hocam tedavisi ömür boyu ilaç tedavisi ile beraber belirli periyotlarla kitlenin kontrolü yapılıyor büyüme olursa ameliyatbilerzen' Alıntı:19siyaHBeyaz03' Alıntı:hocam geçmiş olsun
5 sene önce bende mr çektirdim ve kitle çıktı yani tümör 55-50 mm o zaman bile çok üzmedi bile sonuç çıkmadan niye üzülüyon tıp ilerledi inş çıkmaaz ama çıksada birşey çözülür ne gelirse Allah tan de hayırlısını dile... benim 5 sene oldu çıktı turp gibiyim ALLAHIN İZNİYLE banda neler demediler ama hepsi boış çıktı..
kendini önce Allaha sonra iyi doktorlarımıza bak birşey çıkarsa tekrar geçmiş olsun
hocam benim babamda aynı sorun var ama ameliyat olmak istemiyor hatta bu seneki mr kontrolüne bile gitmedi şu an bir ceviz büyüklüğünde, ameliyatsız ilaçla tedavisi yok mu bunun? bilginiz var mı?
hocam inşallah sizin sıkıntınız hocalarımın bahsettiği gibidir.. çünkü doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar genelde.. korktuğunuza uğratmasın Allah..
camouflage' Alıntı:Öncelikle geçmiş olsun ancak; moralinizi bozacak bir şey yok ortada.
Size bir anımı anlatayım.
Bundan tam 8 yıl önce ses kısılması ve yutkunma güçlüğü ile hastaneye gittim. Doktor muayene etti ve yüzüme dönüp larinks ca dedi. O an bittiğimi hissettim. Sonra ameliyat olmam gerektiğini ve %80 sesimi kaybedeceğimden vs bahsetti. Ama nasıl olur ben öğretmenim ve sesimle para kazanıyorum dedim. O zaman özel ameliyat yaparız. Risk %20 olur dedi. Bu risk tüm ameliyatlarda olur gibisinden uzun uzun anlattı. Bütün iş özel ameliyat için para toplamaya kalmıştı.
Eve gittim kimselere bir şey söylemiyorum. Açtım bilgisayarın ses kaydedicisini başladım sesimi kaydetmeye, istiyorum ki çocuklarım büyüdüğünde sesimi bilsinler. Günlerce uyuyamadım hep aklımda "neden ben?"
Aradan 7-8 gün geçti konuyu çok yakın bir arkadaşıma gözyaşlarımla birlikte anlattım. Ne duruyorsun gidelim başka bir doktora dedi.
Ertesi gün doktordan çıktığımda dünyalar benimdi çünkü belirtiler reflü sonucuymuş.
Tekrardan yazıyorum. Moralinizi bozacak bir şey yok ortada.