüz uyuyor gece uyumuyor tecrübeli arkadşlardan püf noktalarını bekliyoruz![]()
istbilg34' Alıntı:Benim oğlumda -2 yaşında)
rohun' Alıntı:uyutamıyoruz yalnız gündüz uyuyor gece uyumuyor tecrübeli arkadşlardan püf noktalarını bekliyoruz![]()
uyutmak mı benim oğlum 26 aylık kelin merhemi olsa misalirohun' Alıntı:uyutamıyoruz yalnız gündüz uyuyor gece uyumuyor tecrübeli arkadşlardan püf noktalarını bekliyoruz![]()