hakanyandım
Üye
Phascolarctos cinereus' Alıntı:çizgi marketten elime ulaştı bugün kitap. 4 yıldır bilgisayar kullanımı kursu açıyorum. kursta neredeyse tamamen tohatli(Fatih Ulukaya) hocamızın uygulamalarını kullanıyorum. neyse uzatmayayım kitabı özel sipariş etsem kendi kursum için içerik bu kadar uyumlu olurdu. konular modul saati olarak değilde tam benim anlattığım sürelere ve yoğunluğa göre. yeni kursta uygulayıp varsa dönüt veririz inş. hocamıza. Elinize sağlık...
Değerli hocam halk eğitime aynı zamanlarda gelmişiz muhtemelen... 2010 yılı il dışı... Yorumunuz beni ne kadar mutlu etti anlatamam. Özellikle halk eğitim merkezine yeni geldiğimde not konusunda ben de çok sıkıntı çektim. Bende oturdum yazmaya başladım, yazdıkça yazdım, yazdıkça güncelledim notlarımı. Bir gün oturup D&R daki tüm bilgisayar kitaplarını inceledim ama anlatım hakikaten çok garipti. Sanırım bunun nedeni eğitimci değil genellikle bilgisayarcıların yazdıkları kitaplardı. Bu işin eğitimini veriyor olmak, karşıdakilerin ne öğrenmek istediklerini ve nerede zorlandıklarını bilmek çok önemli.
En son Windows 7 ve office 2010 anlatımları ile güncelledim. Bu kitaba son şeklini vermem 6 ayımı aldı. Bu iş para kazanmak için yapılacak bir iş değil ama şu yorumlardan birkaç tane okusam "Tamam ben doğru bir iş yapmışım." desem benim için yeterli inanın. Bu kitap birçoğumuzun işini kolaylaştıracak, kursiyerlerin evde oturup kendileri de çalışabilecek bir kaynak olarak planladım. Kursiyerlerden gelen olumlu dönütler sonrası bu baskı işine kalkıştım, iyi ki de kalkışmışım diyebiliyorum şu anda
Değerli hocalarım son olarak, ben bir ürün ortaya koydum.. Bu ürünün nereye gideceğine devamı olup olmayacağına karar verecek olan, bu projeye sahip olacak olan sizlersiniz. Umarım herşey güzel olur ve daha çok kişiye bilgiyi ulaştırmanın keyfini beraber süreriz... Saygılarımla...