Ben de yeni bir bilgi öğrenmiş oldum
Determinant' Alıntı:Hocam destek olmak adına kitabınızdan bir tanede ben almak istedim ama ödeme esnasında güvenli olmayan bağlantı ve ödeme girişimi gibi uyarılarla karşılaşıyorum ve ödemeyi gerçekleştiremiyorum maalesef.
poet' Alıntı:arslan_1905 hocam teşekkür ederim.
Delibote hocam teşekkür ederim.
Determinant hocam teşekkür ederim umarım sorun düzelmiştir ve kitap elinize ulaşmıştır.
Hasemrah hocam teşekkür ederim. Aklımda kitap yazma fikri yoktu ama yazdıklarımı bir araya getirince mecburen bu işe kalkıştık.
BAHADIRHAN hocam teşekkür ederim.
Mnn hocam teşekkür ederim. Umarım her şey güzel olur. Kitap font büyüklüğüne rağmen en fazla bu kadar azaltılabildi. İlk mesajda ki örnek anlatım dosyasını inceleyebilirsiniz dilerseniz.
Poll hocam teşekkür ederim
böte 63 hocam çoklu alım konusunda ben de bir şeyler yapmayı düşünüyordum. Gerek özel mesajlardan gerekse görüştüğüm halk eğitim merkezlerinden bu yönde talepler geldi. Çizgi Tagem’e de bu tür talepler ulaştı. Bu setler sonuçta direk eğitimin içerisinde yer alacağı için Çizgi Tagem’in bu noktada bir desteği söz konusu oldu. Yoksa benim bu maliyetleri karşılayabilmem mümkün görünmüyor. 16 lı set için 256 tl tutarında kdv ve kargo dahil bir paket oluşturulup satışa çıkarılacak. Bu set BBNET öğretmenlerine, bu alanda eğitim veren halk eğitim merkezleri ile özel eğitim kurumlarına özel olacak. Aynı zamanda belediyelerin açmış olduğu meslek edindirme kursları da bu setten yararlanabilecek.
Şu anda herşey çok taze ama bilişim öğretmenlerinden yıllık belirli adette alım öngörüleri gelirse bu baskı olayını çok daha fazla adette gerçekleştirip maliyetleri daha aşağılara indirebilme şansımız olacak.
Hocam teşekkür ederim. Ünlemleri görünce bir eyvah dedim ama neyse ki güzel ünlemlermiş İyi günlerde kullanın...a.gokhan' Alıntı:Çok basit hazırlanmış(ki bu güzel :!: ), işime yarayacak bolca uygulama bulunan, çok da kalın olmayan(bu da güzel :!: ) derli toplu bir kitap. Tebrikler hocam :alkis:
gokhanbicer' Alıntı:Hakan Bey Kitabınız elime ulaştı. Genel olarak halk eğitimde kullanılacak şu andaki piyasadaki en iyi kitabı bizlere kazandırdığınız için teşekkür ederim.
Halk eğitimde lise öğrencileri için kurs açacağım. açtığımda bu kitabın orjinal baskısını tüm öğrencilere aldıracağım.